kız kenya hoşgeldin sanada bi lakap bulak yaaakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım benim lakabım kenyaa zaten :)
ama birtanede siz bulun bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kenya hoşgeldin sanada bi lakap bulak yaaakaydirigubbakcemile3
heeee okurallara bakarsan burası sinek awlardı bacım hem ben 12 gün sonra gidiyom çok arasınız beni:dilcikar::dilcikar:
anam tanımıyozki seni hemencecik nasıl bulam ama yakında bulurum merak etmea.s
anam tanımıyozki seni hemencecik nasıl bulam ama yakında bulurum merak etmea.s
kız senle uğraşmayalı baya oldu kııı
senin kilolar ne alemde duyduğuma göre 8 kilo almışsın doğrumu yoksa tamamen dedikodumu nan :roflol::roflol::roflol:seni kilo canawarı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
az konussun onunda mayası cıkar ortyaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhh, desene kafamizi dinliycez biraz. laz cenenin nesini ozleyelim beaa. en azindan sayfa kapanmaktan kurtulucak.:roflol::roflol:
kapanmaktan kurtulur belki amma bu seferde listenin en aşalarında kalırsınız gelince nasıl bulacam sizi onu düşünüyom :1no2::1no2:
benim lakabımda krispi amma
bana daha çok
çıtırtı
çaturtu
kireç suratlı karu
sapuk
sidikli
pokçu
derler ay yoruldum haaaaaaaaaaaaa
dogru duymussun canim. 8 kilo aldim, ohh pek bi yakisti bana. hicccc sorunum yok valla. sen kendine bak sidikliiii.lülülülülülü
amannn, uzak dur. bu kadina bi bulasan pisman, bi bulasmayan. hazir tum safligin ustundeyken sen bize takil canim.opuyorumnanaktan
saol bebekkk lülülülülülü güzel kasım analarının hepsi beizden güzel yavrular çıkar heee laelaelaelaelaeikinizinkide çok güzel cnmm,valla sende boncukta ne güzel gelin olmuşunuz kıı..
bu boncukta dal gibin haa.
he kız nolcak :roflol: :roflol:kız canliz reklam ettim herkese haa....
oglusumun karnini doyurup gelicem.:lepi:
saflıkmı kızım kasım anaları saf olmaz heerkes sıyırmış burdaamannn, uzak dur. bu kadina bi bulasan pisman, bi bulasmayan. hazir tum safligin ustundeyken sen bize takil canim.opuyorumnanaktan
gül nan gül belki yağların erirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3biz? liste sonuna dusucez? hahahaha, guleyim azcik. delikafadulden
yanancı sende tıkınacan demi:jeyyar:oglusumun karnini doyurup gelicem.:lepi:
oh maşallah ilerde birtanede ben eklerim :)
saol bebekkk lülülülülülü güzel kasım analarının hepsi beizden güzel yavrular çıkar heee laelaelaelaelae
he kız nolcak :roflol: :roflol:
bende dolma yıycem yıne delikafadulden
az konussun onunda mayası cıkar ortyaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:) buda bize benziyor gibi mi diyorsun
dün yaptırdınmı seker yuklemesini zormuydu