• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

valla kociş bişeyler ayarlıyodu şirket gibi bişey herhal.gelip evden kamyonla alıyolarmış sonra ambarlarda tıra yükleniyomuş.hiiiiiiiiiç mantıklı gemedi bana ama son günlerde kociş barut gibi bende saldım herşeyi uğraşamıyom valla.
ayy kuzum onlar çok iyi oluyor yaa gelip evi topluyorlar birde ne nereye yerleştirilecekse oraya koyuyorlar.biz taşınırken öle yaptık çok rahat oldu walla
sağol canım zor valla.görümce konusunuda kociş hiç bahsetmiyo bende bişey demiyom bakalım ne olcak ama hiç bir gelişme yok bende merak içindeyim.

oooo konu açılmıyorsa bitmiştir bu işzemuszemuszemuszemus

ben geldim kuzular evimi sildim süpürdüm sonunda anam öldüm valla koca ev durmadan temizlik istiyor.....

ayy kuzum onlar çok iyi oluyor yaa gelip evi topluyorlar birde ne nereye yerleştirilecekse oraya koyuyorlar.biz taşınırken öle yaptık çok rahat oldu walla

oooo konu açılmıyorsa bitmiştir bu işzemuszemuszemuszemus

hadi bakalım inşallah bitmiştir ve gelmez.
gıııııı biz bu eve taşınırken bizde o şirketlerle getirdik eşyaları.herşeyi kırmışlar.bide gösteriyoz ne nereye diye adamlar kafalarına göre yaapıyo ve evin taşınması saatler sürmüştü bide okadar para vermiştik.bu biraz daha iyi ya taaaa van için

kızlar bugün çıkıp kocişe babalar günü hediyesi alcamda sizce traş seti varya nasıl iyi dimi ya.hangi marka alsam hiç anlamam.

hoşgeldinn kuzucuum hadi güle güle kirlen
bana kirletme demeyin yaaaa yarın ev eski haline dönecek onu biliyorum:sinifsinif:
hadi bakalım inşallah bitmiştir ve gelmez.
gıııııı biz bu eve taşınırken bizde o şirketlerle getirdik eşyaları.herşeyi kırmışlar.bide gösteriyoz ne nereye diye adamlar kafalarına göre yaapıyo ve evin taşınması saatler sürmüştü bide okadar para vermiştik.bu biraz daha iyi ya taaaa van için

yok bizimkinde bi sorun yoktu inş eşyalarına birşey olmadan gidersiniz:Saruboceq:

aman valla herşeye sinirlenir oldu bende hiiiiiiiç uğraşmıyom.bencede zor iş ama ben dedim saçma bu eğer öyle olacaksa sen adamların peşinden gitcen sürekli diye.ama bu şirkette her şehirde deposu varmış.şimdi biz ev bulamadık ya vanda biz gidince bulamazsak eşyalar depoda durcak bulana kadar.o kadar zorki bu tayin işi vanda hiç kimsemiz yok ev bulamadık netten baktık bilmiyom hayırlısı artık

cnm sakın netten falan ev bulmayın.ben marmarise gelceğimizde netten bir sürü ev buldum birgün içinde gelip baktık,böyle bişey olamaz yaa kesinlikle yalan oluyo bütün resimler.gözünle görmeden sakın ev tutayım deme.

kızlar bugün çıkıp kocişe babalar günü hediyesi alcamda sizce traş seti varya nasıl iyi dimi ya.hangi marka alsam hiç anlamam.

bizimkide braun kullanıyo cnm.İçine bi jel var onu alıp koyuyo benim kocişin cildi çok hassas sadece ıonu kullanabiliyo.Bende kapri aldım yaa kocişime.

bana kirletme demeyin yaaaa yarın ev eski haline dönecek onu biliyorum:sinifsinif:

yok bizimkinde bi sorun yoktu inş eşyalarına birşey olmadan gidersiniz:Saruboceq:

inşallah balım

philips güzel canım tavsiye ederim hani başlığı böle yuvarlak olan varya ondan.

hımm o zaman ben bugün çıkıp bakem ona aman hiç anlamam ben ama.philips iyi o zaman önce ona bakcaaaaaam:kedi:

cnm sakın netten falan ev bulmayın.ben marmarise gelceğimizde netten bir sürü ev buldum birgün içinde gelip baktık,böyle bişey olamaz yaa kesinlikle yalan oluyo bütün resimler.gözünle görmeden sakın ev tutayım deme.

yaaaaa bende netten bakıp duruyom.gıııı bide pahalıki sorma vanda ev.500-600 kiralar.çok geldi bana hani doğuda ucuzdur ya evler ama vanda çok pahalı.neyse ozaman biz gidip kocişle arayacaz.kocişin arkadaşının tanıdıkları varmış vanda onlara söyledik ev olayını tabi fos çıktı.eeeeee el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış ya aynen öyle oldu

bizimkide braun kullanıyo cnm.İçine bi jel var onu alıp koyuyo benim kocişin cildi çok hassas sadece ıonu kullanabiliyo.Bende kapri aldım yaa kocişime.

gı benim kociş kullanmıyo hiç.bi tane vardı kullandı ama beğenmedi sonra bi daha kullanmadı acaba buda öyle olurmuki.kocişin sakalı sertmiş makinada kötümü oluyomuş neymiş.ayyyyyy bak bu şimdi aklıma geldi almasammı acep

ızlar bişey daha sorcam şimdi ben dün alışverişe çoktom bi tane pantolon aldım.normalde ben kumaşta 36 yada 38 giyerdim ama bunun kalıbı biraz küçükmüş falan 40 aldım.kışlık kumaş pantolon giyerim doğuman sonra diye.eve geldim küçücük oldu.acaba karnım büyüdü diyemi böyle yada gerçekten küçükmü anlamadım.ne edem değiştirip bi beden büyüğünümü alam ki.

Back
X