2009 Kasm Anneleri

nehiriver öyle deme sanki nispet yapar gibi..boşver be güzelim zmanında bende bakıp hep özenmiştim ve çok üzülmüştüm o sahip olamayanların yüregindeki acı nasıldır biliyormusun ben o yüzden aman benim yerimde olmak isteyen kimler var diye düşünemiyorum hatta bebk isteyen biri oldugu zman karnımı gizlemek için elimdne geleni yapıyorum fazla şikayetlenmemeye çalışıyorum ..içlerindeki acıyı yüzlerindne okuyabiliyorum..

ay ne alaka mavicimmm hiç düşünmedim yani göbeğinden şikayet etme şükret ondan utanma dedim bu gün herkesn beni yanlıs anlama günümü acabaaaaaaaaaaa:olmaz:

kızlar dün akşam Bethoven birde Back cd lerini aldım bebişime klasik müzik eşliğinde masal okuyacağım artıkın
ben nasıl dayanırım o seslere onu hiç bilmiyorum ama hiç sevmem çünkü öle müzikleri :roflol:
acep cep telefonuma keydetsem müzikleride kulaklıklığı göbeğime koysam duyarmıki yavrucum iyi fkir he :jeyyar:

kızlar hele bana bi cevap verinde öle kaçın özellikle denize girenler
denize normal mayo ilemi yoksam pikiniylemi giriyonuz yoksam hamile mayosu neyn aldınızmı ben yarın denize gidicem ama pikini giymeye utanıyom göbeğim varya kocişte ne olcak giy canım dedi siz hele diyiverin bakim ne giyem ben bugun gidip normal mayomu alsap yoksa

Günaydın Fıstıklarım ve Fıstık içleriii hepinize iyi hafta sonları

Bu soruna ben cvp vereyim 1 aydır denize giriyorum ve tankini kullanıyorum..Öyle cici duruyorki anlatamam çok şirin üstelik sonrasındada kullanabilirsiniz:)örnek vereyim

prod_1054.jpg

kızlar dün akşam Bethoven birde Back cd lerini aldım bebişime klasik müzik eşliğinde masal okuyacağım artıkın
ben nasıl dayanırım o seslere onu hiç bilmiyorum ama hiç sevmem çünkü öle müzikleri :roflol:
acep cep telefonuma keydetsem müzikleride kulaklıklığı göbeğime koysam duyarmıki yavrucum iyi fkir he :jeyyar:

hee cep telefonunuda göbeğine yakın koyda radyasyonlansın demi bebekkk .. de get telefonu bebekten uzak tutt:olmaz:

nehiriver yanlış anlamadım sadece söyledigin sö için öyle düşünme dedim zaten ben sana çıkış yaparak yazmadım dikkat ettiysen başıma da geldigi içinde zamanımda hissettiklerimi yazdım neyse ben en iyisi yorum yapmayayım...

Afiyet olsun cnm ben bunun kırmızı bağcıklı siyah altı kırmızı olanını aldım çok cici gerçekten tavsiye ederim bikini gibi göbeğide hiç soğukta bırakmıyor hemen kuruyor havluyada sarabiliyorsun kullanışlı sonrası içinde kullanmaya devam edebilirsin:)

nazlım ne haber çok güzelmiş o ya bende bayıldım ama nunlar sanırım gebe mayosu degilmi ayy çok pahalı ama bunlar ya gerçi diger mayolarda pahalı korayda diger markalarda ..yine uygunu bulabiliyorsun bende çok baktımda 100 den aşagı yok 1 hafta içinde pek cesaret edemedim zira bu önümüzdeki ay çok masrafımız olacak 2 ayrı yere yola çıkacaz allah izin verirse nikah var masraf olacak yanii.

nehiriver yanlış anlamadım sadece söyledigin sö için öyle düşünme dedim zaten ben sana çıkış yaparak yazmadım dikkat ettiysen başıma da geldigi içinde zamanımda hissettiklerimi yazdım neyse ben en iyisi yorum yapmayayım...

anladım canım bende çıkış yapmadım zaten kesinlikle öle düşünerek yazmadım ben giysin bikinisini allahın en güzel hediyesi o göbeginden nie utanıon manasında yazım neyse boşverelim biz kaç kişiyiz birbirimizi iyi bilirizz:lepi:opuyorumnanaktan

nazlım ne haber çok güzelmiş o ya bende bayıldım ama nunlar sanırım gebe mayosu degilmi ayy çok pahalı ama bunlar ya gerçi diger mayolarda pahalı korayda diger markalarda ..yine uygunu bulabiliyorsun bende çok baktımda 100 den aşagı yok 1 hafta içinde pek cesaret edemedim zira bu önümüzdeki ay çok masrafımız olacak 2 ayrı yere yola çıkacaz allah izin verirse nikah var masraf olacak yanii.

Haklısın 100den aşağıyada zor bulunuyor..Ben sonrasındada giyebilirim diye düşündüm birde aynı karakızzım gibi bikini giymeye çekindim ben:asigim:Mayo modellerimde adidas mümkün diil yukarıdan içine girmem bu halimle mecbur kaldım..Çekinmiyorsan giy mavişim hoşuma gidiyor göbişle bikini ama işte ben cesaret edemedim birde göğüsler büyünce olmadı olmadı olmadı hiç biri:kedi:

Nikah oldumu yada düğün tamamdır zaten ekstra bir sürü masraflarımız oluyor heleki azıcık yakınsa tam oluyor..Zaten bu ay artık bebek hazırlıklarınada başlıyoruz Allahtan bizim yok düğündü vs..Allahım yardımcımız olsun iş hep paraya bakıyor

ben geldim kawaltımı yaptım geldim
bende ewimi toparlayam akşama doğru dışarı çıkam bari kaç gündür ewdeyim tıkandım burda boğulacam

Hoşgeldin krispicim sende..Bende hazırlanmaya başlıyorum bir gecelik Ayvalık yolcusuyuz yarın akşam üzeri nasipse burdayız..Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..

Fıstık içlerinizle birlikte Allaha emanetsiniz..Ennn ennnnnn ennnnnnnnn ballısından öpüverdim sizi a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Hoşgeldin krispicim sende..Bende hazırlanmaya başlıyorum bir gecelik Ayvalık yolcusuyuz yarın akşam üzeri nasipse burdayız..Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum..

Fıstık içlerinizle birlikte Allaha emanetsiniz..Ennn ennnnnn ennnnnnnnn ballısından öpüverdim sizi a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

sağol canım ay bu sıcak hawada nasıl gidecen yaaaa
neyse güle güle git güle güle gel
sende fıstık içine iyi bak a.s.a.s.

Back
X