2009 Kasm Anneleri

hee ya işten fırsat buldukça buraya takılıyor sizin gibi:roflol:

nannnn krispi gacısı 3 yaşındaki çocuk diyorsun ben 10 aylık çocukla ilgileniyorum be hemde hamile hamile.bu kadar çok dert ediyordun niye yaptınız 2.yi 7 ay boşa aksiyon yapmışsın kuzuuuum:jeyyar:

nan biz o günleri geçirmiş karuyum ben naladınmı büyüttüm kızımı
ahhhh diyorum keşke kızım küçük kalsaymış ayaklanınca görürsün gününü sen :jeyyar:

kızzlar bizim çiçilerimizde var aneanesinde çok şekerler ya size tavsiyem çıtçıtlı padi alırken uzun kollu olanları alın malum kışa gelecek askılı almayın

naberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm

arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU

kız kimin keyfi yerinde 2 günde 500 dür ağlıom allahım ne oldu banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:olmaz::olmaz::olmaz:

ben de öle düşünüyom şeker hatta 2-3 hafta kalana kadar çalışam diyom artık o zamanlar arabayla gelirim heralde servis çekemeyebilirim

canım sakın öyle 2 - 3 haftaya kadar çalışım deme çünkü ssk o günleri yiyomuş malesef son bir ay cıkmak daha mantıklı yani ben öyle duydum çünkü

naberin kızlarr pek keyfim yok canım sıkkınn nedenide yok halbukii havalardan mı bilmemm

arkadaşlar apple arzudan haber varmı kızlarrCADIARZU
sıkma kız canınıı gel burda lafla işte applearzu gelmedi hiç yaa
hee ya işten fırsat buldukça buraya takılıyor sizin gibi:roflol:

nannnn krispi gacısı 3 yaşındaki çocuk diyorsun ben 10 aylık çocukla ilgileniyorum be hemde hamile hamile.bu kadar çok dert ediyordun niye yaptınız 2.yi 7 ay boşa aksiyon yapmışsın kuzuuuum:jeyyar:
:roflol: :roflol:
kızzlar bizim çiçilerimizde var aneanesinde çok şekerler ya size tavsiyem çıtçıtlı padi alırken uzun kollu olanları alın malum kışa gelecek askılı almayın
valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diye
gerçi ucuz diilmiş 6ya 7ye aldımdı kafamçokkarıştı
ya bu hastane çıkışları çok pahalı ben 60 liraya 21 parça buldum ondan 1 tane birde parçası daha az olanlardan alacağım enesinkilerde duruyor daha 6-7 takım yeter sanırım

nan kardelenden mi buldun onu da

ya bu hastane çıkışları çok pahalı ben 60 liraya 21 parça buldum ondan 1 tane birde parçası daha az olanlardan alacağım enesinkilerde duruyor daha 6-7 takım yeter sanırım

anlaşılan bizim bura daha uygun çokta güzel bir papiş gördüm 10 tl onu alayom dedim

ohaa 6-7 takımı napcan nan delüüü lülülülülülü 15 gün giycekmiş altı üstüüü

canım sakın öyle 2 - 3 haftaya kadar çalışım deme çünkü ssk o günleri yiyomuş malesef son bir ay cıkmak daha mantıklı yani ben öyle duydum çünkü

hıı işte öyle bişi var son bikaç hafta dedilerdi bana yaa iyice öğrenmek lazım yaa zaten şu ssk ile olan işler hep çok gıcıııkk :tomato:

bende bütün çalışan karuların yanındayıımm :enbuyukkk:
canlarım beniiim biz sadece eve yetişemiyoz onlar hem eve hem elin işine yetişiyleeerr :1hug:

aynen bende eski bir çalışan olarak çalışan karuların yanındayım :lepi:

itekcim bende öle peşpeşe doğurmayı düşünüyom. zor olur mu ki? sizin ikinci planlı mıydı yoksam kaza mıydı:jeyyar:

biri hediye cnm diğerinide ben 45 liraya aldım

ben o yeşilliye bayıldım zemuszemus

alkisalkisalkis
bende bütün çalışan karuların yanındayıımm :enbuyukkk:
canlarım beniiim biz sadece eve yetişemiyoz onlar hem eve hem elin işine yetişiyleeerr :1hug:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anlaşılan bizim bura daha uygun çokta güzel bir papiş gördüm 10 tl onu alayom dedim
papiş ne nan
ohaa 6-7 takımı napcan nan delüüü lülülülülülü 15 gün giycekmiş altı üstüüü

kaç takım alak hele
niye 15 gün giyiyo ya hastane çıkışını :1shok: yani zıbın don mon giydirmicez mi illa o battaniyeli takımlardan mı alcaz kafamçokkarıştı

valla ben kısa kollu falan aldım ucuz buldukça içine giydiririm diye
gerçi ucuz diilmiş 6ya 7ye aldımdı kafamçokkarıştı

içine giydirirsin emme uzun kollu olunca daha sıcak tutar valla pahallı badileriniz burda tanesi 4 ytl bizim cicilerimiz tamam emme ekim ayı olunca birazda kışlık gerek şimdi alınanlar bahar ve yaz mevsimi için annemle aldık kundağımızda hazır kullanmayacam ama adettir annem diyor hazır olsun diyor

Ben daha almadım hastane cıkısı neyım aĞlamaktan fırsat bulursam aldıracammm

itekcim bende öle peşpeşe doğurmayı düşünüyom. zor olur mu ki? sizin ikinci planlı mıydı yoksam kaza mıydı:jeyyar:

kaza diye bas bas bağırıyo ya gııı
iyi işte ne güzel beraber büyürler demesi kolay tabi de büyütene sormak lazım kafamçokkarıştı
cerin de öle ardarda patlacamış öle diyodu

papiş ne nan

patikli ayakabı len
kaç takım alak hele
niye 15 gün giyiyo ya hastane çıkışını :1shok: yani zıbın don mon giydirmicez mi illa o battaniyeli takımlardan mı alcaz kafamçokkarıştı

bebekler çabuk büyüyor fazla kullanılmıyor bir ay anca giydirilir battaniyeye saracan lan ondan
+

Back
X