Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin gulüüümmm ösledik tabe ayollopuyorumnanaktan
bakem son aylarda nasıl gezecen otur oturduğun yerde bacım bak ben haftaya perşembe gidiyom 1 ay yokum burda çok özleyecem sizi yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama
gıı nereymiş oralar de hele ramazan bayramında gelcem ben o zaman hafiften kışlıklar da çıkmış olur ordan alırız gariayyy canlarım beniimm tubişim,çaturtuummm opuyorumnanaktan
napam kııı,kociş toplantıya gitti akşam geldi o,bende kardeşimlen kemeraltını gezdim bir sürü bebiş mağ.keşfettim bi daha gidişimde alcez kısmetse bişiler oğluşa...
emme yol beni sersem etti yaa.çok yoruldum :bbo:
senin elti senden önce doğurabülü gııı demedi demee :roflol:benim oğlan bizim tarafta ilk torun aslında eşimin tarafta da ilk sayılır ama bilemeyom eltimde hamile benden 1 ay sora hamile kaldı o da eğer erken falan doğurmazsa bizim oğlan ilk olacak o tarafta da tabe belli olmazz
yok nan dikmen tarafında askeriye çok ya izin alamıyolardır havai fişek için yooosamm onu da yaparlar nasıl ama düğünleerr ???,
atım araaptır benim amman ammman
aman yüküm şaraptır benim vay vay..... hergün dinniyom nan kafayı bozcaam yakında keleşle bascaam birinin düğününü geçen akşam da saat 9 dan 11 e kadar şemamme çaldılar bide beceremio adam sölemeyi (hoş oynayanlarda oynamayı beceremio da )
canlis mureda ve murada vede tubiş nabersinissssss ülennnn
ayyy canlarım beniimm tubişim,çaturtuummm opuyorumnanaktan
napam kııı,kociş toplantıya gitti akşam geldi o,bende kardeşimlen kemeraltını gezdim bir sürü bebiş mağ.keşfettim bi daha gidişimde alcez kısmetse bişiler oğluşa...
emme yol beni sersem etti yaa.çok yoruldum :bbo:
bakem son aylarda nasıl gezecen otur oturduğun yerde bacım bak ben haftaya perşembe gidiyom 1 ay yokum burda çok özleyecem sizi yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama
evet tubiş yaa ben de bu ay birden aldım gibi geliyo yaa sinir oldum hee
gıı nereymiş oralar de hele ramazan bayramında gelcem ben o zaman hafiften kışlıklar da çıkmış olur ordan alırız gari
anneme söliyem de gitsin alsın
senin elti senden önce doğurabülü gııı demedi demee :roflol:
iyi ya işte accuk kafa dinlersinizmafoldumbenmafoldumbenhee valla nann son aylarda nasıl gitcem ben izmire bilmem valla :umursamaz:
canıııımmm sen 1 ay yokmun yaaa olurmu nan sensiz 1 ay naparuk bizzmafoldumben
karı daha yeni gelmiş gezmekten bi dahaki gezmenin planını bile şimdiden yapmış gezgin karııı zemuszemus
yapma kıızzz ağlatma bizi :gitme: :gitme: :gitme:
yaa senin resmini gördüm ben zateen çıtı pıtı bi hatunsun. biraz kilo alman sana bişey etmez ama ben zaten çiçkoyum :çok üzgünüm: kilo almamam lazım yoksam top gibin olcam delikafadulden
kartanesi kız kızın adını ne koycen karar verdin mi? testere mi koycan yoksam kararlı mısın delikafadulden
yok nann ben istanbulluyum gulümm dikmen de kaynanam oturuyomersii canikom ayy aklım hep burdadı nan kaydirigubbakcemile3
kıııı hacıı sen dikmendemi oturuyon nann,ben oralıyım haaa opuyorumnanaktan
niye olmuyo yaaa herkeşe yaptımdııı :çok üzgünüm:kartanesi gıııı gene olmadı :sinifsinif:
mersii canikom ayy aklım hep burdadı nan kaydirigubbakcemile3
kıııı hacıı sen dikmendemi oturuyon nann,ben oralıyım haaa opuyorumnanaktan
biraz daha olumsuz tepki gelirse koyabülürün zira çok inat bi kişiliğim vardır hem nesteren bi kerem ooo :dilcikar:
elif koycadık ya heryerde elif olunca vazgeçsek mi dedim soora ekşi sözlükte elife bi baktım yorumlara bayıldım bilmiyom gari başka isim yokki :çok üzgünüm:
niye olmuyo yaaa herkeşe yaptımdııı :çok üzgünüm:
ben orada oturuyom nan ebiş deel
bencede hiç güzel bi isim değel bacım testereye benziyo sonra kızınla dalga geçecekler benden sölemesi:1no2: