2009 Kasm Anneleri

ewet yaa yan etkileri ouyormuş hatta uzman tarafından yapılmazsa felçe bile yol açabiliyormuş

anaaam :1shok: allah muhafazaa
benim dr.um yapmış bu kkda birine epidural memnunum yazmış ama belli olmaz gıı en iyisi normali sankii

anaaam :1shok: allah muhafazaa
benim dr.um yapmış bu kkda birine epidural memnunum yazmış ama belli olmaz gıı en iyisi normali sankii

ama bliosunuz değilmi türkiyede kayıtlı epidurale bağlı bir felç vakkası na hiç rastlanılmamıstır bilginiz olsun:lepi:

oo maşallah sen de baya çabuk almışın nan ben önümüzdeki hafta yokum, sonraki hafta eşim olmayabilir o ara başlamayı düşünüyom odaları halletmeye bi dolap var onu boşaltcam kışlıklar var içinde bebişimin dolabı olcek ufak tefek saklama aygıtlarını koçtaştan bauhausetan falan alem diyom sonra büyükleri alırız bi çırpıda

niye stoklıyon gıı bezi ben stok yapmıcam nasıl doğccak kim bilir ya olmazsa bezler bi alışta koca koca paketlerle alırız olmamı

walla benim kışın eneste bez kullanacağı için ikisi bir arada masraflı olacak diye şimdiden alıyorum.enes ne kullandıysa o bez sırasında gideceğim.zaten ilk yeni doğan bezi alınıyor ilk onla başladım koca bi paket aldım ama 1 hafta 10 gün ancak giderkaydirigubbakcemile3

ben özel hastanede oldum ameliyatı 2 iğne vurdular çok canım acıdı bel kemiğine sapladı resmen mafoldumben ama ters dönüp yatana kadar uyuştu hemen belden aşağım.. kestiler diktiler hiç acı hissetmedim.. ama kızlar bacaklar tutmazken insanın aklına ya açılmazsa ayakların diye geliyo işte o çok kötü bi duygu :(

ama bliosunuz değilmi türkiyede kayıtlı epidurale bağlı bir felç vakkası na hiç rastlanılmamıstır bilginiz olsun:lepi:

ama ilk biz olabiliriz bunuda unutmamak lazım:lepi: valla bazen diyorum eneste nasıl doğurduysam bunuda öle doğururuma.s

Kızlar Allah korusunda önce sağlıkla normal doğum bekleyin..Ben çok istedim oğluşum aşağıya inmedi epıdurel oldu ve ertesi günü ayaktaydım ilaçlarımı içtiğim sürece ne ağrım ne sızım oldu ama önemle dikkat ettik herşeye..

Mecburi şimdide epıdurel olacak mümkünse bu konularda birbirinizin moralini bozmayın o an ne zaman ne olacağı belli değil herşey Allahtan siz tamamen güzel şeyler düşünün herşey yolunda gidecek inşallah a.s. a.s. a.s. a.s.

Önem göstereceğiniz profesyonel doktor sağlık açısından teşkilatlı hastane...

kızlar konudan dışarı çıkıcam biraz ama kasım anneleri doğumu nasıl planlıyorsunuz..?? epidural sezeryan düşünüyorum ben siz ne derseniz bildiklerin varsa parlaşırsanız sevinirim :)

ben hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. doğuma kadar kullanıcakmışım. bu iğneyi olanlara normal doğum önermiyolarmış. ama kkda bu iğneyi olupta normal doğuranlarıda okudum. bende normal doğum isterim ama kısmet

ben hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. doğuma kadar kullanıcakmışım. bu iğneyi olanlara normal doğum önermiyolarmış. ama kkda bu iğneyi olupta normal doğuranlarıda okudum. bende normal doğum isterim ama kısmet

ay canım allah gölnüne göre verir insallahhopuyorumnanaktan

hheeeey millet ben geldim
evimi toparladım süpürdüm wc leri yıkadım çamaşırlarımı astım buseye çorba yaptım geldim
hımmm doğum konusumu açıldı
valla tabi en iyisi normal doğurmak tabi ama ben cesaret edemedim genel anesteziyle yaptım çabuk toparladım korktuğum gibi olmadı bunuda aynen öle yapacam epidural sezeryanda yapıyolar amma onada cesaret edemem belime iğne neyn vurdurmam ben uyuyam uyanam bebem yanıma gelsin
doktorumdanda memnun kaldım şimdikide aynı doktor yine aynı şekilde doğuracam nasipse

benimkide ilkel sezeryan oliii herhalde:roflol::roflol:

evimi toparladım süpürdüm wc leri yıkadım çamaşırlarımı astım buseye çorba yaptım geldim
valla tabi en iyisi normal doğurmak tabi ama ben cesaret edemedim genel anesteziyle yaptım çabuk toparladım korktuğum gibi olmadı bunuda aynen öle yapacam epidural sezeryanda yapıyolar amma onada cesaret edemem belime iğne neyn vurdurmam ben uyuyam uyanam bebem yanıma gelsin
doktorumdanda memnun kaldım şimdikide aynı doktor yine aynı şekilde doğuracam nasipse

ilkel normal doğum oluo catlak:roflol:

ay canım allah gölnüne göre verir insallahhopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ne tırsak karısın sen yaalülülülülülü

gönül isterki adı üstünde normal... ama olmayıncada alternatif tıptan yararlanmak lazım bide bebeğimin sesini ve yüzünü ilk görenlerden olmak istiyorum... eşiminde doğuma girmesini istiyorum dr umda girebilir dedi ama bizimki cesaret edemiyo... kısmetse doğum videomu paylaşırım burda :lepi:

walla benim kışın eneste bez kullanacağı için ikisi bir arada masraflı olacak diye şimdiden alıyorum.enes ne kullandıysa o bez sırasında gideceğim.zaten ilk yeni doğan bezi alınıyor ilk onla başladım koca bi paket aldım ama 1 hafta 10 gün ancak giderkaydirigubbakcemile3
annadım cicim iki bebişe anca yeter :lepi:
kızlaaaarr,cicilerimize bakkıııın,eklediii nazlım sağolsuun a.s.
hımm hemen gidip bi gözatayımm sengözlerimebaksanab

hııımmmm o zaman korkak bi karuyum evet ben normal doğuramam:1no2::1no2:

yuhhhhh len birde büyükler küçüklere örnek olacakmış:mymeka:kısım ne korkması yaaa gittim doğurdum ooohhh ne güsel çok kolay oldu bunda da kısmetse normal istiyorum:lepi:

Back
X