Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anniosentez konusu olunca eşim biraz araştırma yaptı 2 hoca tavsiye ettiler. Biri Zekai Tahir Burakta olan Nuri hocayı diğeride Gazi Üni. Aydan Hanımı. Nuri beyin özeli var aynı zamanda zekai tahirdede çalışıyo ama zekai tahiri çok sevmiyorum ve çok kalabalık üstüne eşinizide yanınıza almıyorlar. Ama Nuri beyin muayene edişi güzel ayrıntılı bakıyor herşeye. Dediğin gibi aylin hanım gibi 2 dakikada bakmıyor :)
Ama ben amnio sentezi Gazi Üni. Aydan hanıma yaptırdım. Hastane içinde özeli var ve çok ilgili ve deneyimli bir bayan doktor. Allah nasip ederse yarın muayenem var. Eğer yine ilgili ve alakalı olursa orda onun özeline devam etmeyi düşünüyorum. Sonucu yazarım sanada. Ayrıca Gazinin şöyle iyiliği var ben çalışıyorum işten 18:00 de çıkıyorum mesela randevum yarın19:30 da iş yerindede sıkıntı olmuyor. yerimseniben
yaa ama yaa valla moralim bozuluyo nan tartıya çıktıkçakız kartanesii dövem seni heeklava: hamilesin kızım elite model lokka yazılmıycan heral:icecream: bu arada kilo alımı bu aydan sonra başlıyor mecbur alıcaz sabilerimiz büyümesinmii yanii napalım az kaldı 3 ay sonraa bebişler doğunca gidicek inşş
onlar sağlıklı sıhhatli iyi olsunlardaa tabiki kızlar güzel erkekler yakışukluukaydirigubbakcemile3
gıı zaten bu sonuçlar benim kendi şahsi tartımın sonuçlarınan öle şey olurmu delü ayrı ayrı tartılarda tartılma bacım sen hep kendi doktorun tartısını göz önüne al yada senin arsa kendininkini göz önüne al
süper olur valla öle bi yer burda da olsa ben de gitseydim keşkeeeya şimdi size bişi sorcam bu manyaklıkmıdır deyü :)
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)
hıı iyi hadi bebişe film çekceniz zemuszemusyok kartanem ayrıntılıya gireli 2 haftadan fazla oldu ama bir tanıdık kadın dogumcu yeni ultrason aleti almış görüntüde çekiyormuş cd ye sanırım ayarlamışlar eşimle bugün ona gidecez ..yani bu tamamen cdye görüntü almak için.asıl kontrolüm yarın..
canım yıpratma kendini bu kadar. bende eşimle dün akşam atıştım ama ben ağlamaktan patlasam benim herüf benim yanıma gelmez. sen yine şanslısın anlayışlı bi kocan warmış
kız sabah sabah soğandan bahsedip durma öğğğ :sinifsinif:
cerincim eğer imkanın warsa cumartesi gecesi kal pazar akşamı dön. ama öbür türlüde olur hem sabah erkenden çıkarsan 3 saatten fazla denize girersin. bence gidilir yanii :lepi:
ayy ne güzelmiş cicim aynı yerde olsaydık hep beraber giderdükk ne gözel olurdu yawww
lenn istanbulda olan gaciiilerle ayarlanıp gitsenize
hepiniz hamiş ne gözell olur vallahi
bu arada ben dün aşı yaptırmıştım yaa dün acımadı ama şincik acıyoooo gece üstüne yatamadım :çok üzgünüm:
bu arada ben dün aşı yaptırmıştım yaa dün acımadı ama şincik acıyoooo gece üstüne yatamadım :çok üzgünüm:
benimde çok ağrı yapmıştı ama bugun geçti sayılır sadece elleyince ağrıyo tubiş :1hug:
benimde ogün acımadı ama 4 gün çok ağrıdıı geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan
slm güzel annelerr opuyorumnanaktan
hoşgeldin caım nasılsın bakalım ben bi yandan arapça çalışıyorumm kafam çatladı yawsss
Destna sen arapçamı öğrenmeye çalışıyorsun yoksa Kur'an mı??? Yani ikisi aynı şey demek degil ya o yüzden sordum......
slm güzel annelerr opuyorumnanaktan
yok kuranı biliyom kız eski imam hatiplilerdenim
arapça öğreniyom canım daha önceleri pratik arapça öğrenmiştim arap bulamadığım için konuşamadım unuttum çoğunuukaydirigubbakcemile3 şimdi kruanın manasını anlamak için fasih arapça grammer arapça öğreniyorum canım
kitir cemil:)))
kolay gelsin ne diyim bende biraz pratik ögreneyim istedim ama cok zor![]()