2009 Kasm Anneleri

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

benimde aklımdan şimdi sen geçtin hatta canliz karısınada bişe yazdım :roflol:

nehir nan madem o kadar sıkıldın geleydinde ikiişin ucundan tutaydın bacım iki yoluydun gıı delikafadulden

gız evdemiydim delü o hastane senin bu test benim kıcımın üstüne anca oturdum sen geleydinde beni yalnız bırakmayaydın :olmaz:

benimde aklımdan şimdi sen geçtin hatta canliz karısınada bişe yazdım :roflol:

gız evdemiydim delü o hastane senin bu test benim kıcımın üstüne anca oturdum sen geleydinde beni yalnız bırakmayaydın :olmaz:

ne bılım bacım gezındıgını söleyivereydin senin yerıne yaptururdum ben test böle zırlayacagını bıleydım opuyorumnanaktan olsun şimdi ıyısınya sıtres yapma kendıne

ne bılım bacım gezındıgını söleyivereydin senin yerıne yaptururdum ben test böle zırlayacagını bıleydım opuyorumnanaktan olsun şimdi ıyısınya sıtres yapma kendıne

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan sen yaptırma benim yerime yanımda duraydın delüüü opuyorumnanaktan

doktor banada bi kaç dinlen ondan sonra gel dedi biraz zorlanacaksın dedi bana a.sa.s

kız ne zorlancan sen pis boğaz gacııı hoop diye yutarsın sen şekerli suyu:sinifsinif:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ne oldu gııı küstün mü cidden hadi gel bi öpemde barışak Şeniz

bana neee hepiniz gülmüşünüz iştee o kaaaa kötümü o resimdeki giibiin benim memişler senağlama senağlama küstüm işteeee :dilcikar: gidecem ekim annelerinee :dilcikar:

bana neee hepiniz gülmüşünüz iştee o kaaaa kötümü o resimdeki giibiin benim memişler senağlama senağlama küstüm işteeee :dilcikar: gidecem ekim annelerinee :dilcikar:

gıı ben gülmedimmm resmide görmedim:çok üzgünüm:

küsme muredam küsme şaka yaptım :teselli:ben diyom ya sefiyomda takılıyom kıs sana o kadar olur mu senin memişlerin finduk kadarsositososito

bizim öle yok kız ondan kıskanuyoruk ahh bırazda bızım büyük olsa :dance:
gıı ben gülmedimmm resmide görmedim:çok üzgünüm:
sen gümpürdüye gittin delikafadulden
iyi akşamlar kızlar nasılsınız a.s.

iyiaksamlar hosgeldın

Back
X