• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

peh peh peh nehir teyzesi warmış nan nehir teyzesi kendine sahip çıkamıyoo nan bi şeker yüklemesine ağlay ağlaya iflahı kesldi karının sana nasıl sahip ıksın nan kenddi göbeni kendin kesemiyonmu pardon kendi göbene sahip çıkamıynmu
:mymeka::mymeka::mymeka:

yok gıı cıkamıyomm zemuszemus hem nehirr ve ben hemileyik o yüzden hassasız duygusala baglandık nolmuşş yaniiiiiiii naniknanik

peh peh peh nehir teyzesi warmış nan nehir teyzesi kendine sahip çıkamıyoo nan bi şeker yüklemesine ağlay ağlaya iflahı kesldi karının sana nasıl sahip ıksın nan kenddi göbeni kendin kesemiyonmu pardon kendi göbene sahip çıkamıynmu
:mymeka::mymeka::mymeka:

bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:

yok gıı cıkamıyomm zemuszemus hem nehirr ve ben hemileyik o yüzden hassasız duygusala baglandık nolmuşş yaniiiiiiii naniknanik

herkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kesin öle yapmıştırrrrr dikenli kurak tarlalı çorak karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:roflol::roflol::roflol:
o ne nan tekerleme gibi olmuş ne diyeceğinizi şaşırdınız haaa
anam bunun tarlada kenede vardır şimcik:1shok::roflol::roflol::roflol:
bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işte
:roflol::roflol:
heee itekim bastırrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
ne oldu nennn çıtırdı kurudun kaldın öle dımdızlakk :roflol: :dilcikar:

yoooo biskrem yiyodum tıkınıyodum yinecokacimcoookcokacimcoook

bana bakkk yolarım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa o resminin orjinalhalini koayrım rezil olursunnn ben çillime sahiipp çıkarım gel nan :roflol::roflol::roflol:

heee demek rötüj yapılmış haliydi haa:roflol:nerelerden kırptın ha hacııyerimseniben:roflol:

heee demek rötüj yapılmış haliydi haa:roflol:nerelerden kırptın ha hacııyerimseniben:roflol:

uuuuuuuuuuuu neresini kesmedimki döt göbekkk ne sen sor ne ben diyemm:roflol::roflol::roflol:

bacım keneler çok werimli topraklarda olur ben werimli değilim senin kadar sakın sende olmasınhem keneler aksiyoncu tarllaları da pek sewermiş sende aksiyoncu karusun işte

kuzum keneler şugüne kadar hep çorak yerlerde görüldü.bende kene ne gezer bende bebiş gezer:roflol:

karırık bakkk resmını şantaj yapıyok nolmuşşş sırnaşık şey sositososito

herkesi kendi gibi odun sanıo işte nolcakkkk .. bu dünyada bizim gibi ruhu ince insanlarda var :umursamaz::roflol:
evet biz duygusal romantık ınce ruhlu kadınuzz laelaelaelaelae

gene mı yiyodunn :1shok: bu karıda hep ısım verıyo yaaa :mymeka: tam dayaklık

allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Back
X