• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

meraba canım bi ben varım zaten :)) iyiyim ben anacıımm bugun pazar gittim tammm 3.5 saat aralıksız gezmişimmmm :1shok: şimdide bel ağrısından geberiyom doğal olarak :utangac:
bi sürü ciciler aldum kendime değdi ama sositososito
sen naptın şeker yerimseniben

şekerciim derdin neydi o kadar bee kaydirigubbakcemile3 bide hepsini kendine almış insan prensesini düşünmezmii :olmaz:
güle güle giy canım sağlıklı günlerdee

ben014.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ayyy maşallahhh:nazar: Rabbım anzarlardan saklasın göbişine de oğluşunuda yerim ben senınnn...tütütühh maşallahhh:nazar:...çok tatlısın kız.incecik hatunsunnn maşallah :nazar: :nazar:paşamızın annesine deee..bunu diğer topiğe de ekle...
gece gece uğraştırdım ama sağolll..canımma.s.
:CüvCüv:alkisalkisalkis

ayyy maşallahhh:nazar: Rabbım anzarlardan saklasın göbişine de oğluşunuda yerim ben senınnn...tütütühh maşallahhh:nazar:...çok tatlısın kız.incecik hatunsunnn maşallah :nazar: :nazar:paşamızın annesine deee..bunu diğer topiğe de ekle...
gece gece uğraştırdım ama sağolll..canımma.s.
:CüvCüv:alkisalkisalkis

ay kıs ne iltifat böle cok sımarım nereye ekleyem kısss sölesene :))) benim bi tarafım kalktııııı valla şımardımm hahahahadelikafaduldendelikafadulden

ay kıs ne iltifat böle cok sımarım nereye ekleyem kısss sölesene :))) benim bi tarafım kalktııııı valla şımardımm hahahahadelikafaduldendelikafadulden

canım 2009 kasım anneleri göbişleri var kasım annelerinde oraya ekle canım...
şımarabilirsin çünkü hakketen çok tatlısınız yahuu inceciksin:nazar:...hem biz hamileyiz şımarabilirz demüüü:CüvCüv: şakkıdıopuyorumnanaktan

canım 2009 kasım anneleri göbişleri var kasım annelerinde oraya ekle canım...
şımarabilirsin çünkü hakketen çok tatlısınız yahuu inceciksin:nazar:...hem biz hamileyiz şımarabilirz demüüü:CüvCüv: şakkıdıopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan r
ekliim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tut karnına cek ne var kısss bende öle yapıom yada karsıya koyup cekiom zaman ayarlııı

Back
X