- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
korkma aşıları tam :dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma aşıları tam :dance:
anammmm mıçtık nannnn karı akşama kadar uğraşır benle şinciikız ebisim bundan sonraki hedefim sensin diğerleri accuk dinlensin
beni kociş ekemez yolda geliyo hazırlan dedi
tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy
hıı bak tugbacım çözdü olayı evet canım ya nehir anlamıyo bişiden kas işte bak sen ne güzel anlamıssın nehir basmıyomu bajımmm jetonlu mu hala yağlı diyo bana yaa :mymeka:
anammmm mıçtık nannnn karı akşama kadar uğraşır benle şinciiuyyyyhhh tellediimmm
ben gidiyom fallaaa daraldım gidem hava alam eccüüükk
öptüm kızlar iyi akşamlar
anammmm mıçtık nannnn karı akşama kadar uğraşır benle şinciiuyyyyhhh tellediimmm
ben gidiyom fallaaa daraldım gidem hava alam eccüüükk
öptüm kızlar iyi akşamlar
muuccxxxxxxxxx saka yapıom bebişim verirsin inşallahhhh
hadi leynnnnnnnnnnnn
hahahaha gence bakkkkkkkkkkkkkkk genççççççççççççç şişkooooooooooooooooooooooo bu akrep nalanın son sözleri gencim veririm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nan herkes kocasıyla gezmeye gidiyoo benim herüf daha ortalarda yok:1no2:
heeeeeeeee bakın size ne demeyi unuttum memişlerimden süt geliooooooooooooooooooooo
sana yok canlizzz ccadısıııııııııııııı oğluma hepsiii haftaya sizleride görcemmmmmmmmmmmmm
az şişkosun ya bide ana sütüyle besleyek demi seni danaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))
sen 18 haftanın içindesin ben 23 haftanın içindeyim normal lan benden gelmesi
heeeeeeeee bakın size ne demeyi unuttum memişlerimden süt geliooooooooooooooooooooo
lülülülülülüsütçiiiiiiiii sütçi geldi hanıııııımmmmmmmmmmmmmm
tombullllllllllllllllll tombulllllllllllllllllll şakkıdışakkıdışakkıdı
sütçiii sütçiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
tamam elleşmem kaydirigubbakcemile3sakın geldiği zzamn sıkma ha erken doğumu tetikliomus hemde cok önemli süt o ilk süt bebeğe vercen bosa harcamaaaaaaaaaaaa
lülülülülülüsütçiiiiiiiii sütçi geldi hanıııııımmmmmmmmmmmmmm
sütçiii sütçiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar: