bende burdayım kızlarr
gııııııııı senin ne işin var burda.ben yanlışmı hatırlıyom sen bikinini giyip denize gitmedinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende burdayım kızlarr
kızlarr sizin cinsiyetler bellıya bişi sorcam hanı 2 testte fb-hcg degerı vardıya o tuttumu sizde 50 nın altı erkek ustu kıs cıkıyormus muhabbeti vardı ya merak ettım de
gitmem mı yavrımm ama asırı sacaga kalmak ıstemedım bırde müsterıler rahat bırakmadıkı tel gelıp durdu sımdıde geldık durgun ıs nedır benım bu gacılardan gectıgım yaww senağlamagııııııııı senin ne işin var burda.ben yanlışmı hatırlıyom sen bikinini giyip denize gitmedinmi
bende tuttu.benimki 14 falandı.hatta ben kocişe bizimki erkek demiştim inanmamıştı olurmu öle şey dedi ama oldu gııııııı
gitmem mı yavrımm ama asırı sacaga kalmak ıstemedım bırde müsterıler rahat bırakmadıkı tel gelıp durdu sımdıde geldık durgun ıs nedır benım bu gacılardan gectıgım yaww senağlama
anammmmm benıde tutar belkım
97.2 benımkı cimcime gelsın :lepi:
kızlarr sizin cinsiyetler bellıya bişi sorcam hanı 2 testte fb-hcg degerı vardıya o tuttumu sizde 50 nın altı erkek ustu kıs cıkıyormus muhabbeti vardı ya merak ettım de
kız nasıl hızlı hatunsun.gerçi iyi yapmışsın.ayyyyyyy benimde şu tayin olayı hallolsunda bende atam kendimi denize.ayyyyyy sizinki gibi olmaz ohhhhh mis mis.
hadi bakalım tutacakmı seninkide ama genelde tutuyomuş gııııııı.hayırlısı cimcimelerde nasıl güzel oluyo ya zillilerŞeniz
yirim brn onu yirimmvalla 4 gözle beklıyoruz bu salı degıl haftaya gıtcem ben kaynanayıda götürcem orda örgensın oda cok kız ıstıyor tabı öncelıkşe saglıklı gelsınde yavrum kaydirigubbakcemile3
amin hepsi sağlıkla gelsin inşallah.bende bu salı gitcem doktor civana bakalım benden ayrıntılı ultrason isteyecekmi.ya o istemesede ben yinede yaptırmak istiyom ya.
bu arada kaynanacığınıda götürüyon ha iyi valla benimki hala aramadı ya bebişim 5 aylık oldu ayyyyyyy ne ciğer varmıııııış.ay neyse lülülülülülü
bacım çilek yapcamda bakalım olcakmı.çarşamba günü alam pazardanda yapam
bugün pazar bu hatunlar gezmeye cikti yine kesin
neyse ben yazayim veda edeyim yarin 1 ayligina Türkiye ye ucuyorum hayirlisiyla
yarin firsatim olmaz yazmaya diye simdiden vedami edeyim
bebislerinize cok cok iyi bakin kendinize de tabiki....
arada internete girerim, unutturmam kendimizemuszemus
hepinizi kocaman öpüyorum
hoscakalin:gitme:
cilek recelinden kolay ne var. cileklerini guzelce yika. baslarini kes tencereye yerlerstir. ustune bol seker dok ve sabaha kadar buzdolabinda beklet. sabaha kadar kendi suyunu salar. sabah ocaga koy once kaynasin, sonra hafif atese al ve koyulasincaya kadar kaynat. ama cok fazla koyulasmasin agda gibi. altini kapatinca bir kac damla limon damlat ve ilimaya birak.
iyice sogumasini beklemeden ilik ilik kavanoza koy, agzini siki siki kapat ve kavanozu ters cevir. bu vakum etkisi yapiyor ve receller daha uzun dayaniyor. afiyet olsun canim.cokacimcoook
simdiden iyi tatiller canim. eski bir gurbetci olarak ne kadar heyecanli oldugunu tahmin edebiliyorum. biz bir gece oncesi hic uyumazdik heyecandan.
dilmuh ne ediyon bende uyuyup kalmışım öylesine canım sıkılyor ki bu kızlar ne şanslı bizimde gidecek denizimiz yok
ay çok sağol.ben kk yı açık unutmuş uyumuşum ondan cevap veremedim canım kusura bakma.ayyyyyyyy valla tv nin karşısında uyumuşum kalmışım