2009 Kasm Anneleri

benım soruda güme gidiyo yokmu bilen kk facede özen soyadlı gacı kım ya tanıdık mı dıye merak ettım

bana bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

vallah bu sefer benim kabahatim yok bak bu seferde tubişin aklından çıkmamış bacım sen en iyisi sapığın kim olduğunu bi kez daha düşünkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bi kere senin sapıklığının muredanın memişleriyle alakası yoktu. senin sapıklığın ilgi alanının ''kadınlar'' olduğunu face yazmanla anlamıştık. e muredanın memişlerine kafayı takmanda sapıklığın tescillendi. heee bide komşun wardı dimi senin lülülülülülü

bi kere senin sapıklığının muredanın memişleriyle alakası yoktu. senin sapıklığın ilgi alanının ''kadınlar'' olduğunu face yazmanla anlamıştık. e muredanın memişlerine kafayı takmanda sapıklığın tescillendi. heee bide komşun wardı dimi senin lülülülülülü

hadi hadi bacım sen kendini bilem gösermiyon facede kesin sapıksın sen findukçu ok kaaa finduk yemenden belliydi zaten sapık:roflol::roflol:

canliz senin adın y. y. demi fotolarına baktım canım helal et hakkını eşime diyom bak onun karnı çıkmış bana bak oda aynı ama diyo galiba ben kendimi görmüyom birde çok gençsin galiba cici yaş kaç
baga mı baktınız nannnnnn :lepi: he ben y.y yım helalı hoş olsun :roflol: :roflol: :roflol: çok mu gencim 25 gıı bana cici dedi kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis
olmamı kıı bi denede facede vaaaa söledim ya sana o tam sapıka.s

canliz senin adın y. y. demi fotolarına baktım canım helal et hakkını eşime diyom bak onun karnı çıkmış bana bak oda aynı ama diyo galiba ben kendimi görmüyom birde çok gençsin galiba cici yaş kaç

kız öle birbirimizi kocişlere göstermek yoookkk:olmaz:. şurda kadın kadına takılıyoss:olmaz:

elleyen mı laelaelaelaelae

canım gözün aydın we de geçmiş olsun :teselli:

ah muredam sefiyom kıs seni ondan takılıyomm ama itiraf et aynı senin memişlerin gibi dimisositososito

anacım gördüğün gibi biz pek ciddi şeyler konuşmuyoss eğer sende ciddi bişey sorduysam dedğin gibi güme gitmiş olabilirsin. ne sormuştun bu arada?
sen aşılamayla mı hamile kaldın? bugün seni gördüm aşılama topiğinde. bende bi ara oralardaydım.

ay evet o işler yanlız başına çekilmyo nan bende yanlız kalmıştım seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun

oyyy oyyy oyyy kıyamam sana ben sütçim üzülme nan hepsi bebişin için o gelince herşeyi unutacan tatlım

ne sordunki bacım valla güme gitti

ıyyyiiii allah yardımcın olsun bacım o çok zor bir işlem

:roflol: :roflol:karıcazı unutmayın nannn :mymeka: ya bu arada özen soy adlı kişi kim merak etım hemde coook zemuszemus

ıyı olun yaa noluyuu çürük elmalar dökülmayın bakammm :lepi:

saolun kızlarr hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benım soruda güme gidiyo yokmu bilen kk facede özen soyadlı gacı kım ya tanıdık mı dıye merak ettım

bana bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

walla bacım ben tanımıyom o gacıyı

hadi hadi bacım sen kendini bilem gösermiyon facede kesin sapıksın sen findukçu ok kaaa finduk yemenden belliydi zaten sapık:roflol::roflol:

kıs nası göstermiyom boy boy resimlerim warya kör müsün nan çatlak gacıı

yok kıs elbiseli bir fotoydu hep diyodum benim belli değil oda inanmıyodu kanıtlamak baabında gösterttim yosam albümü değel yani oda yok senin karnınla aynı dedi çıktı odadan ay kendimi kötü hissettirdin şindi

yok kıs elbiseli bir fotoydu hep diyodum benim belli değil oda inanmıyodu kanıtlamak baabında gösterttim yosam albümü değel yani oda yok senin karnınla aynı dedi çıktı odadan ay kendimi kötü hissettirdin şindi

kendını kötü hissetme ya açıkda bi yerim yokku bacım nolcak opuyorumnanaktan çekınecegım bırsey yok benım art nıyet olmas ölee
kııızzz bu sapukda kıskanççıktı iyimi baksana başka herüflere gösterme deyo kıskanç sapık nan buuuu:roflol:

delikafadulden kıskanç sapuk mu :roflol:

elleyen mı laelaelaelaelae

he nan elliyodu yaa bunun bi komşusu ondan bahsediyom. körle yatan şaşı kalkar dimek kikaydirigubbakcemile3

saolun kızlarr hepinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde seni öpüyoss sütçiiiim benim

ben şincik sizin ölee göbüşlü resimlerinizi eşime göstersem olur mu? olmass :olmaz: yanii size ve kocişlerinize olan saygımdan göstermem yanii. sizin kocişleriniz resimlerinizin başka biri tarafından bakıldığını duysa rahatsız olmaz mı? illa niyetinin kötü olmasıda gerekmiyoo yanlış anlamayın. bilmiyorum benim görüşüm bu.

kııızzz bu sapukda kıskanççıktı iyimi baksana başka herüflere gösterme deyo kıskanç sapık nan buuuu:roflol:

ne alakası war nan:mymeka:

ağlakkkkkkkkkkkkk tospağanızzzzz bir süre servis dışı olduktan sonra geri geldiiiiiiiiiiiiiiiii nerde kireç suratlı gittimiiiiiiiiiiiiiiiii

yaa kızlar uzatmayın yaa benım göbegımı göstermıs ben rahatsız olmadım çünkü art nıyet düsünmüyorum ve gösterılmeyecek ayıp bir fotomda yok tamam mı anlasılmayan birsey varmı size bakmamıs cok rahatsız sanız ve o kısıde kayıtlıiseniz silin madem uzatmayın

ağlakkkkkkkkkkkkk tospağanızzzzz bir süre servis dışı olduktan sonra geri geldiiiiiiiiiiiiiiiii nerde kireç suratlı gittimiiiiiiiiiiiiiiiii

sütttçiiimmm bitti mi gıı ağlaman deli karıı senii -tatlicadiarzu-kız o kadaar ağlama sütün kesilir nankaydirigubbakcemile3

yaa kızlar uzatmayın yaa benım göbegımı göstermıs ben rahatsız olmadım çünkü art nıyet düsünmüyorum ve gösterılmeyecek ayıp bir fotomda yok tamam mı anlasılmayan birsey varmı size bakmamıs cok rahatsız sanız ve o kısıde kayıtlıiseniz silin madem uzatmayın

abartmayınnnnnnnnnnnnnnnn bişeeee yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sütttçiiimmm bitti mi gıı ağlaman deli karıı senii -tatlicadiarzu-kız o kadaar ağlama sütün kesilir nankaydirigubbakcemile3

bitti çok şükürr kesilmiştir her bişeyim valla cok ağladım :a015:

Back
X