• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

emme baba toprağı of dur yani anamda bafralı heryerde yerim var nereli olduğumu şaşırdım tabukü
sakın sen amerikalı olmayasın:roflol::roflol::roflol:
hıı kocaeli yazınca şaşırdıydım ben dee şimdi anlaşıldıı kafamçokkarıştı

bak sadece ben şaşırmadımışım çatlak karu kafamızı karuşturdu sabah sabah:jeyyar:

nan bi çıktım sayfalar almış abaşını gidiyorr demin halamla konuştum kuzenim hamileymiş hemide 4 aylık 3 kızı vardıı peşpeşe çok güzeldi prensesler yine prenses oluyormuşş çok sevindimmhayırlı olsun bu sene biim ailede peşpeşe herkes doğurcak halam diyo öldürdünüz benii bu sıcaklarda ylektii hırkayadıı hehhekaydirigubbakcemile3

Elif Şafak, kitabında demiş ki, annelere sürekli bir pompalama var, bebeğiniz zeki olsun diye klasik müzik dinletin, brokoli yedirin, onu yapın, bunu yapın. Sonra yine aynı kadınlar, bebeleri zeki olsun diye her fedakarlığa katlananlar bu defa yavrunun zekasını geliştirmeye, yaratıcılığını arttırmaya değil, çocuğu baskılamaya ve herkese benzetmeye çalışırlar. Bu ne yaman çelişki anne? Hani benim gençliğim nerde?
iyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?
Dün gece nasıl korktum anlatamam kıslar biz gene yanıklar balkonda uykuya daldık ondan sona 12de gecegüm güm sesler gelmeye başladı eşimde bende neye uğradığımızı şaşırdık sonaaçtım gözümü ateş topları eşim bana sarıldığı gibi içeri attı sürünerk o arada dizini mermere vurmuş içeri girdiğimizde bişeyler patlıyodu balkona doğru sona kizova kizova lellellelelelellel diye zılgıt çekmezlermi o atılan şeyde havai fişekti yan apartmana gelin giriyomuş bu kaçıncı biz yan apartman herhalde bekar kalmadı ama ödümüz patladı bebişime bişi olcak diye çok korktum çünkü epey zaman kalbim yerinden fırlayacakmış gibi attı ya bu saattede havai fişek atılmazki evlerin ortasına alışamadık walla buralara hayırlısyla doğursaydım bebişi
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauww
şimdi almayım canım midem accuk kendine gelsin
nan sen benim yediğim kadar yesen ayakta duramazsın bee herşeyi sölediğim için gözüne fazla geliyo yoksam ben o kaa yemek yemiyom taaamammı şu ana kadar aldığım kiloya bak sen cicim 2.5kilo
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükk
Selam kızlar....
selam canım naber ?
nan o ne yaa apartmanların ortasında havai fişek mi olur ora nere gıı öleee
olur gııııı keçiören de çooookk o ayılardan dikmen de yok mu ?
oooooooooooooooo slm kızlar bugün nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan pek bi kalabalıgız
selam canlizim nerde kaldın gııııııı bida geç kalma bak yok yazceem yosaamm
kız o dün geceki kowulmanın etkisinde ne yaptığını bilmiyo kusuruna bakma artık :roflol:
kim kovuldu nan kim kovmuş kimi kovmuş niye kovmuşş:1shok:

görüşürüz by by

ne kovulması kim kimi kovmus :1shok:
bacım bu findukçu dün gece özge ben tubiş lak lak yapıyoz tubiş dediki yaa benim artık uykum geldi beni kowun artıkda yatam dedi bizde dediğini yaptık kowduk şimdide bize trip yapıyo çatlak kow dedi kowduk :roflol::roflol:
günaydın kartanesi kusura bakma gııı gel bi de öpem seni Şeniz

sen heçç konuşma tamam mı bunak karı ben sana küsüm :dilcikar:

bunak sensin siz hatırlamadınız olayı ben gayet net hatırlamışım üstelik ismini bilem
a.s

ohh kahwaltı soframıda kurdum şöyyleee gözel bi kahwaltı yapam cokacimcoook
git ye bacım ama dikkat et benim gibi yanıp kawrulma emikaydirigubbakcemile3
iyi demiş de anam yok biz öle yapmayız falan desek de olmaz ki cicim şindi senin kız 18 yaşında dese ki ayrı ev tutcam geceleri barda şarkı sölicem gündüzde okuycaam naparsın nann?yaratıcılığı artsın deyü bişi demicenmi ?
ohaaa emme üzülme nan Ankaranın göbeğinde de oluyo aynısı kim bu havai fişeklere izin veriyo anlamıyorum ki? bu ne görgüsüzlük yauww
nan ikide bi almadım kilo diyip durma o malum gözler onu da nazarlar demedi deme:roflol::roflol::roflol: son ay bakcaazzz kaç kilo almışın cnm çok övünenler gördükk
selam canım naber ?

he doğru deyon şimdi oda nazar olur ben tobağa olurmuşum tamam tamam demiyom bişey çok kilo aldım kızlar yaaaa offfffffffffffffff:roflol::roflol:

nan bi çıktım sayfalar almış abaşını gidiyorr demin halamla konuştum kuzenim hamileymiş hemide 4 aylık 3 kızı vardıı peşpeşe çok güzeldi prensesler yine prenses oluyormuşş çok sevindimmhayırlı olsun bu sene biim ailede peşpeşe herkes doğurcak halam diyo öldürdünüz benii bu sıcaklarda ylektii hırkayadıı hehhekaydirigubbakcemile3
ooh maşallah kuzenler yaşıt olcak ne güzel kıız
benim kızımın bizim tarafta var bi tane ceylin ablası aralarında 1.5 yaş olcak heralde..
diğer tarafta da var bi tane ama o 3-4 yaşlarında gaaba
ohh kahwaltı soframıda kurdum şöyyleee gözel bi kahwaltı yapam cokacimcoook
ne kahvaltısı bu saatte gıı biz öğlen yemeene çıkcaz
selam canım naber ?
:roflol: :roflol: oof oralara gelmiyek ebişim netcez bilmem gari
bizim burdakiler fakir heralde gıı havai fişeke paraları yetmiyo emme gümbür gümbür apartman bahçesinde düğün yapmayı biliolar

Back
X