2009 Kasm Anneleri

Kılzar artık benim pamuk şekerim Babasına cevap bile vermeye başladı
İlk defa babasına tekme attı elini koyduğunda kocişkom kızım beni seviyomusun diye sordu oda nası bir tekme savurdu içerden şaştık kaldık o an kocişimin gözleri doldu çok duygulandı ilk defa bu kadar hissedebildim ne kadar güzel bir duygu dedi kıyamam ona ben ya şimdi artık sürekli konuşuyorlar babası ile babası soru soruyo o beğenirse cevap veriyo beğenmesse cevap vermiyo kaydirigubbakcemile3

ooohh maşallah pamuk şekerinee :nazar:
bizim babamızda dün gece elini hiç çekmedi karnımdan deli olcak oynasın diye ama bizim oğluş pek bi nazlıı kaydirigubbakcemile2
klasik müzik dinliyoruz hiç tepki yok türkü açıyoz hoppidi hop :roflol::roflol:

eee yee tabi cnmm geç bilem kaldın kaydirigubbakcemile3
yarasınn kuzumaaa
yarasın yarasın
ayyy bebişimi önümüzdeki pazartesi görecem nasipse :sm_cool:
nedek nan meyve ve süt mecburi
zaten yemeği yiyene kadar saat 8 oluyo 3 saat içinde meyve yiyom bi de süt içiyom işte

bacım saat 8 yemek için bana göre geç bi vakit ama sen çalışıyosun enerji harcıyosun sen bana bakma ben 6 dan sonra yemek olayını bitiriyom ara yemeklere geçiyim
:roflol::roflol::roflol:

ılık tuzlu suyuda yap ve ayağının altına bi tabure felan al
çok rahatlarsın

peki canım akşam eve gidince öle yapam bare bide opuyorumnanaktan

bizim babamızda dün gece elini hiç çekmedi karnımdan deli olcak oynasın diye ama bizim oğluş pek bi nazlıı kaydirigubbakcemile2

ay benim kızda kapı gıcırtısına oynuyo desem yeridir anası kılıklı :roflol:

Kılzar artık benim pamuk şekerim Babasına cevap bile vermeye başladı
İlk defa babasına tekme attı elini koyduğunda kocişkom kızım beni seviyomusun diye sordu oda nası bir tekme savurdu içerden şaştık kaldık o an kocişimin gözleri doldu çok duygulandı ilk defa bu kadar hissedebildim ne kadar güzel bir duygu dedi kıyamam ona ben ya şimdi artık sürekli konuşuyorlar babası ile babası soru soruyo o beğenirse cevap veriyo beğenmesse cevap vermiyo kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim yerim ben o prensesi lafta dinliyoo yanii
ben daha tam tekme hissedemiyom yaa
azcık bişeler oluyoo emme tam tekme yimedim daha

günaydın kızlarr nabersiniz bakiimm? son günlerde pek yazamasamda gözüm üstünüzde haberiniz olsun. malum izin dönemi çoğu zaman tek çalışıyorum dolayısıyla çok yoğun oluyorum rica etsem biri bana dün ve bu günü özet geçebilir mi acaba yerimseniben

slm güzel kasım annişleri. ben geldimhihoyyythihoyyythihoyyyt
özledim ya sizleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben yokken neler yaptınız bakım
geçmişe bakamam şimdi
hemen sizlerle konuşam dedim

günaydın millettttttttttttttttttttttttttttttttttt

günaydın cerinim nerdeydin dün gııı gözlerimiz yollarda kaldı walla ösledik heee:1shok:

dün sağlık ocağına gittüümmmmmmmmm aşımıı oldummmmmmmmmm bebemin kalp atışlarını dinledümmmm zemuszemus tansiyonum duşuk her zamanki gibin 1 kilo vermişim bu arada kaydirigubbakcemile2
şu an kolum kopuyo ama feci durumdayım butun gece uyuyamadımmmmmmmm kolumun ağrısındannn öhüüü
siz naptınıs lennn ösledinis mi beniiiiiiiii :jeyyar:

bende az önce aşımı oldum geldimsositososito

Kızlar herkese günaydın
özlemişim valla herkesi 3 gündür girmiyorum
ne var ne yok bakalım yeni havadisler dedikodular varmı
bende var kaydirigubbakcemile3
c.tesi günü hiç aklımızda olmayan bir semtten ev tuttuk hem site içersinde güvenlikli bir sürü çocuk oyun alanları parkları olan yürüyüş alanları spor alanları olan hem güney doğu cepheli 3+1 harika bir daire tuttuk nası oldu inanın bende anlamış değilim ama 15 gün içersinde yeni evmize taşınacağız çok mutluyum.
Özelliklede bebeğim için çok iyi oldu kapalı site olması
pazar günü de pamuk şekerimle bol bol yüzdük harikaydı

canım hayırlı uğurlu olsun. senin we bebeğin için çok güzel olur inş.

günaydın hepicinizeeeeeee bende geldummmmmmmmm :lepi:

günaydın canlızım

ay allahım bu gecede rüyamda hırsız larlan uğraşıyodum yaaaa
nan evime bi kere hırsız girdi buseye hamileyken bütün psikolojimi alt üst etti yaaa bütün tıkırtılrdan huylanıyom ben gece yatarken askr görevi gibi nerde ne kaaa kapı pencere varsa hepsini kilitliyom da öle yatıyom haaaaaaaaa dün gece yine tıkırtı duydum kafama takıldı öle uyumuşum demekki rüyama girdi hırsız ööööfffffffffff

ayy bende rüyamda doktora gitmişim doktor diyo ki bebeğinin kalbi atmıyoo mafoldumben sabah bi kalktım nasıl kötüyüm. ama sonra kızım başladı tekmelemeye. dediki annecim üzülme ben burdayım :emir_bebek:

ee şimdi doğal olarak karnım zil çalıyo bi kahvaltı yapam ben

kız krispi benim sofram hazır gel gıı beraber edek kahwaltımızıcokacimcoook

anası gibi oynak olcek herhal:teytey:

tubiiişşş nersen nann geç kaldın kuzuumm opuyorumnanaktan

geldim nan e anca okuyom sabah neler kaynatmışınız bakıyom

o yine finduk kırmıştır bacım:roflol::roflol::roflol:

neyse ben çıkıyom mama yicem cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

yok kııı yimedim fındık felan. nazar değdirdiniz bana canım fındık istemiyoo:umursamaz:

çok geçmiş olsun cnm,tabi dikkat etmezsen yine tekrarlar.ben dün ev süpürdüm sildim bütün gece belim ağrıdı yaavv..
bu hamilelik herkesi böle bunalım yapıyo galiba yaav.

evet karakız hamilelikten olabilir bu halim...

mureda sen de dikkat et canım yaa.. dikkat etmemenin acısı çok kötü çıkıyo sonra.. sabah süpür akşam sil..... yada bir gün süpür sonraki gün sil... çok yüklenme

nan ebisce özet şu ben sana ne zaman yemeğe çıkıyoz gııı dedim senden ses seda çıkmadı kafamçokkarıştı

aseba 19+1 misin sen ? cnm o zaman eccük daha var tekme tokat yimeye cicim ben 20. hafta itibarıyle net olarak hissediyomm

geçmişe bakamam şimdi

daha sabah konuştuk sekerim seni valla hoşgeldiinn a.s.
valla biz aynı işte birbrimizlen uğraşmaya devam :roflol:

karakız hadi hayırlısı canım
nerden tuttunuz kız
öle uzaklara gitmemişsinizdir inşallah
denize de gitmişsin ne güzel
nereye gittin bakim
özledim yaww sizleri

ayy canım benim yerim ben o prensesi lafta dinliyoo yanii
ben daha tam tekme hissedemiyom yaa
azcık bişeler oluyoo emme tam tekme yimedim daha

merak etme annesi önümüzdeki günlerde bir başlar tekmelemeye şaşar kalırsın kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr nabersiniz bakiimm? son günlerde pek yazamasamda gözüm üstünüzde haberiniz olsun. malum izin dönemi çoğu zaman tek çalışıyorum dolayısıyla çok yoğun oluyorum rica etsem biri bana dün ve bu günü özet geçebilir mi acaba yerimseniben

günaydın ebisceeeee opuyorumnanaktan

geçmişe bakamam şimdi

:lepi: :lepi: karazeytinim gelmişşşşşş hoşgeldin kuşum nası geçti tatilin bakalım opuyorumnanaktan

canım hayırlı uğurlu olsun. senin we bebeğin için çok güzel olur inş.

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun tubişim,bugün değelde yarın acır kolun benden dimesi kaydirigubbakcemile3
kııı benim oğlan ağlak türkülerde oynuyo nann :roflol: anası gibin asi ruhlu olcek heralde..herşeyi tersten yapiyy :roflol: ayyyyyyyyy yeri onu beeeennn yeriimm

şimdi hacıı bu özet işi biraz zor bee anam :roflol: iştee krispi bi benlen,bi tuğbişlen,bi nehirlen uğraşıp duruyoo..:roflol:
eee kartanem senden cvp bekliyo yemek için :roflol: işte buuuu

Back
X