2009 Kasm Anneleri

nan krispi geçmişi bırak bu güne gel biz alışverişe çıktık -tatlicadiarzu-

ben o alışveriş işlerini çok yaşadım canım ne alınacak ne alınmayacak biliyom
ben sadece bi hastane çıkışı 2,3 tulum 2,3 de takım alacam o kaaa yani kızımın eskileri var hepsini pembe almamıştım sarı turuncu yeşil çoğunlukta aldım iki cinsde giysin diye ama oğluşumada alacam o yetim değel onada alacam daha var yaa çok erken

siz organize işler yapı durun ben bi mıhlama yapam yanınada salat gelem bakam listeye

zıkkım ye elli kere dedim söleme burda yemek die kızım yapan var yapamayan var hali olan var alışverişe gidemeyen varrr söleme yapma bunu kızıom ha valla ciddi ciddi :mymeka::mymeka:

yok gıı verirmiyim el kadar elbiseye yazık günah ama dükkan doluydu nan millet manyak heralde dedim nasıl alıyolar kafamçokkarıştı
zaten çıtçıtlı badiler de 20 liraydı orda :1shok:
yuhhh len o neeee:1shok::1shok::1shok:
siz organize işler yapı durun ben bi mıhlama yapam yanınada salat gelem bakam listeye
pis boğazzzzz:dilcikar:
nası olcak ben facede de genel msj ve topic accam ama orda olamayanları nası organize etcem onu düşünüom :olmaz:
yok nannn ben ne olacağım:olmaz:
ayy çok heycanlıııııı
şimcik şöle yapsak facei karıştırmasak

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver

herkes adını yazsın bu listeye olmamı

bende varım beni unutmayııınnhihoyyyt

katılım gelecek hafta salı saat 1 de son bulacak kurallar katılımcılara bildirilecektirr

KARŞILIKLI HEDİYE ÇEKİLİŞİ HAKKINDA
KATILIMLAR GELECEK HAFTA SALI SAAT 13 İTİBARİYLE SON BULACAKTIR KATILIMCILAR LİSTEYE ADLARINI EKLESİNLER.. KURALLAR BAVURULAR BİTTİKTEN SONRA KATILIMCILARA BİLDİRİLECEKTİR

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver

ay onu bende düşünüyorum canım allah nasip kısmet ederse hayat sigortası gibi bişi yaptırmak istiyorum en düşük taksidinden yaptırırım ne olcak allah nasip kısmet ederse bakalım kafamda var öyle bir düşünce
hayat sigortasının pek bir anlamı yok cnm adı üstünde hayat sigortası bireysel emeklilik ise 18 yaş altına olmuyor zaten olsada 10 yıl ödeyip maaş alınmıyor bireysel emeklilikte her ay belli bir tutarı (wn az 80-100 tl ) düzenli olarak 10 yıl boyunca ödeme yapılmalı eğer 10 yıldan önce çıkış yapılacaksa içerde biriken paranın %15 i vergi ve aracı kurumun belirttiği tutarda çerken çıkış aidatı kesilip kalan kısım alıp iptal edebilirsiniz ya da 10 yıl düzenli ödeyip 10 yıl tamamlanınca toplu paranızı alıp çıkabilirsiniz bu durumda devlet % 10 vergi kesiyor en iyisi 10 yıl düzenli ödeme yapıp+ emeklilik yaşını bekleyip emekli olmak
ben allah kısmet ederse her ay 1 çeyrek altın alıp oğlum için kenara atıcamm bi arkadaşımın annesi doğduğundan beri öyle yapmış kız 25 yaşında evlendi annesi çeyiz meyiz bişi yapmamış hiç o altınlarla eşyasını da aldı çeyizini de tamamladı :) fena fikir diil onun dışında zaten geleceği için eğitimi için elimizden geleni yapıcaaz Allah nasıl kısmet ettiyse öyle olur

Back
X