Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam bizimkiler misafirden daha misafir yaaa annem bayan kapris yeğenim bayan uyuz ay benmi çok bencilim yaaa yoksaabooooow kendi ailen mi kıs onlar misafir sayılmaz beee bende başka birisi mi diyordumkaydirigubbakcemile3
ahhh kuzum kıyamam sana :teselli:walla insanın kocişi gibisi yokŞeniz
anam bizimkiler misafirden daha misafir yaaa annem bayan kapris yeğenim bayan uyuz ay benmi çok bencilim yaaa yoksa
kızlar ben bu aralar evime misafir yatılı gelsin istemiom yani böle acaip sinirliyim gelip ocağın çakmağını bile yakamadıklarında boğmak gelioo içimden yaaa bide oflmaları poflamaları hamileyim ben sonucta iskenderun sıcagında dısarı cıkıp erken mi doğurayım bide geliolar gündüz dolas peşlerinde gecede biz sıkıldık had oraya gidek buray gidek gündüz tutun bi işin ucundan ben yorulmayım halm olsun götüreyim sizi bde anam buna ne para nede can dayanır uyussssssssssssssss oluom
kızlar ben bu aralar evime misafir yatılı gelsin istemiom yani böle acaip sinirliyim gelip ocağın çakmağını bile yakamadıklarında boğmak gelioo içimden yaaa bide oflmaları poflamaları hamileyim ben sonucta iskenderun sıcagında dısarı cıkıp erken mi doğurayım bide geliolar gündüz dolas peşlerinde gecede biz sıkıldık had oraya gidek buray gidek gündüz tutun bi işin ucundan ben yorulmayım halm olsun götüreyim sizi bde anam buna ne para nede can dayanır uyussssssssssssssss oluom
kız bendede inanılmaz bi sinir var annemle geldi geleli kaç kez tartıştık en sonunda sabah kocamıda çileden çıkardı anam yemek yetiştir temizlik yap çay yap gezdir hele yeğenim genç kız elinde bi telefon 3 5 oğlanla aynı anda mesajlaşıo bi işin ucundan tutmaz edepsizin teki yaaaa bide şikayet edio zaten ben davet etmedim onu geliymmi demiş gelsin bari dedim zaten antalya yanıyo bide bunlarla uğraşıyomkızlar ben bu aralar evime misafir yatılı gelsin istemiom yani böle acaip sinirliyim gelip ocağın çakmağını bile yakamadıklarında boğmak gelioo içimden yaaa bide oflmaları poflamaları hamileyim ben sonucta iskenderun sıcagında dısarı cıkıp erken mi doğurayım bide geliolar gündüz dolas peşlerinde gecede biz sıkıldık had oraya gidek buray gidek gündüz tutun bi işin ucundan ben yorulmayım halm olsun götüreyim sizi bde anam buna ne para nede can dayanır uyussssssssssssssss oluom
allah kolaylık versin tatlım yaa walla annem gelsin temizlik yapar hep bütün işlerimi halleder onun gelmesine bayılırım walla hemde ylnız kalmam çok iyi oluyor.ama sana ne diyeyim kuzum sen hamilesin sonuçta eccik yardımcı olsunlar yaw
aaaaaaaaaaaaaaa öyle şey mi olur gelen yardım etsin canım gecen cuma annemleri yemeğe aldım ben pek çalışmadım hep onlar yaptılar bizde hamile olunca el üstündesin yani tabi kendi ailem içinde öyleyim diğer taraftan bir şey görmedim
anam bizimkiler misafirden daha misafir yaaa annem bayan kapris yeğenim bayan uyuz ay benmi çok bencilim yaaa yoksa
kız bendede inanılmaz bi sinir var annemle geldi geleli kaç kez tartıştık en sonunda sabah kocamıda çileden çıkardı anam yemek yetiştir temizlik yap çay yap gezdir hele yeğenim genç kız elinde bi telefon 3 5 oğlanla aynı anda mesajlaşıo bi işin ucundan tutmaz edepsizin teki yaaaa bide şikayet edio zaten ben davet etmedim onu geliymmi demiş gelsin bari dedim zaten antalya yanıyo bide bunlarla uğraşıyom
kız bendede inanılmaz bi sinir var annemle geldi geleli kaç kez tartıştık en sonunda sabah kocamıda çileden çıkardı anam yemek yetiştir temizlik yap çay yap gezdir hele yeğenim genç kız elinde bi telefon 3 5 oğlanla aynı anda mesajlaşıo bi işin ucundan tutmaz edepsizin teki yaaaa bide şikayet edio zaten ben davet etmedim onu geliymmi demiş gelsin bari dedim zaten antalya yanıyo bide bunlarla uğraşıyom
he kııı anam bi tane tabak bilene kaldırtmıy ablamda aynen geçen görümcemin oğlu sünnet oldu evde mevlit falan aaa kaynanacığım ikide bir mesaj veriy sabah bana kim yardım etcek pilavı pişirirken kim ayıklicak pirinci kazanı kim karıştırcak bu sıcakta benim tansiyonum çıkar falan ben yapcam falan sandı herall :1shok:
hiç valla tınn kocişe dedim sen öyle kalabalık bi ortama gittiğime dua et bide erkenden gidipte mevlit pilavımı pişircem ulen dedim :)) hemen yine bi acitasyon boşver ya salla geç git ben erkenden gelür seni alırım dedi hihoyyyt hayret bişi ya orda da yine hizmet bekliyler o kaaa insandan bana mı kaldı beeeeeeee
durdum durdum bende en son mutfak toparlanırken bulaşık makinesine bi kaç tabak atıverdim ayıp olmasın deyü kaydirigubbakcemile3
benim kuzenimde 20 yasında kocaya versem 3 cocukla gelir inan dötünü yaztıktan kaldırmaz market bende temizlik bende hersey bende yaaaaaaaaaaaa kocamda evde yok cıldırıodum postaladım gittilerr ölmek üzereydim anlatamammmmklava:
he kııı anam bi tane tabak bilene kaldırtmıy ablamda aynen geçen görümcemin oğlu sünnet oldu evde mevlit falan aaa kaynanacığım ikide bir mesaj veriy sabah bana kim yardım etcek pilavı pişirirken kim ayıklicak pirinci kazanı kim karıştırcak bu sıcakta benim tansiyonum çıkar falan ben yapcam falan sandı herall :1shok:
hiç valla tınn kocişe dedim sen öyle kalabalık bi ortama gittiğime dua et bide erkenden gidipte mevlit pilavımı pişircem ulen dedim :)) hemen yine bi acitasyon boşver ya salla geç git ben erkenden gelür seni alırım dedi hihoyyyt hayret bişi ya orda da yine hizmet bekliyler o kaaa insandan bana mı kaldı beeeeeeee
durdum durdum bende en son mutfak toparlanırken bulaşık makinesine bi kaç tabak atıverdim ayıp olmasın deyü kaydirigubbakcemile3
kuzum sen en iyisi kadın tut walla insan lohusalıkta çok duygusal oluyor birde yeni bir bebekle uğraşmak zor oluyor,birde böylelerle uğraşacaksın boşver çağırma bence.walla ben eni doğum yaptığımda herşeye ağlardım bide bebeğe annem bakıyor diye kayınvalidem kıskandı kapris falan yaptı bende oturdum hıçkıra hıçkıra ağlamıştım.bu sefer akıllandım anneciğime gideceğim:1closedeyes:
yok kuzum ben gelin demiom ama gelenede dur diyemem ama allah bilio ya istemiom gelsinle kocam yeter bana bide kadın tutarım ayaga kalkana kadar ohh mis gibi kafam rahat olur bakalım herseyin hayırlsıı opuyorumnanaktan
kaynanacuğun yok mu kuzum :roflol::roflol::roflol: