Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar liste nerde herkesin cinsiyeti belli oldumukine acaba
slmm kızlaaar opuyorumnanaktan ayy anacım geldi pek bi mutluyum zemuszemus ama tabikide gene sabahtan beri iş iş iş öldüm bittim gerçi herşeyi o yapıyo ama ayakta durmak yetti bana :kedi: sizlerden naber.geçmişe bakcam biraz ama korkuorum valla
anaammmm napcaaazzz nannnkızlaar şimdi ekim annelerinden bi arkadaşın karnına baktıım 19 da aynı bizimkiler gibi 23de birden kocaman olmuş ayyyy biz de mi öle birden büyüceeezz![]()
iyi akşamlar canısı gene gel aşama gir heeeekızlar bana müsade iyi akşamlar..
kızlaar şimdi ekim annelerinden bi arkadaşın karnına baktıım 19 da aynı bizimkiler gibi 23de birden kocaman olmuş ayyyy biz de mi öle birden büyüceeezz![]()
hoşgelşdin bacım okuma geçmişi neyynn boşwer yaaa wakit harcama
gözünaydın bacım anan gelmiş ne war bende perşembe günü çorluya gidecem nasipse ablama 1 hafta kalırım döndükten sonrada haziranın ortasında annemlere gidecem samsuna allah kısmet ederse
kıskandınmııı çıtırtım kaydirigubbakcemile3 git tabi anana sendee.rahatım yerinde ama anam temizlik hastası olduğu için ilk bir haftayı temizşlik yaparak geçirir şimdik.2.haftada gitcez biz sana pis kalmasın diye bi daha temizlik işte tek derdimiz bu :roflol: daha ilk gün bugün bütün kışlıklarımı vakumlu hurçtan çıkardı ben sonra baş edemem diye elbise dolabına dizip üstlerini örttü,mutfak halısını yıkadı,kileri topladı şimdide yemek yapıyoo ama ben çekildim artık belim ağrıdı valla kaydirigubbakcemile3
krispi akşam akşam bayıldım gülmekten kaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğiniiversinnn
abbbooo kız annen doğumageleceği zaman bebeği saat başı yıkamasın bu kadın :1no2: