ahan bende onu diyom noluyoooooooo :1shok:
NOLUOOOOOOOOOOOOOOO NANNNNNNNNNNNNNN:uhm::uhm::uhm::uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahan bende onu diyom noluyoooooooo :1shok:
hee walla tırstım:bbo:
kız kendim için yiyosam nolıyım hee bebişim için yiyom![]()
ahanda tırstı kıız bak isim vermeden yazıyıo gariii :roflol: hah şölee adam oll :roflol: bizi yalatmakta neymiş :roflol:
ben kactim. oglusu yikiycam, sonra da uzanirim. bye...
bende severim tonton yıyek yaaa cokacimcoook:roflol::roflol:
guzel bir soru. ben sanki zarari yok diye okumustum ama yaniliyorda olabilirim. markette surekli alsam mi diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. yoksa bol bol yerim, cok severim ton baligini.
eee bizde yıyek o zaman hergün yiyim barii lülülülülülü cokacimcoookeDUBA SANA BİGİ VEREM BEN HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİ BALIK KOKUSUNDAN NEFRET EDİOM O SEBEPTEN TON BALIĞI YİYOM DUKTURUM ÖLE YAP DİDİ:icecream:
ahanda tırstı kıız bak isim vermeden yazıyıo gariii :roflol: hah şölee adam oll :roflol: bizi yalatmakta neymiş :roflol:
ben kactim. oglusu yikiycam, sonra da uzanirim. bye...
hadi git yıka oğluşunu ayy bizimkilerde doğsunda bizde yıkıyalım yaaa sonrada koklaya koklaya uyutalımmafoldumben
bende severim tonton yıyek yaaa cokacimcoook
eee bizde yıyek o zaman hergün yiyim barii lülülülülülü cokacimcoook
neeeeeeeee yalıyonuz nannnnnn delikafadulden
bende severim tonton yıyek yaaa cokacimcoook
eee bizde yıyek o zaman hergün yiyim barii lülülülülülü cokacimcoook
neeeeeeeee yalıyonuz nannnnnn delikafadulden
HERGÜNN OLMASSSSSSSSSSSSS HAFTADA 1 YADA İKİ 80 GR VE YAĞSIZ OLANINDAN PİS BOĞAZZZlmaz:
lmaz:
yagsız ton balıgımı var nanyakmısın nesın kızım asıl yagındadır onun vıtemın balık yagı felan dıyooolar yaaa lülülülülülü
nerden kopyala yapıstır yaptınız :jeyyar: ıkınızde aynı şeyı yazmıssınız bilgiç bacılarr
balığın yanına bide soğan kırsam sıcakta çok kokar mıyım nan:sinifsinif: kendim için değil hee bebişim içinlaelaelaelaelae
nerden kopyala yapıstır yaptınız :jeyyar: ıkınızde aynı şeyı yazmıssınız bilgiç bacılarr
SEN VARYA ALLAH BİLİR KARPUZUDA KBUĞUYLA YİYOSUNDUR VARYA VİTAMİNİ ORDADIR DİE YAĞIN VİTAMİNİMİ OLUR BE YİYONUZ YİYONUZ KENDİNİZE BEBEKLER NE ALEMDE GÖRCEZ BU HAFTA SİZİ YAĞ YOK MARKETE GİT ŞOKTA BİLE VAR BÖLE DARDANELİN PAKETTE OLANI KUTUDA OLANI DEĞİL ONLAR YAĞSIZ NE CAHİLSİN HAAAlmaz:
lmaz: