Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kenyaa hoşgeldin nassın bakalım
habu kenya gacısıda çok esrarengiz bi karu ne zaman neden çıkacağı belli olmiiiiiiiiiiii
esrarengiz karu
nerden tescilli oluyomuşum elinde mahkeme kararımı var nan:mymeka:gelmiyom işte:dilcikar:
tabi iki öğün diğer saydıkların ara öğün bacım yani meyve felan yani cart curt:roflol:
yaaa ben en iyisi evimide toparlayamda öle gelem saat 1 oldu ben rahat edemiyom böle
iyiyim iyiyim nasıl olayım dün bayaa yorulmusum yıldonumumuzdu yeni kalktım sayılır eşim kalksın diye bekliyorum sen nassın bakem
hımm dimek dün yoruldunuz hee:jeyyar:
kız çok acımıyo benim ağrım olmadıı
yok şekerciim ne unutmasıı valla görüşemedik ben döndüğümde sen çıktın tatile
özledim kııızz
karazeytin hoşgeldin canım sabah seni sorduydum duymuş gibin gedin ohhh benim yerimede eğlenseydin ne güzellll
sıcaktan kız :asigim:
ŞenizŞenizŞeniz
kıss beni listede düzelttin mi bakim
benimde prensesim olcekmiş işte banane
hala inanamıyom ama sen yine de düzelt şekerimdelikafadulden
bu ay sonu hayırlısıyla netlik kazanır inşallah
ay söliimmmii irmik helvasıııııııııı nan karılar üstüme taarruz etcek şinci hee niye yemek adı veriyom diye akşam olsa da eve gidip yapsamm çok istiyo cnmne çekti gıı canın söle bakem belkim bizde wardır gönderek sana zemuszemus
kızlar 2 gundur bebem oynamıyodu bugun sabah saglık ocagına gıttım 124 cıktı
tansıyonum 14/9 cıktı sıcaktan heralde:bbo:
ay söliimmmii irmik helvasıııııııııı nan karılar üstüme taarruz etcek şinci hee niye yemek adı veriyom diye akşam olsa da eve gidip yapsamm çok istiyo cnm
aşılama topiğinden bi arkadaşım wardı. bu ay tüp ilk defa tüp bebek yaptırmıştı ve tutmuştu. o kadar sewindik ki... ama dün keseyi görmeye gittiklerinde görmüşlerki bebeği onu bırakıp gitmiş. ben bunu 2 kere yaşadım we o kadar zor bişey ki... sonra Allahıma hep dua ettim kucağıma almayı nasip etmiceksen rahmimede düşürme diye.. bazen burda dert ettiklerimiz o kadar boş geliyoo ki... yok çatlamıyım, yok kilo almıyım... bebeğim sağlıcakla gelsindewarsın çatlıyımda, top gibi yusyuvarlakta olıyım
124 cıkan ne? 14/9 tansiyon yüksek tansiyon sınırı. dikkatli ol. tuzlu yeme sakınlmaz:
irmik helwası mı cokacimcoook irmik helvası sultanahmet köftecilerinde olur. etrafta warsa köfteci bi bak istersen
Selam Kasım Fıstıkları ve fıstık içleri a.s. a.s.
İkrar meleğim normal canım benimde herseferinde 105 100 atıyor en yavaş anımda bile..Malum kalp ritmi yükselecek tansiyonunda çok yüksek değil zaten normali 12-13 büyük küçük 7 benim küçük hep az çıkıyor büyük normal çıkıyor endişelenecek birşey yok..Sen takip et ve dinlen bol bol birde tuz yağ oranını muhakkak azalt serin yerlerde durmaya çalış birtanem..
tabi tabii kaydirigubbakcemile3
liste mi? liste mi kaldı karazeytinim :umursamaz: walla cesaret edip geçmişin karanlık sayfalarında arıyıp bulursan tekrar düzenleriz. sositososito
ayy zeytinim iyi ki varsın ayy kimse slm vermedi senden başka.bizim sıkıntımız yok şükür..sen nasılsın bıcırık nasıl
Selam Kasım Fıstıkları ve fıstık içleri a.s. a.s.
..
kız naber maviş özledim seniislm kızlar ne haber nasılsınız?varmı yeni gelimlere geçmişi okumaya gözüm yemedi..malum benim evdeki bilg yavaş sürekli yazamıyorum sayfalarda geçiş yaparken bekliyorum biraz...özlemişim len sizi
nerdee anacım liste kayıp valla bi bulan olsa tam süper olacak heeŞenizŞenizŞeniz
kıss beni listede düzelttin mi bakim
benimde prensesim olcekmiş işte banane
hala inanamıyom ama sen yine de düzelt şekerimdelikafadulden
bu ay sonu hayırlısıyla netlik kazanır inşallah
ŞenizŞenizŞeniz
he valla sormuşsun canım
bende duydum geldim hemencikkaydirigubbakcemile3
yeni göbüşümü çekmiştim koydum topice
ama bu sefer süsleyemedim
nan ebisce ankamallden söle gıı sultanahmet köftecisine getirsinler124 cıkan ne? 14/9 tansiyon yüksek tansiyon sınırı. dikkatli ol. tuzlu yeme sakınlmaz:
irmik helwası mı cokacimcoook irmik helvası sultanahmet köftecilerinde olur. etrafta warsa köfteci bi bak istersen