2009 Kasm Anneleri

kızlaar şimdi ekim annelerinden bi arkadaşın karnına baktıım 19 da aynı bizimkiler gibi 23de birden kocaman olmuş ayyyy biz de mi öle birden büyüceeezz kaydirigubbakcemile4

slmm kızlaaar opuyorumnanaktan ayy anacım geldi pek bi mutluyum zemuszemus ama tabikide gene sabahtan beri iş iş iş öldüm bittim gerçi herşeyi o yapıyo ama ayakta durmak yetti bana :kedi: sizlerden naber.geçmişe bakcam biraz ama korkuorum valla

ben geldiiiimmm kızımı yedirdim uyuttum geldim

kızlar yaaa ramazanda oruç tutacanızmı yaa ben muallakta kaldım çocuk beslenebilirmiki acep gerçi dinde hamile bayanlar bebklerini beslenmelerinden endişe ediyorsa tutmayabilirler ben kızımı doğurunca ramazana denk gelmişti süt olması için tutmadım çünkü st emzirince çok acıkıyo insan obur oluyo yani 1 ay ramazanı yedim ondan önceki ramazandan 7 gün borcum wardı zaten sonra diğer ramazan geldi 10 günde ondan yedim toplamda 47 gün borç yaptım ama hepsini tuttum ne kadar zor geldi bana bilseniz

slmm kızlaaar opuyorumnanaktan ayy anacım geldi pek bi mutluyum zemuszemus ama tabikide gene sabahtan beri iş iş iş öldüm bittim gerçi herşeyi o yapıyo ama ayakta durmak yetti bana :kedi: sizlerden naber.geçmişe bakcam biraz ama korkuorum valla

hoşgelşdin bacım okuma geçmişi neyynn boşwer yaaa wakit harcama
gözünaydın bacım anan gelmiş ne war bende perşembe günü çorluya gidecem nasipse ablama 1 hafta kalırım döndükten sonrada haziranın ortasında annemlere gidecem samsuna allah kısmet ederse

kızlaar şimdi ekim annelerinden bi arkadaşın karnına baktıım 19 da aynı bizimkiler gibi 23de birden kocaman olmuş ayyyy biz de mi öle birden büyüceeezz kaydirigubbakcemile4

benim kuzen 26 haftalık 13 kilo aldı karnı kocaman bebeği 890 gram diyetisyene yönlendirdi doktoru garibime herşey yasak şimdii

niye ikimizinkinde farklı şey yazıyo annamadım ki kısss

asıl göbekler bundan sonra çıkacak şahsen benim göbem şu 2,,3 gün içinde biraz daha farklılaştı aç karnınada bakıyom şişti göbem

hoşgelşdin bacım okuma geçmişi neyynn boşwer yaaa wakit harcama
gözünaydın bacım anan gelmiş ne war bende perşembe günü çorluya gidecem nasipse ablama 1 hafta kalırım döndükten sonrada haziranın ortasında annemlere gidecem samsuna allah kısmet ederse

kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3

Adamin karisi gece yarisi dogum yapmisti.
Sabah ilk is hastaneye telefon edip durumlari sormak oldu.
- Alo orasi dogum servisi mi?
- Evet efendim.
- Servis sefi ile gorusebilirmiyim?
Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer.Cazir cuzurt parazit sesleri ve hat duzeliyor.adam?
- Alo.... alo sesim geliyormu ?"
- Evet devam edin.
- Sesim simdi daha iyi herhalde, sizinkide oyle.
- Merak edilecek bir sey yok, burada hersey yolunda, onu iki gun icinde evinize yollariz.
- Demek her sey normal...?
- Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz.Her tarafini elden gecirdik. Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik.
iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz.
- Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim?
- Hic merak etmeyin, sonuctan memnun kalacaksiniz.Giris deligini daralttik, cok fazla genislemisti.Her halde cok zor buluyordunuz.?
- Fakat !!!!
- Yooo hayir itiraz etmeyin, zorlandiginiz belli..SIk sIk yaglasaniz iyi olur. Bu arada cikis deligini de actik. Biraz tikanmisti da.
- Cikis deligi mi ?....
- Hani gaz cikan deligi.O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk.
- Ne dediniz ?

- Dedigim gibi hersey yolunda.Emin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim.Hersey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum.Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune banamisin demedi.
Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz. Erenet.NET
Önüme Rastgele Güzel Fıkra Getir

kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3

abbbooo kız annen doğumageleceği zaman bebeği saat başı yıkamasın bu kadın :1no2:

Back
X