• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ay nekadar dolmuşum benim annemde çok abartıyo herşeyi yaa çocuk gibi vallahi ben ondan daha olgunum ya hiç anlaşamayız zaten birbirimizle alakamız yok iş güç yapıo yardım edio ama çok konuşuyo çok gereksiz laflar edio bide annem ne derse haklıdır hayatta hatasını kabul etmez yaa evde yalnız kalmayı özledim kızlar bide bizim koltuklar krem rengi ama heryeri leke yapmışlar yaa bizim aylardır lekeleyemediğimiz koltuklar siyah siyah lekelendi inanılmaz asabiyet var üstümde yaaa bomba gibi oldum her an patlayabilirim

anam snei cok ii anlıoomm valla benm salonumunda içine tükürdüler en sonuda üstüne lastikli havlu carsaf gecirdim kurtardım ellerinde sigara yakacaklar die ödüm patladıı valla bi kocam bi ben bi oğlum allah sağlık sıhhat versin 3ümüz yasayalım evimizde kimseyi istememmmmmmmmmmmmmmmmm:oklava:

kartanesüü bu arada o oyun halusunu alamadım kredi kartının ekstresi geçsin derken halı bitmiş stoklarda öhüüüüüüüüüüüüüüü :(((((((((((
hadi beee
yaa ben de alıp almamak arasında gidip geliyodum sen alsaydın ben de alacadum gıı
kartanesi şekerim ağır misafirin varmış kimdir
ya benimde annemler ve yeğenim var ama gerçektende insanın aileside olsa
misafir çekilmiyo bu sıcaklarda çok yoruluyorum yaa hele yeğenime uyuz oldum
birdaha aslaaaa davet etmiyciğim çok sıkılmış mış nan bide bizim sitede havuz var aşağı havuza postaladım şimdi
oo senin annenlermiş annem gelse daha ne isterim ooohhh
ama benim kayınvalidemler burdaaa ağır yaaane
aklım evde acaba o dolap düzgünmüydü bu çekmece nasıldı deyüü :roflol:

kızlar ben bu aralar evime misafir yatılı gelsin istemiom yani böle acaip sinirliyim gelip ocağın çakmağını bile yakamadıklarında boğmak gelioo içimden yaaa bide oflmaları poflamaları hamileyim ben sonucta iskenderun sıcagında dısarı cıkıp erken mi doğurayım bide geliolar gündüz dolas peşlerinde gecede biz sıkıldık had oraya gidek buray gidek gündüz tutun bi işin ucundan ben yorulmayım halm olsun götüreyim sizi bde anam buna ne para nede can dayanır uyussssssssssssssss oluom
ayy evet yaaa ben şimdiden doğurcaam zamanı düşünüyom naan
annem gelcek kayınvalidemler de gelir heralde oof o halde bi de kış yatak yorgan amaan ne gıcık yaa
kızlar çok su için terliyoruz bebişlerin suya ihtiyaçları var unutmayın ben küçük pet şişeler varya birini içiyom bitince diğerini çıkarıyom elimden eksik etmiyorum anlayacağınız
benim de masamda cam şişem var sebilden doldurup doldurup geliyom yakında para alcaklar benden gıı
anam bizimkiler misafirden daha misafir yaaa annem bayan kapris yeğenim bayan uyuz ay benmi çok bencilim yaaa yoksa
ooo o zaman kötü nan annem gelse perdelerimi yıkar herbişemi yapar
sağolsun kayınvalidemin de zararı yok gerçi ama ben tedirginim yaa hatta toz moz almış silmiş süpürmüş de yatak odasına falan da giriyo yaa gıcık oluyomm
allah kolaylık versin tatlım yaa walla annem gelsin temizlik yapar hep bütün işlerimi halleder onun gelmesine bayılırım walla hemde ylnız kalmam çok iyi oluyor.ama sana ne diyeyim kuzum sen hamilesin sonuçta eccik yardımcı olsunlar yaw

evet yaa annem gelsiiinn :lepi:

ya ben şuan burda işyerindeyken bizim evde annem kızkardeşlerim küçük gelinimiz kızkardeşimin eşi bizim evde evi topluyorlar taşınacağız çünkü bu hafta ben toplayamıyorum tek başıma zaten buna hiç kimse müsade etmez biz birbirimize düşkün bir aileyiz abilerimin eşleri ablam kardeşlerim hatta dayılarımın eşleri dahil kısacası bana akraba olarak gelen hiç bir misafir benim evimi altını üstüne getirip temizlemeden gitmez heryerleri temizlerler kendi evleri gibi sonrada giderler .
kociş başlarda çok şaşırmıştı seni nası büyütmüşler bir elin yağda bir elin balda hiç böyle akrabalar görmedim şaşırdım derdi şimdi alıştı ve çok takdir eder bizimkileri
bunları bana yapan ailemi gördükten sonrada kayınvalidemin evine gittiğimizde masadan bir bardak su aldırmaya bile kaldırmaz beni kayınvalidemler temizlik yaparken beni oturtur bahçeye onlar işini bitirene kadar
senin ailen sana kıyamıyo senin bütün işini yapıyo ben senin kocanım ben nasıl kıyarım sana der
yani ben şanslıyım kızlar allah razı olsun her iki taraftanda
biraz fazla düşkün bana ailem bundan kaynaklanıyo

kaynanam ayrı bir dert annemle zaten kıyaslanmaz şu yeğenim çok sinirimi bozdu yaa ondan annenmin üstünede çok gidiyorum kaynanam gelse tüm vaktini bana laf sokmakla geçirir heralde çünki hep öle yapıo kadın 72 yaşında ve bizim çocuk ilk torunu olucak Allah kısmet ederse bana çok erken oldu çok şaşırdım demişti hayrılı olsun bile dememişti eşim arayıp bana annem seni arıo hayırlı olsun dicek demişti aşkım yaaa tabi ben yutmadım sonrada itiraf etmişti ben aradım die

hadi beee
yaa ben de alıp almamak arasında gidip geliyodum sen alsaydın ben de alacadum gıı

ayyy bende öle yaaa kayınvalidem geleceği zaman heryeri didik temizlerim bir yerde birşey görmesin diyeekaydirigubbakcemile3

ya ben şuan burda işyerindeyken bizim evde annem kızkardeşlerim küçük gelinimiz kızkardeşimin eşi bizim evde evi topluyorlar taşınacağız çünkü bu hafta ben toplayamıyorum tek başıma zaten buna hiç kimse müsade etmez biz birbirimize düşkün bir aileyiz abilerimin eşleri ablam kardeşlerim hatta dayılarımın eşleri dahil kısacası bana akraba olarak gelen hiç bir misafir benim evimi altını üstüne getirip temizlemeden gitmez heryerleri temizlerler kendi evleri gibi sonrada giderler .
kociş başlarda çok şaşırmıştı seni nası büyütmüşler bir elin yağda bir elin balda hiç böyle akrabalar görmedim şaşırdım derdi şimdi alıştı ve çok takdir eder bizimkileri
bunları bana yapan ailemi gördükten sonrada kayınvalidemin evine gittiğimizde masadan bir bardak su aldırmaya bile kaldırmaz beni kayınvalidemler temizlik yaparken beni oturtur bahçeye onlar işini bitirene kadar
senin ailen sana kıyamıyo senin bütün işini yapıyo ben senin kocanım ben nasıl kıyarım sana der

oh ne güzel sen şanslısın gerci benim annemde yaşasaydı hiç bi şekilde yalnız kalmasdım bide ben tek cocugum o bakımdan kardeşim falanda yok yardım etsinler.. bu arada yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun cnmopuyorumnanaktan

anacım yine geyiğe bağlamışsınız heee :oklava:

bakın bakalım cok mu çişşşkoyu m yaaa senağlama

çişşkooooo

allahımmmmmmmmmmmmm şükürlerrr olsun yarın akşama kocam gelioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

gözun aydın cnm

kızlar çok su için terliyoruz bebişlerin suya ihtiyaçları var unutmayın ben küçük pet şişeler varya birini içiyom bitince diğerini çıkarıyom elimden eksik etmiyorum anlayacağınız

vereliniortak

kız bendede inanılmaz bi sinir var annemle geldi geleli kaç kez tartıştık en sonunda sabah kocamıda çileden çıkardı anam yemek yetiştir temizlik yap çay yap gezdir hele yeğenim genç kız elinde bi telefon 3 5 oğlanla aynı anda mesajlaşıo bi işin ucundan tutmaz edepsizin teki yaaaa bide şikayet edio zaten ben davet etmedim onu geliymmi demiş gelsin bari dedim zaten antalya yanıyo bide bunlarla uğraşıyom
ayy ya sorma benim annemin hiç suçu yokken ben sinirimi ondan çıkarıyom gıı geçen trabzonda durduk yere kızıp durdum kadıncaza kocamı özlediimden heralde sonra da çok üzüldüm hala da üzülüyom yaa
benim kuzenimde 20 yasında kocaya versem 3 cocukla gelir inan dötünü yastıktan kaldırmaz market bende temizlik bende hersey bende yaaaaaaaaaaaa kocamda evde yok cıldırıodum postaladım gittilerr ölmek üzereydim anlatamammmm:oklava:
ayyy iyi yapmışın nan yüz vermeye gelmiyo hee
he kııı anam bi tane tabak bilene kaldırtmıy ablamda aynen geçen görümcemin oğlu sünnet oldu evde mevlit falan aaa kaynanacığım ikide bir mesaj veriy sabah bana kim yardım etcek pilavı pişirirken kim ayıklicak pirinci kazanı kim karıştırcak bu sıcakta benim tansiyonum çıkar falan ben yapcam falan sandı herall :1shok:
hiç valla tınn kocişe dedim sen öyle kalabalık bi ortama gittiğime dua et bide erkenden gidipte mevlit pilavımı pişircem ulen dedim :)) hemen yine bi acitasyon boşver ya salla geç git ben erkenden gelür seni alırım dedi hihoyyyt hayret bişi ya orda da yine hizmet bekliyler o kaaa insandan bana mı kaldı beeeeeeee
durdum durdum bende en son mutfak toparlanırken bulaşık makinesine bi kaç tabak atıverdim ayıp olmasın deyü kaydirigubbakcemile3
yapsaydın ya nan pilavı falan kafamçokkarıştı

kız kartanesi nerelerdeydin yoktun
çalışıyodum şeker ara verdim sırnaşık şey

ayy ya sorma benim annemin hiç suçu yokken ben sinirimi ondan çıkarıyom gıı geçen trabzonda durduk yere kızıp durdum kadıncaza kocamı özlediimden heralde sonra da çok üzüldüm hala da üzülüyom yaa

ayyy iyi yapmışın nan yüz vermeye gelmiyo hee

yapsaydın ya nan pilavı falan kafamçokkarıştı

çalışıyodum şeker ara verdim sırnaşık şey

he valla yüz müz yok onlara:kedi:

ohhh sende iyi ballıymışsın valla benim ailemde gelir yapar kocişim bile yardımcı olur kayınvalidem birkaç aydır eskisi gibi gücüm yok diyor yani ben sana yardımcı olamama getiriyor lafı:olmaz:

ayyy bende öle yaaa kayınvalidem geleceği zaman heryeri didik temizlerim bir yerde birşey görmesin diyeekaydirigubbakcemile3

off ya sormaa
zaten diyodum ya burda bi gardropu boşaltcam diye kaldı geçen de trabzondaydım hiç vaktim olmadı valla inş. çekmeceleri kontrol etmiyodur kafamçokkarıştı
iğne aradım bulamadım yatak odasına baktım falan diyodu nerelere baktıysa artık -tatlicadiarzu-
makas lazım oldu bana yerini sölüyo salondaki çekmecede diye kafamçokkarıştı
ayyhh sapıtıcııımm
akşam da gardropu düzeltem bari :roflol:

off ya sormaa
zaten diyodum ya burda bi gardropu boşaltcam diye kaldı geçen de trabzondaydım hiç vaktim olmadı valla inş. çekmeceleri kontrol etmiyodur kafamçokkarıştı
iğne aradım bulamadım yatak odasına baktım falan diyodu nerelere baktıysa artık -tatlicadiarzu-
makas lazım oldu bana yerini sölüyo salondaki çekmecede diye kafamçokkarıştı
ayyhh sapıtıcııımm
akşam da gardropu düzeltem bari :roflol:

ayyy sinir olurum valla ben yaaa özellikle yatak odama girilmesine:olmaz:

karakız gıı ben de kızımın senin gibi olması için çok doğurmak istiyoooommm
annem de der anneme giderim ben iş yaparım kaynanama gider ben iş yaparım kızıma gider ben iş yaparım yazık gıı benim annem de acıların çocuğu hee
ben kaynanamda yapmam bişey zaten bayramdan bayrama temizlik bitince gidiyoz süpürülcekse bi süpürürüm ya da bulaşıkları yıkarım tamaam o da diğer eltime yazık diye
kaynanam da yapıyo yapmasına da yaptım diye de sölemeden geçemiyo hee kafamçokkarıştı

neyse ben çıkam kızlar siz dertleşe durun namzımı kılayım kocamı alıp dışarı çıkaym sıkıldım evde adamıda dışarı bırakmıyom evde kalmann ne kadar can sıkıntısı olduğuu öğrenssin

ayyy sinir olurum valla ben yaaa özellikle yatak odama girilmesine:olmaz:

yaa sormaa dün sinir küpüydüm zateeen
bn eşimden önce çıkıyom yatak dağınıktı tabi
kadın girmiş toplamış yaa
sananee kalsın öle yaa hay allammmm :oklava:
ay şimdi gene sinirim hopladı bak

Back
X