napimm datlumm bi ev hanımının asli görevlerii kafaltı yapıldı işler güçler Allah size kolaylık versin hamiş hamiş çalışıyonusgünaydın narçiçeği nolsun çalışıyos işte öff gene yoğun gene yoğunnnn ıyyyyyyyyy
sen napan yawruş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napimm datlumm bi ev hanımının asli görevlerii kafaltı yapıldı işler güçler Allah size kolaylık versin hamiş hamiş çalışıyonusgünaydın narçiçeği nolsun çalışıyos işte öff gene yoğun gene yoğunnnn ıyyyyyyyyy
sen napan yawruş
07narcicegi, aseba+, cerin, karakızz, Kartanesi+, mevzey sabah şerifleriniz hayrolsun efeeemmm
günaydın destnaa ben de diyom bu kız ne zamandır temizlik yapıyom diye yazmaz oldu nazar deymesin diye mi demiyon gıınaberin kızlarr birasdan babam beni almaya gelicek köye çıkıcaz orası eser belkim püfür püfür biraz evi toparlayıp sizide okurum bu arada belkim kalırımm gelemessem merak etmeyinn
yerim ben onun bana selam veren ayaklarınıgünaydın canım nasılsın oğluşummda bi tekme ile selamı aldı
günaydın kartanesi cerin nasılsınız
anammm çook kaynatıyolar sıcak çenelerine vurdu ben geçmişe yetişemiyom gariigünaydın asebaa, cerincim , narçiçeğüü geçmişe göz attım geldim gece ne kaynatmışlar deyüü
07narcicegi, aseba+, cerin, karakızz, Kartanesi+, mevzey sabah şerifleriniz hayrolsun efeeemmm
günaydın destnaa ben de diyom bu kız ne zamandır temizlik yapıyom diye yazmaz oldu nazar deymesin diye mi demiyon gıı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kasım ayının ennnnnn güzel anneleri ennnnnnnnnnnnnnnnnn tatlıııııııııııııııııııı bebişleri a.s.
naberin kızlarr birasdan babam beni almaya gelicek köye çıkıcaz orası eser belkim püfür püfür biraz evi toparlayıp sizide okurum bu arada belkim kalırımm gelemessem merak etmeyinn
he valla sonra öğlen gelip günaydın derler :mymeka:
kız kızıyosunuz diye yazmıyorum napiyimmm bu ara çok yapmıyorum kirlenmiyorkii mutfağı banyoları hergün temizliyom zten evide yeni sildim camlar duruyii tembellik ediyom sıcakyaa
günaydınn en tatlı annesii ve tatlı bebişi zemuszemus
bak sana ticker yapmam haa :mymeka:
kız ben şöle biliyom hani siz benim kaynanamı tanımıyonuz ya o yüzden istediğim gibi atıp tutabülürüm naniknanik ama sen annatamazsın çünkü ben senin kaynanaı gördüüüm :roflol:
hala yok bizde o yüzden kızım bana benziceek :lepi:
anam eşimin akrabalarından biri beni kaynanama benzettiydi gııı :roflol:
pişt de hele senin satın kaç hemen ticker yapcem sana delikafadulden
heee dooru nan sen benim kaynanamı tanıyon sayılır :1shok: ne yani çekiştiremiyceemmi şincik benn emmme benim kaynanam dünya tatlısı zaten kız nesini çekiştirem opuyorumnanaktanhe valla sonra öğlen gelip günaydın derler :mymeka:
git canım azcık serinlede kendine gel
benim kocişte bu akşam yaylaya gidek sabah geri dönelim deyoo emme
bakalım halim olursa giderim
napimm datlumm bi ev hanımının asli görevlerii kafaltı yapıldı işler güçler Allah size kolaylık versin hamiş hamiş çalışıyonus
nan bu gece kuşları sizin hiçmi uykunuz gelmiy geç saatlere kadar oturuyonuz çene çalıyonuz valla ben eve zor atıyom kendimi tavuk gibide yatıyom erkenden
git canım azcık serinlede kendine gel
benim kocişte bu akşam yaylaya gidek sabah geri dönelim deyoo emme
bakalım halim olursa giderim
ohhh valla ne güzel yaylanız var bızım ne bır yaylamız ne bır köyümüz var :gitme:
eyvahh kız bekleme tüp falan peynir ekmek atıştır hemenn :1shok:günaydın kızlar çok açıktım ya tüp bitti açlığa dayanamıyorum şimdi birde tüpçü bekle
günaydın kızlar çok açıktım ya tüp bitti açlığa dayanamıyorum şimdi birde tüpçü bekle