nan ceriin ne bi mesajı 10 kere gönderiyon gıı annamıyoz mu biz bi kereden
kızım ben yollamıyom öle bi kaç tane heraldeeeeeeeeeeee bizim sistem kafayı yedi zor şer giriyom idare ediver bi kaç defa oku nolcak yane alla alaaaaaaaaaaaaa yasakkelime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan ceriin ne bi mesajı 10 kere gönderiyon gıı annamıyoz mu biz bi kereden
Kızlar herkese günaydın
özlemişim valla herkesi 3 gündür girmiyorum
ne var ne yok bakalım yeni havadisler dedikodular varmı
bende var kaydirigubbakcemile3
c.tesi günü hiç aklımızda olmayan bir semtten ev tuttuk hem site içersinde güvenlikli bir sürü çocuk oyun alanları parkları olan yürüyüş alanları spor alanları olan hem güney doğu cepheli 3+1 harika bir daire tuttuk nası oldu inanın bende anlamış değilim ama 15 gün içersinde yeni evmize taşınacağız çok mutluyum.
Özelliklede bebeğim için çok iyi oldu kapalı site olması
pazar günü de pamuk şekerimle bol bol yüzdük harikaydı
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıkızım ben yollamıyom öle bi kaç tane heraldeeeeeeeeeeee bizim sistem kafayı yedi zor şer giriyom idare ediver bi kaç defa oku nolcak yane alla alaaaaaaaaaaaaa yasakkelime
günaydıııına.s.
oohh ne güzel çok iyi olmuş canım darısı bize
bizde güzel kaloriferli bi ev bulursak taşıncaz bulamazsakta kalırım bu evimde
kendini çook yorma haaa duru kızımızda yorulur sooora
bende haftaya gidecem denize yoksaaaa deniz çıkacak bebişimin bi yerinde kaydirigubbakcemile3
ooo süper yeni evin hayırlı olsun şekercim
site olayı süper olmuş valla biz de bebişimiz 2 yaşına geldiinde site içinde evimize taşıncaz kısmetse rahat rahat oynasın yavrucaklar
benim ellerim diil de ayaklarım şişmeye başladı yaa :çok üzgünüm:
inşallah canım...
ben iyiyim yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim marmara'nınkaydirigubbakcemile3
tatlım hayırlı olsunnnnnnnnnnnn bak bebişler nasipleriylen gelio uğur böcüklerimisssssssssssss opuyorumnanaktan
günaydıııına.s.
günaydın canlizciim opuyorumnanaktan
hoşgeldin naan çıtırtı gacısıı,herkei bitirdinde sıra cerinemi geldi sankim naan :roflol:
günaydın hepicinizeeeeeee bende geldummmmmmmmm :lepi:
günaydın millet nasınız bakim
ana cerin buırdasın heee hayret hangi dağda kurt öldü nan özledim senle uğrşmayı eskisi gibi gelmiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
delikafadulden hee cerin garısı sen nediyonnn gıııgünaydın canlizciim opuyorumnanaktan
hoşgeldin naan çıtırtı gacısıı,herkei bitirdinde sıra cerinemi geldi sankim naan :roflol:
ay allahım bu gecede rüyamda hırsız larlan uğraşıyodum yaaaa
nan evime bi kere hırsız girdi buseye hamileyken bütün psikolojimi alt üst etti yaaa bütün tıkırtılrdan huylanıyom ben gece yatarken askr görevi gibi nerde ne kaaa kapı pencere varsa hepsini kilitliyom da öle yatıyom haaaaaaaaa dün gece yine tıkırtı duydum kafama takıldı öle uyumuşum demekki rüyama girdi hırsız ööööfffffffffff
hoşgeldin şekerimmm opuyorumnanaktan
[
günaydın krispi opuyorumnanaktan
kısmet bakalım bulursak taşınırız şuanki evim iyide kalorifer yok o yüsden istiyomcanım inşallah sende istediğin gibi bir ev bulursun
ben ilk önce tedirgindim denize girdiğimde ne yalan söyliyim acaba tepki verecekmi diye yüzerken oda sanki içerde yüzüyodu sanırım çok keyif aldı yüzmekten
kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım valla sırf bebek için iyi oldu sanırım site olması
benimde ayaklarım şişiyo yaa
hoşgeldünnnngünaydın hepicinizeeeeeee bende geldummmmmmmmm :lepi:
günaydın gııgünaydın millet nasınız bakim
ana cerin buırdasın heee hayret hangi dağda kurt öldü nan özledim senle uğrşmayı eskisi gibi gelmiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten ilk başta onunla uğraşmaya başlamıştım o benim ilk göz ağrım yarıda kalmıştı nan hemen kaçtı karu:roflol::roflol:
delikafadulden hee cerin garısı sen nediyonnn gııı
:lepi: takıntılıçıtırdı :roflol: :roflol: hamileler cok rüya görüyor galıba ya bende hergün rüya görüyorum ve hepside saçma sapan alakasızseyler nolucuk bizimbu halimiz yaww :1shok: