Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol: kız ne güldürdün beni allah kahretmesin seni:roflol::roflol::roflol: karpuzu kabuğuyla mı yiyodur nan buu:roflol: yiyodur walla:roflol::roflol::roflol: ayy koptum yaaa:roflol::roflol: karnıma ağrılar girdi:roflol::roflol:
sagan gıtmez kız nettın yasakkelimebalığın yanına bide soğan kırsam sıcakta çok kokar mıyım nan:sinifsinif: kendim için değil hee bebişim içinlaelaelaelaelae
ne bagrıyon yaaa dövseydın senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: nerdenbılıyon karpuzuda kapulu yıyom benn yişil yişil kıtır kıtır lülülülülülüSEN VARYA ALLAH BİLİR KARPUZUDA KBUĞUYLA YİYOSUNDUR VARYA VİTAMİNİ ORDADIR DİE YAĞIN VİTAMİNİMİ OLUR BE YİYONUZ YİYONUZ KENDİNİZE BEBEKLER NE ALEMDE GÖRCEZ BU HAFTA SİZİ YAĞ YOK MARKETE GİT ŞOKTA BİLE VAR BÖLE DARDANELİN PAKETTE OLANI KUTUDA OLANI DEĞİL ONLAR YAĞSIZ NE CAHİLSİN HAAAlmaz:
lmaz:
araştırmacı gacılarız biz:dilcikar:
sagan gıtmez kız nettın yasakkelime
ne bagrıyon yaaa dövseydın senağlama :sinifsinif: :sinifsinif: nerdenbılıyon karpuzuda kapulu yıyom benn yişil yişil kıtır kıtır lülülülülülü
hee öle öleee hihoyyyt
ben kaçayom naan gacılarr,gece gine bakarunn.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan
kocamın yanına gidecemm,sonra beraber gezecezz yürüyüş yapcaaaaz ohhhh
sagan gıtmez kız nettın yasakkelime
:mymeka: :dilcikar::roflol::roflol::roflol: kız ne güldürdün beni allah kahretmesin seni:roflol::roflol::roflol: karpuzu kabuğuyla mı yiyodur nan buu:roflol: yiyodur walla:roflol::roflol::roflol: ayy koptum yaaa:roflol::roflol: karnıma ağrılar girdi:roflol::roflol:
heç de bide lülülülülülüTİPİNİ GÖRMÜONMU Bİ YOL KESİN YİYODUR cokacimcoook
:dilcikar:KIS YİME ÖLE BİZİM ORDA İNEKLERE VERİOLAR KIS O KABUKLARI :jeyyar:
ben kaçayom naan gacılarr,gece gine bakarunn.öptüm hepiniziii opuyorumnanaktan
kocamın yanına gidecemm,sonra beraber gezecezz yürüyüş yapcaaaaz ohhhh
sen ne anlarsın zewksiz:dilcikar: mis gibi gider ama domates doğradım dmatesle yiyom soğan kokmıyım şimdi:sinifsinif: belki akşam action yaparız:jeyyar:
action mu :roflol: :roflol: :roflol: nan gebiş gebiş karının derdine bak yawwww benyorgunlukdan uyumak dınlenmek ıstiyorum sonra yaparız actıon deyümm bu gacı şimdiden planlarda :jeyyar: :jeyyar: geddd geddd sen jartiyerınıde geyy hazır nazır olsun :roflol: :roflol:
yaparun tabiii :dilcikar:ilk zamanlar zaten yapamadık e son zamanlarda yapamıcaz bu haftaları değerlendirmek lazımsırnaşık şey
kızların hepsı bask ayerde yakaladım onları zemuszemus