2009 Kasm Anneleri

kesinlikle öle ama coğu para tuzağı kanmayın ben size sölüyorum param bol alıom demeyin bizde cok sükür aç değiliz açıkta değiliz ama parayı yararlı şeylere harcayın luzumsuz şeylere değil opuyorumnanaktan

aynen ölealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben bunda akıllandım artık abisinin eskileriyle büyüsün eskide sayılmaz aslında hpsi ütülüce duruyor bikaç eksik alırım ağustostan sonrazemuszemus

bu haftalara gelin ne demek istediğimi anlayacaksınız her şey ağlama sebebiniz anlatamam yaaa catlayacam ne oldu bana anlamadımmmmmmmmmmmmmm:umursamaz:

canımya kıyamam sana ağlama lütfen bak hepimiz burdayız ne güzel herşeyimizi paylaşıyoruz gülüyoruz eğleniyoruz
akşamları hava serin olunca bıraz cıkıp dışarı yürü istersen rahatlarsın en azından teiz hava iyi gelir hem opuyorumnanaktan

olmazmı be hacıııı,senin canın sağolsun naaan.ne hayırı nan doğum hediyesi olur düdük hihoyyyt

anlaştık bacım vereliniortak ama bi göndermezsen warya ahirette iki elim yakandadır haberin olsun :roflol:

kesinlikle öle ama coğu para tuzağı kanmayın ben size sölüyorum param bol alıom demeyin bizde cok sükür aç değiliz açıkta değiliz ama parayı yararlı şeylere harcayın luzumsuz şeylere değil opuyorumnanaktan

günah işte bi lastik ayakkabı bulup giyemiyenler var 1 kere giyeceği bişey için abartıya girmemek lazım :umursamaz:

kız nehiriver sen kaa güsel şeyler söylüyonn gel bi öpem senii Şeniz

aynen ölealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisben bunda akıllandım artık abisinin eskileriyle büyüsün eskide sayılmaz aslında hpsi ütülüce duruyor bikaç eksik alırım ağustostan sonrazemuszemus

kız bebeğin eskisimi olur deli kac kere giyiyolarki eskisin allah seni hosuna gideni yine alırsın ama elinde olandan nie bosuna para verip alasınki onun yerine hayat sigortası yaptırın bebelerinize veya bireysel emeklilik başlatın ne güzel 18 ine gelmeden maaş alırr opuyorumnanaktan

hangi haftalara gelelim avrat(kadın demek) anlamadım

gı ben malatyalıyım avratın ne olduğunu ii bliom :) 24 hafta catlacak sizi zemuszemus
anlaştık bacım vereliniortak ama bi göndermezsen warya ahirette iki elim yakandadır haberin olsun :roflol:

kız nehiriver sen kaa güsel şeyler söylüyonn gel bi öpem senii Şeniz

öpp bajımmm öppppopuyorumnanaktan

benced çok haklısın. hele şimcik bi karış çocukların üstlerine bi bakıyon sırf ayakkabısı 100tl. bence çok yazık :olmaz:

cidden öle ama çocuk kıyafetleri daha pahalı oğluma ortapedik ayakkabı aldık dünya paraya gelecek ay ayağına olmaz neyse artık 2 numara kullanır onlarıkaydirigubbakcemile3

nan bu eminönünde havuzluhan diye bi yer warmış. krispi nan sen biliyon mu orayı? bebek eşyaları warmış orda

kız bebeğin eskisimi olur deli kac kere giyiyolarki eskisin allah seni hosuna gideni yine alırsın ama elinde olandan nie bosuna para verip alasınki onun yerine hayat sigortası yaptırın bebelerinize veya bireysel emeklilik başlatın ne güzel 18 ine gelmeden maaş alırr opuyorumnanaktan

ay onu bende düşünüyorum canım allah nasip kısmet ederse hayat sigortası gibi bişi yaptırmak istiyorum en düşük taksidinden yaptırırım ne olcak allah nasip kısmet ederse bakalım kafamda var öyle bir düşünce

cidden öle ama çocuk kıyafetleri daha pahalı oğluma ortapedik ayakkabı aldık dünya paraya gelecek ay ayağına olmaz neyse artık 2 numara kullanır onlarıkaydirigubbakcemile3

bende zaten öle yıpranmayan şeyleri saklayacam allah nasip ederse bidaha doğurmayı düşünüomda popom yerse tabii :roflol::roflol:

ben seni daha iyi anlıyom burada o kadar çok var ki ayakaabısız gezenler kıyafet bulupta giyemiyenler

bacım oraya ne gerek var annem istanbulun göbeğinde öğretmendi vallahi kıs günü terlikle gelen cocuklar vardı okulaaa anlatamam:çok üzgünüm:

nan tubişşş ne diyon nan ahirettedemi rahat yok nan senden banaa.
ben alcam o takımdan sanada ama adresini vermezsen benim iki elim yakanda olur haaa

gı ben malatyalıyım avratın ne olduğunu ii bliom :) 24 hafta catlacak sizi zemuszemus

ula 24 ne oliki size biraz diyerbekir şifesi yazam

24 hafta lan :umursamaz:

ay onu bende düşünüyorum canım allah nasip kısmet ederse hayat sigortası gibi bişi yaptırmak istiyorum en düşük taksidinden yaptırırım ne olcak allah nasip kısmet ederse bakalım kafamda var öyle bir düşünce

kıs axa da ben kendime eşime yaptırdım ister ayda 50 öde ister 60 ister 500 nekadar cok ödersen okadar erken emekli oluosun benim bebem 6 yasına geldiğinde 400 ben alacam 400 eşim bölece okul masrafını karsılarız dedikzemuszemus

kızlarrrrrrrrrrrrr aklıma bi fikir geldi çekiliş yapakmı kime kim cıkarsaa o ona bi bebek hediyesi alıp yollasınmııııııııııııııııııııııı ayy ne güsel olarrrrrrrrrrrrrrr önümüz bayram bayram hediyesi olur

valla bencede en güzeli ota mota para saççağına sigorta migorta yaptırmak el kadar bebe ne anlar gidiği seyden allah aşkınaa.
bende yaptırcam oğluma siğortaa hatta pipisini bilem sigortalabürün nan :roflol: :roflol:

Back
X