ii bari az miden dinlenmiştir nan şimdiye kadar yediklerine say geçmiş olsun diyem ne diyem a.s.
sağol hacı hadi öptüm gari iyi uykularŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii bari az miden dinlenmiştir nan şimdiye kadar yediklerine say geçmiş olsun diyem ne diyem a.s.
kenyacım nice mutlu yaşlara... iyi doğmuşsun....a.s.
nereye nan gecenin bu saatinde
BEN HASTAYIM AMA KÜSTÜMM OZAMANNN:çok üzgünüm:
yapem gıı dur sana yapar yollarun ben şimcikkkartanesiii nan bi yardım et bana da cicim doğum çizelgesi hazılıyak bana şöle anlaşılır bişi ha hacı evden yapamıyom malumm biliosun internetim yokk :jeyyar: e burdan da yapamıyom int. çok ağır en azından nası yapçamı neyin sölede gulümm benim herif int. işini halletince evden yaparımm
ayy yaa ne güzel sölemişsin valla ayy dün zaten geç çıktım topladım gittim girmemiş sanırım bilemiyorumKartanesi ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır ben yokken kayınvalidemin yatak odasını girip toplamasına sinir oluyordum. Sanki evde başka toplanacak oda yok diye. Her seferinde geldiklerinde eşime söyle annene toplamasın derdim oda bana nasıl derim ayıp olur alınır derdi. 2gün önce gene geldiler bir bahane ile dayanamadım ve kayınvalidemi aradım. Nasılsınız dedim halini hatırını sordum. Oda ortalığı topladığını söyledi. Birazdan da yatakodasını sileceğini söyledi. Bende fırsat bu fırsat diyerek yok kalsın siz kapısını çekin ben gelince toplarım dedim. Ama hala o ısrarla ben orayıda yapayım ne olcak diyor. Deli oldum . Tekrar aynı cümlelerle beni bilirsiniz ben biraz huyluyum benim rahat olmamı istiyorsanız kapasını çekin dedim. Ben gelince toparlarım . Karşıdan bozuk bir sesle tamam dedi. Ama girmemiş baktım.
Bu benim son dayanabildiğim noktaydı. Bazen kendimizi sinir etmek yerine güzel bir şekilde söylemek lazım.
dimi ama yaa ütüler dururkenBenimkinin kötü kuyu ütüler vardır orda durur gidip onu yapmaz yatakodası toparlar. Gıcık bir durum git ütüyü yap amaç bana yardım etmekse dimi. Ama ne mümkün ev büyük diğer odaları yap ne var bu yatak odasında anlamıyorum. Ama en sonunda dedim bakalım gelecek zamanlar da ne olacak
ay kızlar derse gitim geldim fiyaskoo dersi veremedim Allahtan hocam kuzenim idare etti saolsun dün doktora gitmiş 29haftalık 1kilo 600 grammış aoğluşu doktor vesikalık resmini çekmiş aynı kuzenime benziyorr eşi bozulmuş bu duruma gıcıkolmuş kayınvalideside oh olmuşş bende sıcaktan fena oldum bugünn şimdi biraz esiyor şükğr ancak tazdıklarınız okuyabildim yasmaya gücüm yoktu valla
ay ayyy utandırdın bak şimdi canım beni
tatilde yanık bir ten oldu o kadar canım
saat 4 den sonra güneşlendim genelde ama göbüşüme şapkamı koydum bebişimin kafasına güneş geçmesin diyekaydirigubbakcemile3
bu arada cerincim ben dışardan da hareketleri görüroldum kız
sen de görüyonmu.ama bazen sert hareketlerini tabizemuszemuszemuszemus
:1shok: :1shok:nannnn evi bi kurcalayın muska neyin yaptırmasınnar :roflol::roflol::roflol:
fazla mı körükledim acaba
günah diil işte tanımadığın kişi hakkında konuşmak gıybet diil :dilcikar:nan nie bana inanmıosunn aklın yolu bir sonuçta kızımm aç kitapı kendin okuu delüüüü
aldın mı cicimm cevabınıııı günah günah günah günah işteeeeeee
bizi de benzetiyolar ama ben seçtim neresi kime benzesin diye inş. öle olur :roflol:ya kızlar boşverin kayınvalideyii ya kuzenim bbeişin yüüznü gördü acaba biizm bbekler kime benziycek çok heyecanlıyım eşimle beni hep benzetiyolar ama bu merak öldürüyor beniii
eklicem gıı ama evde kaynanalar var şimdi bi giyinip çekcem emme fırsat bulamadımayy krispiiii göbüşünü gördüm gördümmmmmmmmm krispi nan o kaaaaaaa boğaza rağmen ii durumdasın fallaa :roflol:
kenya nın göbüş diilde göbüşcük biras :))) çok şirinnn
ve karazeytin kızııııııııııııııımm sen gerçekmisin ya o ten nedür öle manyak gaciiiiiiiiiii çok sexsi falla aplaaaaaaaaaa senin herif topiciğin en şanslı eniştesi bence kaydirigubbakcemile3
canlizim zaten bitane tatlı çiçkom benimmmmmmmmmm Şeniz
nannnnnnn kartanesüüüüüüüüüüü hadi bakammm bi foto bekliyoh senden aylar varki foto eklemedin ne ayakkkkk :jeyyar:
sana diyom ama bende bayadır foto koymadım yauw en kısa zamanda çekilmem lasımmm ben resim koyamda gözünüz hatun görsün zeytin meytin karakız neymişşş halt eder yanımda :roflol: :roflol: :roflol:
benim kızımın hiç sert hareketi yok çok narin teyzesi -tatlicadiarzu-ay ayyy utandırdın bak şimdi canım beni
tatilde yanık bir ten oldu o kadar canım
saat 4 den sonra güneşlendim genelde ama göbüşüme şapkamı koydum bebişimin kafasına güneş geçmesin diyekaydirigubbakcemile3
bu arada cerincim ben dışardan da hareketleri görüroldum kız
sen de görüyonmu.ama bazen sert hareketlerini tabizemuszemuszemuszemus
ben geldim
nasılsınız bakem ay ben biraz iyiyim ama hala midemde yanma war
sabah kahwaltısından sonra bi biskrem yemiştim ondan sonrada bişey yiyemedim ölüyodum resmen yaa az önce kocişlen hafif çayla atıştırdık inşallah bişey yapmaz ben neden böle oldum anlamadım bugün hiç yemek yiyemedim neyse yarın iyi olursam hırsımı çıkarırım artık
günaydın güzel anneler ve onların minikleri a.s.
hadi ordan nann günah işte nası tanımadığın kişi hakkında konuşmak bu kızım sen kaynananı tanımıyomusun :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::1shok: :1shok:
günah diil işte tanımadığın kişi hakkında konuşmak gıybet diil :dilcikar:
bizi de benzetiyolar ama ben seçtim neresi kime benzesin diye inş. öle olur :roflol:
saçları ve kaşları bana, gözleri ve kirpikleri dayısı veya dedesine, burnu babasına veya dedesine, dudakları da babasına benzesin delikafadulden dede derken kendi babama tabüüüküüü
klava:
günaydın asebaa, cerincim , narçiçeğüü geçmişe göz attım geldim gece ne kaynatmışlar deyüü
hadi ordan nann günah işte nası tanımadığın kişi hakkında konuşmak bu kızım sen kaynananı tanımıyomusun :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
benzeme olayına gelince falla kız halaya derler haberin olsunn babaanneye benzeyebilir ayrıcana sevmediğin ot burnunun dibinde biter misaliii
sabah sabah yeterince bozdum moralini di mi?:jeyyar::jeyyar:
nan benim yeğenimi herkes ayy nasıl da halasına benzio falan diyodu da yengemm en sonunda dayanamadı olsunn ben kızıma tokalar falan takarım güzelleştitim demişti nasıl ama anam o velett e halasının minyatürü beaa kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
adamım hatunların sabah erken kalkma derdi yok ya gece paso burdalarrrr geyik çeviriyolarrr![]()