2009 Kasm Anneleri

kız ebisim bundan sonraki hedefim sensin diğerleri accuk dinlensin

beni kociş ekemez yolda geliyo hazırlan dedi

tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy
anammmm mıçtık nannnn karı akşama kadar uğraşır benle şincii:delphin: uyyyyhhh tellediimmm
ben gidiyom fallaaa daraldım gidem hava alam eccüüükk
öptüm kızlar iyi akşamlar

hıı bak tugbacım çözdü olayı evet canım ya nehir anlamıyo bişiden kas işte bak sen ne güzel anlamıssın nehir basmıyomu bajımmm jetonlu mu hala yağlı diyo bana yaa :mymeka:

bası bajımm basıoki yağla kası ayırt edebiliommmmmmmmm
:roflol::roflol:

anammmm mıçtık nannnn karı akşama kadar uğraşır benle şincii:delphin: uyyyyhhh tellediimmm

bye bye canımmmmmmmmm

nan herkes kocasıyla gezmeye gidiyoo benim herüf daha ortalarda yok:1no2:

muuccxxxxxxxxx saka yapıom bebişim verirsin inşallahhhh

hadi leynnnnnnnnnnnn

hahahaha gence bakkkkkkkkkkkkkkk genççççççççççççç şişkooooooooooooooooooooooo bu akrep nalanın son sözleri gencim veririm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sen kendine bak kızım bek bagaa açatma taaammı benım kocam kaslı sölemedi dimi :jeyyar: :jeyyar: bız aılecek kaslıyıkonunkı kolları ile omuzlarında benımkı göbek möbekde hihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

heeeeeeeee bakın size ne demeyi unuttum memişlerimden süt geliooooooooooooooooooooo

sana yok canlizzz ccadısıııııııııııııı oğluma hepsiii haftaya sizleride görcemmmmmmmmmmmmm

az şişkosun ya bide ana sütüyle besleyek demi seni danaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))

sakın geldiği zzamn sıkma ha erken doğumu tetikliomus hemde cok önemli süt o ilk süt bebeğe vercen bosa harcamaaaaaaaaaaaa

Back
X