• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

günaydın cici anneler hepinizi öpüyorum yerimseniben opuyorumnanaktan

günaydın gıı işyerinde kahvaltı yapılırmıı ne kadder ayıp :olmaz:[/QUO

kızıııımmm ben sabah kahvaltı etmedim halde saat 06:45 te kalkıyom ay bide evde yicem desem e hiç yatmiyem bare aldım çıkınımı yanıma peynir zeytin reçel gelirkende simit bi de çay patlattım ohh kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr

evi topladım annemler bugün yeni evi temizlemeye gelebilirler bende bir şeyler hazırlıycam üşeniyom

çok acım kahvaltı hazırlamayaa bilem üşeniyom tembel oldum yawwsyerimseniben

günaydın cici anneler hepinizi öpüyorum yerimseniben opuyorumnanaktan

günaydın gıı işyerinde kahvaltı yapılırmıı ne kadder ayıp :olmaz:[/QUO

kızıııımmm ben sabah kahvaltı etmedim halde saat 06:45 te kalkıyom ay bide evde yicem desem e hiç yatmiyem bare aldım çıkınımı yanıma peynir zeytin reçel gelirkende simit bi de çay patlattım ohh kaydirigubbakcemile5

günaydın bacım ye tabi ya biz hem hamiş hemde çalışan bayanlarız o kadar lüksümüz olsun dimi ama o çay olmadı oraya

günaydın kızlara.s.

Sabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))

geçmiş olsun canım.... ooo bol bol ayrıntılı yaptırıyosun valla ne güzel :1rolleyes:

pardon yazmamışım :)) erkek dedi nesli
ama bebeğimin eşi halen aşağıda ve bana sen sezeryan doğum yapabilirsin dedi :(((

gözün aydın hayırlı olsun:nazar: bebişin sağlıkla gelsin inşallah

iyi geceler canlar...napıyosunuz bakimmm?? kaç gündür giremedim bu ara eşimin ve babamın dr. işleriyle uğraşıp durduk... şükür ikisinin de kontrolleri iyi geçti sorun yok... geçmişi okumaya cesaret edemedim ama meraktan da ölüyorum neler oldu biriniz anlatın nollluurrrr opuyorumnanaktan inşallah iyi haberler vardır... cinsiyetler öğrenildi mi? nazlının canlizin neslinin annnembirmelekin asebanın belli diildi hatırladığım kadarıyla...
ben de artık hissediyorum minik kızımın kıpırtılarını :asigim:
cuma sabahı çanakkaleye gidiyorum annemlerle ne kadar kalacaığım belli diil:gitme:...internet de yok yazlıkta sizden ayrı kalıcam diye çok üzülüyorum valla... :sinifsinif:

güle güle git canım..... iyice dinlen bol havadis topla öyle gel

ama bebeğimin eşi halen aşağıda ve bana sen sezeryan doğum yapabilirsin dedi :(((

haıyrlısı olsun canım bebiş sağlıklı olsundaa benimde ayrıntılı raporuna bakınca doktor

normal doğum olucak inş dedi hayırlısıı son ana kadar değişiyormuş sağlıkla gelsinlerdee:1hug:

canımmmmmmm nazlımmmmm nasıl sevindim anlatama gözün aydın canım ya süper varllahi ..................

ARKADAŞLAR YARIN İTİBARIYLA YILLIK İZİNE CIKIYORUM ( çOK ŞÜKÜR ) 2.5 HAFTA YOKUM ALLAH İİZN VERİİRSE 6 TEMMUZ İŞ BAŞI .......
HEPİNİZ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUMMMMMMM KENİDNİZE VE BEBEKLERİNİZE İYİ BAKIN LÜTFENNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis
iyi tatiller canım kendine ve oğluşlarına iyi bak opuyorumnanaktan

Sabah bir acıyla uyandım tam karnımda, eşim apar topar hastaneye götürdü. Herneyse sonuc olarak bende göbek fıtığı varmış o ortaya çıktı amma hazır hastaneye gitmişken birde ayrıntılıya girelim dedik ve benim Zilli kızım turp gibi çıktı.
Yarına asıl doktorumdan randevum var onada gidecegim, orada birdaha ayrıntılı yapıtırıcam ama artıkın gönlümüz coooooook rahat:))
geçmiş olsun ve gözün aydın canım

teşekkür ederim canım. ayy yanına şu parantezi eklermisin rica etsem nolurrrrrrr
( Rabbim sana emanet meleğimiz )
dr normal olabilmen için bebeğin eşi yukarda olması lazım dedi. eş yukarı çıkmadığı takdirde normale gelemezmiş kanama olurmuş. dedikleri bundan ibaret canım. inşallah canım böbüşlerimiz için en hayırlısı olur....
gözün aydın canım bebişin sağlıklı olsunda sezeryanla veya normal doğumla olmuş hiç farketmez canım

aşkım ufak şeyler bi kot aldık bi tshort iksini ayrı paketledim birine babalr günün kutlu olsun babacım seni cok seviyorum sana dokunmak için sabırsızlanıyorum oğlun yazdım

birinede seneye bu özel günde sıcacık ve güvenli kollarında olmak en cok istediğim sey baba seni şimdiden çok seviyorum oğlun yazdım bide ağladım hahahahaha
ayy çok güzel düşünmüşsün canım yaaa

he canım ya kasımdda gelecekse 9 kasımda gelsin istioz evlilik yıldönümümüzzzzzz oğluşunmu var seninde
benim tahmini doğum 30 kasım benim doğum günümde 21 kasım
bende bazen doğum günümde sezeryan mı olsam diyorum kaydirigubbakcemile3

ayyy canım yaa bnede 7 de kalkıyom kahvaltımı felan yapıp 8:15 çıkıyom
dersim 8:30da başlıyoo opuyorumnanaktan zemuszemus
ne kadder gıcığm dimi eee güccük şehirde olmanın yararı işte kaydirigubbakcemile3

finaller iyi gibi :)
ama ben çok tembelleştim,
3 ten 4 ten önce kendime gelemiyorum,
uyku bastırıyo esneyip duruyorum :kedi:

yaww bugün neden kisme yok
ben az sonra yemeğe gidecem döktürürsünüz o zaman deel mi
yemekten sonra gelince oku 10 sayfa olurum artık
uykudamısınız hala huhuuuu

slm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....

uni gelmiş karşılaşmalk isterdim neyse saglık olsun..nesli dersler ne zman bitiyor kolay gelsin..

slm kızlar nasılsınız dün bir sevincimi paylaştım ögrenmek istedigm dogrusunu ama kimseler yorumda bulunmadı üzüldüm açıkcası..neyse unutuyorum bunu....

uni gelmiş karşılaşmalk isterdim neyse saglık olsun..nesli dersler ne zman bitiyor kolay gelsin..

canım böyle alınganlık yapmayalım ama görmemişlerdir
veya konuşulan bişey varsa ona konsantre olunmuştur
neydi sorun canım söyle bakalım

Back
X