• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

o ne demek nan biz burda yokmuyuk:mymeka::mymeka:

kızım senin adını görmedik heral allan çatırtısıııııııııııı temem temem yaaaaaaa
herkeşe selam heh oldumu sanki ayrı gayrı var halla hallaaaaaaaaaaaaa :mymeka:
oburiks noldu nan artık yiyemiyon mu ne ayak o kaaa hamile karunun ahını alırsan ööööleee çekersin işte naniknanik

kızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
ben pazar gidiyom kızlar 1 hafta yokum biliyorum bensizliğe dayanamayacaksınız bunu size yapmaya hakkım yok ama mecburum lütfen çok üzülmeyin

gitmeeeeeeeee :lepi: delikafadulden :roflol: şakkıdı sositososito sositososito nolurrr hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

hadi yaaa,kartanem yok çıtırtım yok naannn :olmaz:
hadi kartanesi 1 haftada gelcek nan bu çatırtı 1 ay yokmuş bee mafoldumben

iyi dadlum sıcaklarlan boğuşuyoss bugün daha mı sıcak ne delikafadulden senden naber yeewwrrriiuumm

ay nolsun anacımmmmmmmmmmmm bende nolur iş güç yorgunluktan kelli bide başıma mide yanması başladı nan siz ne alemdesiniz sabah 08:30 da bi kahvaltı ediom ahan öğlen oldu bi gram iştahımda yok midem de daha hazmetmiş deel yediğimde iki damla bişi yane ama zorlan gidip iki çıt öğlen yemeği yicam da nereye yicam bilmiom öff mide yanmaları artmasa bari şimdi çekiliyoda :sinifsinif:

biraz daha olumsuz tepki gelirse koyabülürün zira çok inat bi kişiliğim vardır hem nesteren bi kerem ooo :dilcikar:
elif koycadık ya heryerde elif olunca vazgeçsek mi dedim soora ekşi sözlükte elife bi baktım yorumlara bayıldım bilmiyom gari başka isim yokki :çok üzgünüm:

kız koyma o ismi sakın :olmaz: bak sonra ilerde çok dalga geçerler kızınla. bende sefiyom öle güzel anlamlı değişik isimleri ama kulağada biraz hoş gelsin dimi ama a.s bak elif olabülüü şevval olabülüü zeynep olabülüü bunlarda güzel isimler bide belis diye bi isim war oda aşkın ilk meyvesi anlamına geliyomuş. değişik isim arıyosan belis nasıl :lepi:

o ne demek nan biz burda yokmuyuk:mymeka::mymeka:
kıskandın mı hacııııııııııı laelaelaelaelae

benide ağlatacaksınız yapmayın :roflol: :roflol: hihoyyyt sositososito

kızlaaar çok üzülceeniz bi haber vercem ama noolur metanetinizi koruyun tamammıı mafoldumben
ben pazar gidiyom kızlar 1 hafta yokum biliyorum bensizliğe dayanamayacaksınız bunu size yapmaya hakkım yok ama mecburum lütfen çok üzülmeyin
nan sen bir hafta ben 1 ay bu kızlara parti werecek iki neden çıktı ortaya
nan zaten kocam koydurtmuyo ki testere kimin deyüüü
iyi yapıyo kocişin başka isim bulun daha war nan bulunur bişey isimsiz kalıcak hali yok ya
delikafadulden sositososito sositososito evet parti yapak çaturduu gitti giyeenaniknanik

hee heee çifte parti yaparsınız :jeyyar:

KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

nan angaralılar ağustosta izne ayrılacam kısmetse belki ağustosun ikinci haftası ankaraya ablamın yanına gelürün o zaman bi ayar çeker görüşürük ne dersünüz :jeyyar:

nesteren ne nan kartanesi manyak mısın nesin allah belanı vermiye he yeni gördüm daha :roflol:
adamım yaaa aklından geçirdiğine bile inanamıyom haaaaaaa o nası bi isim beeeeeeeeee kezban koy daha ii (ulan adı kezban olan yok demi naniknanik)

anam sen daha yeni gelmedin mi yine nereye gidiyoonn kaydirigubbakcemile4
daha karpuz yiceedikk cokacimcoook

haftaya perşembe bacım arkamdan partimi wereceniz peh peh peh ben gidince için cızzzzzzzzz edecek habarın yoka.s

hee tabi tabii ciz edicek içimiz zemuszemus bak şincikten bilem ne kaa üzüldükk sositososito

delikafadulden sositososito sositososito evet parti yapak çaturduu gitti giyeenaniknanik

:teytey: :teytey: :teytey:

kızım senin adını görmedik heral allan çatırtısıııııııııııı temem temem yaaaaaaa
oburiks noldu nan artık yiyemiyon mu ne ayak o kaaa hamile karunun ahını alırsan ööööleee çekersin işte naniknanik

he yaa o kaa hamile karının ahını alrsan öle olurr:mymeka:

nasıl görmezsin nan ben görülmeyecek karumuyum bi daha olmasın toptan sor halimizi hatrımızı taaammı:jeyyar::jeyyar:
he yaaa daha sölemiycem nan yemek ismi neyn canıma kastım yok benim

ben gelene kadar doğurmayın hee beraber doğuracaz öle oyun bozancılık yok :roflol:

çıtırtı nan valla sensiz topicin hep bi yanı eksik kalıyo (boğaz kısmı:roflol:) aplaaaaaa gitme beee oktay usta gibi karusun ha bire bi tarif bi malzeme ismi sayıp duruyon sen gidince boşlukta hissediom kendümüüüüüüüüüü delikafadulden

nesteren ne nan kartanesi manyak mısın nesin allah belanı vermiye he yeni gördüm daha :roflol:
adamım yaaa aklından geçirdiğine bile inanamıyom haaaaaaa o nası bi isim beeeeeeeeee kezban koy daha ii (ulan adı kezban olan yok demi naniknanik)
kezban mı hahahahhaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok şukifeee koysun naniknanik
selam karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kocandan sıra bize geldümü gıııı :kedi: hoşgeldümmm

Back
X