2009 Kasm Anneleri

merhaba arkadaşlar cinsiyetimiz bellii oldu kızımız geliyo.325 gr :nazar:olmuş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi listeye ekleyebilirsiniz bizide

hayirlisi olsun canim. saglicakla gelsin insallah.:nazar:

günaydın kzıalr geçmişe bakmadım valla okumaktan yine başıma agrılar girer diye cesaret edemedim zaten zor zor açıp okuyup iki kelime yazabiliyorum..sürekli diken üstündeyim..kızlar c.tesi 3 lü sonucumuz geldi doktorum sonucun normal çıktıgını endişelenecek birşey olmadıgını söyledi..nasıl rahatladık eşimle anlatamam..emindik birşey çıkmayacagına ama insan beklerken endişelenip tedirgin oluyor...varmı sizlerden haberler umarım herkes iyidir ..

gozun aydin canim.zemuszemus

daha once de konusuldu ama siz sabaha kadar sol tarafinizami yatiyorsunuz? en gece boyunca azcik sirt ustu, azda sagima yatiyorum ama genelde soluma yatmaya calisiyorum. sabahlari sol tarafim curumus gibi kalkiyorum. azcik obur tarafa donmenin bir zarari olmaz herhalde.:uhm:

amin canım inşallah

kızlar ya cumartesi gece 5 de feci bir ağrıyla uyandım
bacağıma kramp girdi sizlerde olan varmı sanki damarım çekiliyomuş gibiydi
ayy çok korktum va cumartesi bütün gün bacağımın ağrısı geçmedi felaketti
inşallah çok fazla olmaz bu kramplar dayanılmaz bir acı :gitme:

canım kramp bendede oluyo gece bacağıma bir giriyo korkuyorum ertesi günde ağrısı geçmiyo sanırım kramplar normalmiş

karakızım valla biz berra diye hitap etmeye başladık eşim çok benimsedi bunu istiyor zaten..valla isim konusu çok tartışıldı burada bulamayan çok varki?

canım Berra gerçekten güzelmiş manasıda güzel hayırlısı ile berranızı kucağınıza alırsınız inşallah
bakalım ben ne yapacağım arıyorum eşim bana bıraktı gönlünden ne gecerse ne istersen onu koy karıcım dedi

al bakalım cdyi bize foto bilem vermedilerrsenağlama bende 16 haftalık gittğimde 200 grmdı ayrıntılıda hiç bişey demedi doktor raporda da herşey yazıyordu bi gramı yoktu uyuz karı deseydi ne olurdu sankii bende de salaklık sormadım suratsız oluncaaakafamçokkarıştı

destnacım sen de mi devlet hastanesinde yaptırdın canım.usg yapılırken sen görebildin mi bebeğini... bende 10 temmuz da develet hastanesinde yaptırıcam... odaya yanımızda kimse giremiyomuş :( özellikle sordum eşimide götürecektim ama olmazmış.... kaldı ki resim veya cd versinler.....
ben eşimin cep telefonunu götürcem kamerası güzel çekiyo ona da bişe demezlerse onla kendim çekcem yattığım yerden..kızarlar diye de korkuyom ama bakalım şansımızı deneyelim:sm_confused:

destnacım sen de mi devlet hastanesinde yaptırdın canım.usg yapılırken sen görebildin mi bebeğini... bende 10 temmuz da develet hastanesinde yaptırıcam... odaya yanımızda kimse giremiyomuş :( özellikle sordum eşimide götürecektim ama olmazmış.... kaldı ki resim veya cd versinler.....
ben eşimin cep telefonunu götürcem kamerası güzel çekiyo ona da bişe demezlerse onla kendim çekcem yattığım yerden..kızarlar diye de korkuyom ama bakalım şansımızı deneyelim:sm_confused:

ewt canım rize araştırma hastanesinde yaptırdım bebeği görebildim yanıma kimseyi almadılar kimse girmesin rhatsız etmesin diye kapıyı kitlediler valla ben çekemezdim yattığım yerden sağlıklı olduğunu gördüm ya oda yeter bana avunuyoru miştee

sinüzitin vatmış geçmiş olsun ılıksuya tuz karıştır burnundan çek baya rahatlatıyor ve saçını ıslak bırakma cicim

karakızım valla biz berra diye hitap etmeye başladık eşim çok benimsedi bunu istiyor zaten..valla isim konusu çok tartışıldı burada bulamayan çok varki?

canım berra Allahın isimlerinden olduğu için oşekilde koyulamıyor maalesef müberra koyabilirsin kulluk vasfı olması için isim olayı çok derin iyice araştırmak lazım

amin canım inşallah

kızlar ya cumartesi gece 5 de feci bir ağrıyla uyandım
bacağıma kramp girdi sizlerde olan varmı sanki damarım çekiliyomuş gibiydi
ayy çok korktum va cumartesi bütün gün bacağımın ağrısı geçmedi felaketti
inşallah çok fazla olmaz bu kramplar dayanılmaz bir acı :gitme:

canım çok geçmiş olsun karakızım
:.." Gebelikte (Hamilelikte) Bacak Krampları ve Bacaklarda Ağrı, Gebelik - Hamilelik Ve Bacaklarda Uyuşma Kramp Karıncalanma Ağrı" e-gebelik.net ..:

sende oku aslında hepimiz için önemli bakın lütfen

bende çamaşır asmaya gidiyorum bugün arapça var çalışamadım çok

destnacım allahın ismi degil sadece anlamından ötürü övünülmemesi ve kibirlenmemesi için pek hoş görülmemiş yani kendisindede anlamındada bir sıkıntı yok.müberra koysan yine dönüp berra diyorlar..saygı gösteriyorum düşüncene ama ben araştırdım sordurdumda..

Selam arkadaslar;

Ebisce mesajını daha yeni görüdüm bu hafta izinliyim
amniyosentezi bugun olacağım saat 15:00 de
ilginiz için de hepinize tesekkur ederim
insallah guzel sonuclar alırım da rahata ererim.,

amniyosentezden gelince gene yazarım
nasılsa bir hafta izinliyim daha sık aranızda olurum bu hafta
hepinize selamlar.
gorusmek uzere.

destnacım allahın ismi degil sadece anlamından ötürü övünülmemesi ve kibirlenmemesi için pek hoş görülmemiş yani kendisindede anlamındada bir sıkıntı yok.müberra koysan yine dönüp berra diyorlar..saygı gösteriyorum düşüncene ama ben araştırdım sordurdumda..

kız Alahın isimlerinden ezbere biliyim yaws ama sen araştırdıysan problem yok bende hazırlanıp çıkıyıim görüşürükk

apple arzu inş sonuçlar iyi olucak Allaha emanet ol iyi haberlerini bekliyoruzz

ewt canım rize araştırma hastanesinde yaptırdım bebeği görebildim yanıma kimseyi almadılar kimse girmesin rhatsız etmesin diye kapıyı kitlediler valla ben çekemezdim yattığım yerden sağlıklı olduğunu gördüm ya oda yeter bana avunuyoru miştee

sinüzitin vatmış geçmiş olsun ılıksuya tuz karıştır burnundan çek baya rahatlatıyor ve saçını ıslak bırakma cicim

bakalım işte deneyeceğim... çekebilirmiyim bilmiyorum....

sağol canım zaten saçımı ıslak bıraktığım için oldu tüm bunlar :çok üzgünüm: saçlarım kesilecek çaresi yok

applearzu hoşgeldin am amerakta koydun bizi.... umarım sonuçlar güzel olacak:Saruboceq:

ben yemeğe gidiyom .. balık varmış nasıl yiyeceeeeeeeeeemm:1no2:

Selam arkadaslar;

Ebisce mesajını daha yeni görüdüm bu hafta izinliyim
amniyosentezi bugun olacağım saat 15:00 de
ilginiz için de hepinize tesekkur ederim
insallah guzel sonuclar alırım da rahata ererim.,

amniyosentezden gelince gene yazarım
nasılsa bir hafta izinliyim daha sık aranızda olurum bu hafta
hepinize selamlar.
gorusmek uzere.

hayirli haberlerle don insallah canim.

ben allahın isimleri oldugunu duymamıştım sana anlattıgım şekilde duydugum için söyledim önemli olan bu allahın ismini koymak sakıncalı oldugunu duymadım sonuçta o kadar çok koyan varki neyse...

benim 35 çıkmıştı ama doktor kız dedi:sm_cool:
opuyorumnanaktan herkesde tutmuyor demekkı

canlızım benim
33.4 çıkmıştı
doktor erkek dedi sanırsam bende tuttu
diğer arkadaşlar da yazsından sonuca bir bakalım canım
senin durumun neydi bakam
benım durum 97.2 dı haftaya salı gıdecegım bakalım ne cıkacak kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar bu sabah işime yeniden dönüş bulunmaktayım allahıma çok şükür prensesimde çok iyi onun sağlıklı olduğunu duydumya artık o kadar çok rahatladımki.
ya bu arada kızlar benim kasıklarımda hafif ağrılar kasılmalar var yürüken falan bunlar normalmi acaba
ohh canımcım cok sevındım ıyı olmanıza kaydirigubbakcemile3 hersey yoluna gırecek allahın ıznı ıle kucaklarımıza alcaz yavrularımızı

ben bugun 5'te detayli ultrasona gidicem. icim kipir kipir. Insallah hersey yolundadir Allah'im.

ınsallah canım opuyorumnanaktan :lepi:

heee valla ben hem kocişe hemde özelliklerini bildiğim arkadaşlara yaptım harikaaa oldu dur bide kartanesine cimrilisini yapayım:roflol::roflol::roflol:
nan şunları güldürcez derken adımız cimriye çıktı iiyimii :mymeka:
sırf cimri deelim ben deyüü gidip haftasonu gördüğüm 100 yetalelik kız bebek elbisesini alcem nerdeyse :roflol:
hıııhh kıskandı:dilcikar:perşembe günü ebisimin çalıştığı bankanın önünden geçmiştim emme orada mı çalışıyor diye düşünmüştüm ewet oradaymış bir dahaki geçişimde uğrayacağım :lepi:
naan oraya uğrarsan bana da haber ver kıı koşup gelirirn hemen
bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..
ooof of bizim de herkes uzak hem annem hem kayınvalidemler gelirse ev baya curcuna olcak yaaa
canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5
:tomato: :tomato:
bence de ucuzmuş canım
ama ben hamile pantolonu almaya cesaret edemiyom
fazla göbüş olmayınca deniyom
çok komik oluyom bol bol
ben de bol patolon giyemem üzerime oturacak
hele belden hiç hoş durmuyo
herhalde 2 ay daha almam diye düşünüyom
giyecek pantolonumda yok taytlarla idare ediyom
bide eşohman kapriler de kurtarıyo işi:roflol:

nan sen nasıl hamiş pantolonu denedin annamadımki been
benimkilerin altı zaten dar tam oturuyo gibi göbek kısmı da elastiki bi kumaş sarıyo beele
beli de ayarlamalı şu anda en son halinde zamanla açcam heralde

selam kizlar..
ya gecen gün yazmistim ama haftasonuna denk geldi...yeni bisey duydum.. sol göz kapaginizi hafif asagi indirince orda V seklinde ince bi damar olursa kiz cocugunuz olurmus.. erkek olucaksa o damar olmazmis.. simdi bizim cinsiyet daha belli degil.. kiz analari bi bakin bakalim sizde varmi öyle bisey.. hergece rüyamda ya pipi görüyorum yada kus.. bu cinsiyet mevzusu beni cok meraklandirdi..zemuszemus

günaydın kzıalr geçmişe bakmadım valla okumaktan yine başıma agrılar girer diye cesaret edemedim zaten zor zor açıp okuyup iki kelime yazabiliyorum..sürekli diken üstündeyim..kızlar c.tesi 3 lü sonucumuz geldi doktorum sonucun normal çıktıgını endişelenecek birşey olmadıgını söyledi..nasıl rahatladık eşimle anlatamam..emindik birşey çıkmayacagına ama insan beklerken endişelenip tedirgin oluyor...varmı sizlerden haberler umarım herkes iyidir ..
gözün aydın mavişimm
hoşgeldin canım seninki kız ya daha narin canımkaydirigubbakcemile3 ne biliyim bazen sarsıcı hareketleri oluyor kayıyor böyle deişik daha şimdi kahvaltı yapyorum erkenden yapsam yiyemiyorum napimm sen napıyon canım nasıl gidiyor
napem işte ara ara geçmişi okudum anca yazıyom kaydirigubbakcemile3
nan kartensi sen antropolemi neydi ona mı gidecen şimdi..söylemişmiydim bilmiyorum ama biz eyüp amcadan aldık bile randevuyu doktorum o iyi bu işte dedi oan giderseniz daha iyi olur dedi bizde ondan aldık randevuyu c.tesi 1 buçukta girecem bakalım gerçi cd herhalde vermiyorlarmış ama ne yapalım iyi bakılsında cd önemli degl artık.eşim zaten yanımda fotograf makinasını götürüm diyor kameraya çekerim sabit diyor...
akropolden aldım canım ben
benim dr. da başkalarına onu tavsiye ediyomuş ama bize kendi hastanemizde yaptırabilirsin dedi risk de yok diye eyüpten almadım ben bi de hrsden randevum var beğenmezsek bi de ona gideriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ya isim düşünmeye başladınızmı
ben kızıma isim bulamıyorum ne bileyim şöyle değişik güzel bişi olsun ama anlamıda güzel olsun istiyorum varmı aklınıza gelen güzel değişik isimler paylaşalım olurmu kızlar

yok anam ben de bulamadım Elif olcak bu gidişle

Back
X