• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Kitir çok demekti canım, burada öğrenemiyorum cok cok az catpat biseyler sadece. Ama istiyorum aslında...

hımm öğren canım bende evde durmaktan sıkılmıştım iyi oldu valla bu fırsatı kaçırma bide hamileyken uğreaşmak lazımıışş çocukda seninle birlikte öğreniyorr ilerde yatkın oluyormuş halaa çıkamadım hazırlanmam lazım öptüm sizii

Benim oğluşumda 20+6 oldu ama oda çok hareketli değil. Sadece yemeklerden ve tatlı şeylerden sonra az az tepişiyor. Sanırım 1-2 hafta daha beklemek lazım.:emir_bebek:
aynen cicimm yemeklerden sonra basıyo tekmeyi
ayy dün kociş dedüküüü aşgum sen heç kilo almadın ya sadece bebiş var göbeen de o kaa heryerin aynı duruyo dedi çok mutlandımm heheh
senin herüf işini bilio bence cicimm
Ben son 20-25 güne kadar ona gidiyordum. Bu amnio sentez konusunu alıştırmadan aniden telefonda çat diye söyledi. Eşini al buraya gel dedi. Benim eşimde sağlık sektöründe çalışıyo ama böyle bir durumu çat diye söylemez. Ben eşimle koşa koşa hastaneye gittim ne kadar olumsuz durum varsa hepsini birden önüme serdi. Sonuçta eşimde bende bu durumu pek beğenmedik.

Neyse oda çok önemli değil ama 2. konu Aylin hanım tüp bebekci. Doğum konusunda tecrübe konusunu düşünüyoruz. Çalışmalarının % 95 i tüp bebek yani doğumla çok alalkalı değil. Kendisi doğuma girsede onun doğumlarını asistanlar yaptırıyormuş. Orda asistan arkadaş var bilgi ondan.

Anlıycan şüphelerim var tatlım...
murada cnm benim dr. da bi sorsana o asistan arkadaşa doğuma giriyomu acaba benimki valla utancından muayene bile edemio adam nası doğurtturuyo merak ettim de
kız kartanesii dövem seni hee:oklava: hamilesin kızım elite model lokka yazılmıycan heral:icecream: bu arada kilo alımı bu aydan sonra başlıyor mecbur alıcaz sabilerimiz büyümesinmii yanii napalım az kaldı 3 ay sonraa bebişler doğunca gidicek inşş
onlar sağlıklı sıhhatli iyi olsunlardaa tabiki kızlar güzel erkekler yakışukluukaydirigubbakcemile3
efett yaa yyiyycemm şinci kilonuzu haa nann doğumdan sonra spor felan yapıp verin nan yazık diilmi şinci canınızı sıkıyonuz alla alla beğenmeyen güççük oğluna almaz ne edek yanii
ya şimdi size bişi sorcam bu manyaklıkmıdır deyü :)
şimdi ben istanbıldayım ya burdan bir cumartesi günü deniz otobüsüne atlasam 1 saat 15 dakika yol gidip armutlu tatil köyüne varsam orada yaklaşık 3 saat denize girsem (bayanlara özel plaj ve havuzu varda o yüzden orası hemde temiz ve de havası falan çokkkk güzel) sora bu 3 saatin sonunda tekrar deniz otobüsüne atlasam ve 1 saat 15 dakika yol gelsem ve istanbıla geri gelsem nasıl olar :))
((dip not: yol parası gidiş dönüş 30 lira , gidiş konforlu deniz otobüsleri güzel yane , ama sadece benim semtten deniz otobusune gidiş biras problem)
git nann ben olsam giderim falla kaçırmam naniknanik

hoşgeldin caım nasılsın bakalım ben bi yandan arapça çalışıyorumm kafam çatladı yawsss
arapçamı uyyyyyyy işin zormus gıı bende napım çaliş çaliş aynı opuyorumnanaktan
hosbulduk sekerım laelaelaelaelae
oyyyyyyy cancanım gelmüşşşşşşşşşşş hoşgeldinnn çiçkoommmmmmmmm Şeniz
ben çiçkooooooooooooooooooo degilimm :dilcikar:tombulum beee hoşduldüükk anammm :lepi:

neyse ben çıkıyim çalışıyım kızlarr öpüyom sizlerii herkese iyi günlerr

:gitme:

KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

özgecüüümm muredaynan görüşcenizmi siz nan nasıl kağıda yazıp yapcanız kurayı benim kafa durdu gaalba

Ebisce senin doktorun adı neydi Hasanmıydı erkek olduğunu hatırlıyorum ama adını hatırlat bana da ben sorayım.

kızlar herkese selam :lepi:
ya bu hamilelik beni iyicene salak yaptı sanırsam sabahtan beri net yoktu bende bi geldi sonra gıttı ben tüm işyerinde kimsede yok arıza var diye mal mal bekliyom gelcek diye öğle yemeğinde sordum herkesin varmuş bı benimkinde yokmuş ne beklersin bu saate kadar dimi ara bilgi işlemi gelsin yapsın anca dank etti kafama yoksa akşama kadar net gelcek diye böle kek gibi bekleyecektim :roflol:

ya bu hamilelik beni iyicene salak yaptı sanırsam sabahtan beri net yoktu bende bi geldi sonra gıttı ben tüm işyerinde kimsede yok arıza var diye mal mal bekliyom gelcek diye öğle yemeğinde sordum herkesin varmuş bı benimkinde yokmuş ne beklersin bu saate kadar dimi ara bilgi işlemi gelsin yapsın anca dank etti kafama yoksa akşama kadar net gelcek diye böle kek gibi bekleyecektim :roflol:

:roflol:

kızlar bu arada bu sabah amniyosentez sonuçlarımın tamamını aldım dr herşeyin gayet normal olduğunu ve bebeğimizin sağlıklı olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun bu bekleyişte bitti sonunda :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt sositososito

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: hoşgeldin şekerimmmm

kızlar bu arada bu sabah amniyosentez sonuçlarımın tamamını aldım dr herşeyin gayet normal olduğunu ve bebeğimizin sağlıklı olduğunu söyledi allahıma şükürler olsun bu bekleyişte bitti sonunda :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan hihoyyyt sositososito

çk şükür geçmiş olsun canımcım güzel bi haber bu opuyorumnanaktan

cok gecmiş olsun canım

anacım nappim ya ha şimdi gelcek ha şimdi derken öle sap gibin bekliyodum burda :roflol: :roflol:

çk şükür geçmiş olsun canımcım güzel bi haber bu opuyorumnanaktan

evet ya sabah kalbim neredeyse yerinden fırlayacaktı hastaneyi ararken
allahıma şükürler olsun sağlıklı olduğunu duydum

Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.

Back
X