2009 Kasm Anneleri

yok canımcım yaptırmadım ya pazartesiye kaldı zor oldugunu sanmam yaaopuyorumnanaktan

işin ucunda kan aldırmak varsa bana zor geliyorda :)
ben dün azcık aldırdım canım cıktı yaa
seker yuklemesinde 4 kez alıyorlarmıs
sen korkmuyorsan sorun yok tabi
ben :Saruboceq:

işin ucunda kan aldırmak varsa bana zor geliyorda :)
ben dün azcık aldırdım canım cıktı yaa
seker yuklemesinde 4 kez alıyorlarmıs
sen korkmuyorsan sorun yok tabi
ben :Saruboceq:

yok ya ben korkmam dün de düzenli kontrolüm içn verdim kan 15 günde bi tsh bakılıoda bana ben alısığım iğnelereee opuyorumnanaktan

yok canımcım yaptırmadım ya pazartesiye kaldı zor oldugunu sanmam yaaopuyorumnanaktan

canım şeker yüklemesi aç karnına gidiyon kan alınıyo sonra şekerli su içiriliyo içtikten sonra tekrar kan lınıyo tabi açkarnına olduğu için insanın midesi bulanıyo bu bir saatlik şeker ölçümü
eğer yapılan şeker ölçümü yüksek çıkarsa 3 saatlik şeker ölçümü yapılıyo bana busede yapılmıştı bir saatlik şeker ölçümü biraz yüksek çıktı üç saatlik yaptılar o çok fena tam üç kere kan alınıyo büyükçe bir bardak dolusu şekerli su yarıya kadar şeker koyuyolar berbat bişe midem çok fena olmuştu böööğğğğ bişe değel kusarsan hepsi çöpe gider
kusmamak lazım

canım şeker yüklemesi aç karnına gidiyon kan alınıyo sonra şekerli su içiriliyo içtikten sonra tekrar kan lınıyo tabi açkarnına olduğu için insanın midesi bulanıyo bu bir saatlik şeker ölçümü
eğer yapılan şeker ölçümü yüksek çıkarsa 3 saatlik şeker ölçümü yapılıyo bana busede yapılmıştı bir saatlik şeker ölçümü biraz yüksek çıktı üç saatlik yaptılar o çok fena tam üç kere kan alınıyo büyükçe bir bardak dolusu şekerli su yarıya kadar şeker koyuyolar berbat bişe midem çok fena olmuştu böööğğğğ bişe değel kusarsan hepsi çöpe gider
kusmamak lazım

kusmam ya delmiyim kusayım zorla içicemm ıyyyyyyyyyy napıım artık katlancammm

kusmam ya delmiyim kusayım zorla içicemm ıyyyyyyyyyy napıım artık katlancammm

kusmazsan iyi edersin canım yoksam tekrar içersin o şekerli suyu we tabi iğnelerde cabası dua et de bir saatlik şeker tahlili temiz ççıksın yoksam benim gibi delik deşik ederler seni:roflol::roflol:

benimde ilk tahlillerde tsh yüksek cıkmıstı sonra normale dondu
ilaçmı kullanıyorsun

yaaaaaaaaa benimde öle oldu doktor endokrin profesörüü normale dönmesine aldanmamak lazım 15 günde bir ankara düzen lab kan gönderip sonucları bna getir dedi su ana kadar normal ilaç kullanmıom ama kontrol altında tutmakta fayda var dedi hoca

kusmazsan iyi edersin canım yoksam tekrar içersin o şekerli suyu we tabi iğnelerde cabası dua et de bir saatlik şeker tahlili temiz ççıksın yoksam benim gibi delik deşik ederler seni:roflol::roflol:

inşallah normal çıkar yaaaaaaaaa

kusmamak lazım

ben kesin kusarım yaa cunku herseyi sekersiz içiyorum ben :bbo:

yaaaaaaaaa benimde öle oldu doktor endokrin profesörüü normale dönmesine aldanmamak lazım 15 günde bir ankara düzen lab kan gönderip sonucları bna getir dedi su ana kadar normal ilaç kullanmıom ama kontrol altında tutmakta fayda var dedi hoca

bende 3 kez yaptırdım normal seviyesine düşmüş
hamilelikte hormonlar degişir dedi doktorum
bir dahada istemedi

ben hamile kalmadan genel kontrol için doktora gittiğimde ben ikinci çocuğu yapmak istiyom dedim benim herhangi bir problemim warmı yokmu diye prolaktine we tsh e baktı doktor prolaktin normal tsh yüksek çıktı dedi bana sonra tsh nin yüksek çıkması gebe kalmayı engelliyomuş o yüzden gebe kalmayı engelleyecek derecedemi diye bi tahlil daha yaptı o tahlil temiz çıktı eğer temiz çıkmasaydı beni dahiliyeye gönderecekti

nan dolma yiye yiye dolma gibin olacan yaaaaaaaaaaaaaaa:1no2::1no2:
:dilcikar: :dilcikar:konusmaa nannn severım ben dolmayı am ayanında cin biber yediydım o ıflamı söktüüü lülülülülülü laelaelaelaelae
ben kesin kusarım yaa cunku herseyi sekersiz içiyorum ben :bbo:

uyyy kenya hapı yuttun bacım sen o zaman delikafadulden

yakışmazmı canım yaaaa
artık 30 kiloyla kapatırsın hemilelik serüwenini:roflol::roflol:

artik 30 mu olur, 40 mi olur orasini Allah bilir. benim isim duzenli almak bu kilolari.laelaelaelaelae

saol bebekkk lülülülülülü güzel kasım analarının hepsi beizden güzel yavrular çıkar heee laelaelaelaelae

he kız nolcak :roflol: :roflol:

bende dolma yıycem yıne delikafadulden

insan bi tabak yollar be.cokacimcoook

yanancı sende tıkınacan demi:jeyyar:

hayir canim, biyolojik saatimin tikinma zamani degil. biraz daha sonra.kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: :dilcikar:konusmaa nannn severım ben dolmayı am ayanında cin biber yediydım o ıflamı söktüüü lülülülülülü laelaelaelaelae

uyyy kenya hapı yuttun bacım sen o zaman delikafadulden

dolmada seni sewdi herhal ama cin biber hoşlanmadı senden:roflol::roflol:

artik 30 mu olur, 40 mi olur orasini Allah bilir. benim isim duzenli almak bu kilolari.laelaelaelaelae

insan bi tabak yollar be.cokacimcoook

hayir canim, biyolojik saatimin tikinma zamani degil. biraz daha sonra.kaydirigubbakcemile3

düzenli almakmı ne düzeni nan ortada düzenmi kaldı nerde ne kaaa kilo warsa almışsın sen bence bundan sonra heç kilo almazsan anca olur yoksam halin yaman olur demedi deme:roflol::roflol:

Back
X