• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

wururum ben ismini bilem hatırlamış karuyum ne bilem iki dene tubiş olduğunu:jeyyar:

yok yok sen gelme nan sana izin weriyok kocişinlen accuk finduk kır :roflol::roflol::roflol:

kıramam ki fındık kıran yerlerim ağrıoo kıssssssssss :roflol::roflol:

ayy kızlar beni kowunda gidem yatam ben yaaaa mirmirmirmir

:mymeka: defollllllllllllllllllllllll:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:

kız benim bi yerim ağrıo ama nerem kestiremedim gecen gece kimdi osuruktan acile doğuruom die gidip osuruk sorunu cıkan onun gibi oldum haaa gazımmı var neee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sende bu gece apış arama kramp girdi diye acile gitme ha sakın :roflol::roflol:
ayy kızlar beni kowunda gidem yatam ben yaaaa mirmirmirmir

defol nan defol git yat uykucu tombalak:roflol::roflol:

sende bu gece apış arama kramp girdi diye acile gitme ha sakın :roflol::roflol:

defol nan defol git yat uykucu tombalak:roflol::roflol:

gazım geldi doktor amca az pış pışla beni çıksın gazımmm hadiii hacıııııııııııııı yaaa diyecem gidippp:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız krispi yok mu nan zulanda kornet. yollsana bi tane yiyek serinleyek :icecream:
olmazmı kociş bu akşiam işden gelirken doldurmuş yine buzluğu adam korkuyo biterde gecenin bi yarısı beni gönderir deyüüüüüüüüü:roflol::roflol:
kıramam ki fındık kıran yerlerim ağrıoo kıssssssssss :roflol::roflol:

:mymeka: defollllllllllllllllllllllll:mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:

yarına kadar geçer meraklanma rahat rahat kırarsınız findukları:roflol::roflol:

nan kowun dedikte öldürün demedik heee:oklava:

sus sızlanma gitt yatt hadi bakemmmmmmmmmmmmm kaybolll kaydirigubbakcemile:mymeka:
olmazmı kociş bu akşiam işden gelirken doldurmuş yine buzluğu adam korkuyo biterde gecenin bi yarısı beni gönderir deyüüüüüüüüü:roflol::roflol:

yarına kadar geçer meraklanma rahat rahat kırarsınız findukları:roflol::roflol:

ya kızım bunak biz hamile kaldıktan beri tık yok demiozmu wannada da tık yoktu sanırsam dalga gectiniz ya bizimle ama yok işte tık:umursamaz:

gazım geldi doktor amca az pış pışla beni çıksın gazımmm hadiii hacıııııııııııııı yaaa diyecem gidippp:roflol::roflol::roflol::roflol:
gazını sakla bacım kocan pış pışlasın seni:roflol::roflol:
nan kowun dedikte öldürün demedik heee:oklava:

sen hala burdamısın:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile

sus sızlanma gitt yatt hadi bakemmmmmmmmmmmmm kaybolll kaydirigubbakcemile:mymeka:

ya kızım bunak biz hamile kaldıktan beri tık yok demiozmu wannada da tık yoktu sanırsam dalga gectiniz ya bizimle ama yok işte tık:umursamaz:
tamam nan tamam doğumdan sonraya sakla kendünü hem olgunlaşmış olursun :roflol::roflol::roflol:
kovma manyağı yaptık karuyuu:roflol::roflol::roflol::roflol:

anam gitmiyoda yapıştı kaldı kene gibi beeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

tamam nan tamam doğumdan sonraya sakla kendünü hem olgunlaşmış olursun :roflol::roflol::roflol:

anam gitmiyoda yapıştı kaldı kene gibi beeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Az daha olgunlasırsam dalımdan düşcem die korkuom nan:roflol::roflol:

yaw saat 1 oldu nerdeyse yaaaa bende yatam artık yaaa midem hala yanıyo neden öle oldu anlamadım bugün

sana söleyem ne oldugunu yeni emeklemeye baslayan ebebler olur sen dha ii bilirsin yerde afedersin b.k bulsalar hemen önce bakar sonra ağızlarına sokarlar ya sende onlar gibisin her b.k ğzına sokuon ondan oluo böle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Az daha olgunlasırsam dalımdan düşcem die korkuom nan:roflol::roflol:

sana söleyem ne oldugunu yeni emeklemeye baslayan ebebler olur sen dha ii bilirsin yerde afedersin b.k bulsalar hemen önce bakar sonra ağızlarına sokarlar ya sende onlar gibisin her b.k ğzına sokuon ondan oluo böle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nan sakın düşme sabret yere düşersen çürürsün nan

kız bugün bişey yiyemedimki diyom anlamıyonmu bugün yediklerimi sen yesen walla ayakat duramazsın her yediğimi söylediğim için gözünüze fazla geliyo walla fazla yemiyom a.s

nan bu karu hala aşağıda bekliyo
neyse bende yatam artık belki gider ordan hadi iyi geceler bu gece kesin kocişini rüyanda görürsün a.s

nan sakın düşme sabret yere düşersen çürürsün nan

kız bugün bişey yiyemedimki diyom anlamıyonmu bugün yediklerimi sen yesen walla ayakat duramazsın her yediğimi söylediğim için gözünüze fazla geliyo walla fazla yemiyom a.s

ii bari az miden dinlenmiştir nan şimdiye kadar yediklerine say geçmiş olsun diyem ne diyem a.s.

Back
X