2009 Kasm Anneleri

hadee ben kaçar şekerlerr opuyorumnanaktan
çok konuşmayın naann valla gözlerim dönüyo haa okucam diyee :roflol:
oğlumu yüzdüremde gelem eccik,karpuzlarıda tabii :roflol:

ben bugün eminönüne gitmeyi düşünüyoomm azcık dolaşıyım bi boğaz turu yapıyım bariii. bişey istiyonuz mu nan eminönünden alıyım sizedekaydirigubbakcemile2

aaa kıs bak bakalım can süste neler var bebek şekeleri falan hatta çekebilirsen foftoda çek bende gidecem ordan bebek odası için süsler bebek şekerleri sepeti falan alcamda

bende yarın yüzmeye gidicem işte :dilcikar:

kızlar hele bana bi cevap verinde öle kaçın özellikle denize girenler
denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa

senin kocişinde benim kociş gibi toptan alsın kornetleri daha kolay olurkaydirigubbakcemile3

iteke şikayet edecem kocişin + 18 lerde cirit atıyo
yok canım o benim yanımda +18de:roflol::roflol::roflol:
töbe töbe ne bu nan herkes kocasıylan takılıyo haaaa nöbetleşe duruyolar burda
:olmaz::olmaz:
heee yaaa haberleri alıyoruz kuzum :jeyyar:seninkide büfeden girsin artık
ben hapşırıcada kaçırıyom elimde değel gidiyo walla nan bu bebeler ne hale soktu bizi demi yaaaaaaaaaaa:1no2:
nannn şimdiden başladın mı kaçırmaya sen son ay bezle gezersin artık.walla ben 40 haftalık oldum bir damla bile kaçırmadımzemuszemuszemuszemus
amanıııın yarının muhabbeti oldu naannn,
Canliiz,tubaa,ceriin,kartanesii,iteeeekk ve diğerlerii duyun naaaann bu gece +18 olamadık emme itiraf et rahatla olduk naann :roflol::roflol:
ewet çişli gacıların muhabbetini okuduk kokulu kokulu:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
ayy kocişim bana gevrek getirmiş yaaavv hihoyyyt,bide kapıya asmış uyanmayım deyüüü :roflol:ayy bu adam ömürlük yavv :roflol:
her ne kaa izmir gevreğini tutmasada o niyetlen yiyek napakk cokacimcoook
ayyy ne güsel benimkide sabah kahvaltımı hazırlıyor birde not yazıyor bende kalkınca afiyetle yiyorumcokacimcoook
günaydın kızlarrrr
mureda o wc bugün bana daha çok lazım olcek zira ishal oldum ben bağırsaklarım boşaldı sabah sabah
ne yedimki ishal etti beni dün korneti açkarnına yedim üstünede su içtim o yaparmıki acaba
öğğğğğğğğ hem önden hem arkadan kaçırıyor bu buna tıpa lazım tıpaaaaa
ooo bugün kocişinden evvel itek geldi naannn a.s. :roflol:
geldiiiiimmmmm kuzuma.s.

nannn ben geldim kaçıyonuz haaaa:olmaz:

boncuk kıs artislere benziyon ışıl ışılsın kasım analarının hepsi güzelmiş ama ortak yönümüz galiba maşşallahhh

karakızım bende bikini giyecem valla bu sene hamile mayosu falan neyim alamam bir hafta için giyecem zaten..boşver sal gitsin göbegi sen hamilesin utanma

karakızım bende bikini giyecem valla bu sene hamile mayosu falan neyim alamam bir hafta için giyecem zaten..boşver sal gitsin göbegi sen hamilesin utanma

salim dimi kaydirigubbakcemile3 anam ne bilem kararsız kaldım kociş giy gitsin nolcak ya öylede belli olcak göbeğin böylede neden utanıyosunki diyo kaydirigubbakcemile3

denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa

nan giy bikinini senin o utandığın göbeğe sahip olmak isteyen kaç kadın var biliomussssunnnnnnnnnnnnnn ben bikini giyicemmmmmmmmmopuyorumnanaktan

bencede hiç utanma canım mustafa sandalın eşi geçen sene 8 aylık hamileyken bile bikini giydi ama çok hoş duruyor benden demesi:lepi:yerimseniben

nehiriver öyle deme sanki nispet yapar gibi..boşver be güzelim zmanında bende bakıp hep özenmiştim ve çok üzülmüştüm o sahip olamayanların yüregindeki acı nasıldır biliyormusun ben o yüzden aman benim yerimde olmak isteyen kimler var diye düşünemiyorum hatta bebk isteyen biri oldugu zman karnımı gizlemek için elimdne geleni yapıyorum fazla şikayetlenmemeye çalışıyorum ..içlerindeki acıyı yüzlerindne okuyabiliyorum..

Back
X