2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun tubişim,bugün değelde yarın acır kolun benden dimesi kaydirigubbakcemile3
kııı benim oğlan ağlak türkülerde oynuyo nann :roflol: anası gibin asi ruhlu olcek heralde..herşeyi tersten yapiyy :roflol: ayyyyyyyyy yeri onu beeeennn yeriimm

:roflol::roflol: benim oğlanda dün gilukozu yedi saat 10 da gece 4 te anca sakinleşti walla dün yediğim dayağı ömrü hayatımda yemedim :roflol::roflol:

özledim valla sizleri
ben de geldim artık atışırız
bol bol dinlendim yaaaa güç topladım şimdikaydirigubbakcemile3

hoşgledimmmmm

karakız hadi hayırlısı canım
nerden tuttunuz kız
öle uzaklara gitmemişsinizdir inşallah
denize de gitmişsin ne güzel
nereye gittin bakim
özledim yaww sizleri

canım senden uzaklaştık biz
teeee şifa mahallesi varya orda Kiptaş konutları var site yeni yapılmış 1 yıl önce felan ahanda ordan tuttuk evi orayı nerden buldunuz dicen kızkardeşim orda oturuyodu abla neden bu siteden ev bakmıyosunuz falan dedi bi bakalım madem dedik c.tesi gıttık evi tuttuk geldik halada şaşkınız biz emlakçının gösterdiği daireye bakmıştık tam siteden cıkarken adamın biri cama kiralık ilanını asıyodu hemen telefonunu aldık çaktırmadan yanımızda emlakçı vardı çünkü kaydirigubbakcemile3 kocişte aradı gittik konuştuk tuttuk
kısmet işte

karakız canım ya nasıl olsun süperdi
şimdi de buralara alışmaya çalışıyorum
bol bol bebeğimle yüzdük
eğlendik çok güzel bir tatildi
bebeğimle ilk tatilimiz oldu
şimdiden onu düşünerek hareket eder olduk
tatilde bol bol balık yemeğe çalıştım
şeyma gacısı bana da balık hapı verdi ona da başlayacam
artık cinsiyette belirtmeden konuşmaya çalışıyom
hala oğlummu kızım mı olacak bilemiyorum:((((

daha sabah konuştuk sekerim seni valla hoşgeldiinn a.s.
valla biz aynı işte birbrimizlen uğraşmaya devam :roflol:

canım senden uzaklaştık biz
teeee şifa mahallesi varya orda Kiptaş konutları var site yeni yapılmış 1 yıl önce felan ahanda ordan tuttuk evi orayı nerden buldunuz dicen kızkardeşim orda oturuyodu abla neden bu siteden ev bakmıyosunuz falan dedi bi bakalım madem dedik c.tesi gıttık evi tuttuk geldik halada şaşkınız biz emlakçının gösterdiği daireye bakmıştık tam siteden cıkarken adamın biri cama kiralık ilanını asıyodu hemen telefonunu aldık çaktırmadan yanımızda emlakçı vardı çünkü kaydirigubbakcemile3 kocişte aradı gittik konuştuk tuttuk
kısmet işte

çok iyi olmuş valla kısmet dediğin gibi
şimdi taşınma stresin başlayacak desene
sen kendini hiç yorma canım
yardım iste.ağrıların olur sonra
yeni evde bebişinle güzel sağlıklı günler geçirirsin inşallah canım

karakız canım ya nasıl olsun süperdi
şimdi de buralara alışmaya çalışıyorum
bol bol bebeğimle yüzdük
eğlendik çok güzel bir tatildi
bebeğimle ilk tatilimiz oldu
şimdiden onu düşünerek hareket eder olduk
tatilde bol bol balık yemeğe çalıştım
şeyma gacısı bana da balık hapı verdi ona da başlayacam
artık cinsiyette belirtmeden konuşmaya çalışıyom
hala oğlummu kızım mı olacak bilemiyorum:((((

ohhhh ne kadar güzel bebişinle ilk tatilinide yaptın e tabi tatil dönüşü alışmak zor olur kaydirigubbakcemile3
ben balık yemiyorum sıcaklarda çekilmiyo canım valla
şeyma bana omega 3 verdi birde kramplar için magnezyum verdi
ay bu şeymada bir karar vermedi seninkine Kızdır o Kız annesi kaydirigubbakcemile3

oohhh ne güzel cnmm yaa tatil gibisi varmıı,allah içine sindirsin kaydirigubbakcemile2
facede varmıısn cnm grup kurduk gel sendee opuyorumnanaktan

saol canım
face de varım ben
bi de ben yokken grup kurmuşsunuz
bende katıldım gruba
seni ben bilmiyom face de canım
ben mavi elbiseli kocişimle çektirdiğim resmim var şimdi
isim
a....
k......
ç....
baş harflerini yazdım görürsün canım
seni nasıl bulacam

a yattım diyom ya nan ben öle gece yatarken yemek yemem anca kıvır zıvır atıştırırım meyve yerim kornet yerim mısır yerim öle ama yemek yemem:dilcikar::dilcikar:

allahtan bişi yemezmiş abaowww bide yese nolcek acebaaaaaaaaa :roflol: gece bunun yanına yaklaşmayın naan lülülülülülü

ayy benim de geceleri bacağım kasılıyo ters hareket yapar veya gerersem kramp denemez hemen geçiyo ama bu bile gıcık yaa

nan ebisce özet şu ben sana ne zaman yemeğe çıkıyoz gııı dedim senden ses seda çıkmadı kafamçokkarıştı
ayy minik kelebeğimm tek çalışıyom ya çok yoğunum okuyamamışım gııııı kusura bakma cicimmm cuma günü çıkalım mı? sulu han a giderük açık havada yirükk
(nan akşamki kayseri yağlaması nasıldı ? aklıma soktun deli karı üstelik de kayserili kimsem yok emme hafta sonu gendümm yapceeemmm )

ayy minik kelebeğimm tek çalışıyom ya çok yoğunum okuyamamışım gııııı kusura bakma cicimmm cuma günü çıkalım mı? sulu han a giderük açık havada yirükk
(nan akşamki kayseri yağlaması nasıldı ? aklıma soktun deli karı üstelik de kayserili kimsem yok emme hafta sonu gendümm yapceeemmm )

tamam cuma çıkabülürük bi durum yok şimdilik güzel oluur
yağlama güzeldi fazla yiyemedim zaten hemen doyuyom gıı bi de midem ağrıdı nedense

geçmiş olsun tubişim,bugün değelde yarın acır kolun benden dimesi kaydirigubbakcemile3
kııı benim oğlan ağlak türkülerde oynuyo nann :roflol: anası gibin asi ruhlu olcek heralde..herşeyi tersten yapiyy :roflol: ayyyyyyyyy yeri onu beeeennn yeriimm

deme nan bende sewindiydim acımıyoo diye yarın mı ağrır diyon yaniiCADIARZU

:roflol::roflol: benim oğlanda dün gilukozu yedi saat 10 da gece 4 te anca sakinleşti walla dün yediğim dayağı ömrü hayatımda yemedim :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

nehrivercim hoşbulduk

kartanem ben geldim ama neden gı bi slm vermiyom bakim
hemen unutmuşun beni:dilcikar::dilcikar:
tam ben gittim sen gelmişsin
bayadır görüşemedik
neler yapıyonuz bakim

saol canım
face de varım ben
bi de ben yokken grup kurmuşsunuz
bende katıldım gruba
seni ben bilmiyom face de canım