selam karularrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vayyyyy benim tribal enfeksiyonum da gelmişşşşşşşşş naper lan senin şimdi ağzın kulaklarındadır haaaaaaaa kocişine kavuşacannn ya sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kezban mı hahahahhaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok şukifeee koysun naniknanik
kocandan sıra bize geldümü gıııı :kedi: hoşgeldümmm
kocam gelmediki bu gece gelecek çilli hoşbuldum opuyorumnanaktan
kız nehiriver nerde kaldun gııı işin mi wardı yoksam :jeyyar:
ii nan he seviniom geşcek die canım cıktı kac gündrü yalnız basımaaa :kedi:vayyyyy benim tribal enfeksiyonum da gelmişşşşşşşşş naper lan senin şimdi ağzın kulaklarındadır haaaaaaaa kocişine kavuşacannn ya sırnaşık şey
nan pat deyü listeyi attın önümüzee kaydirigubbakcemile3
delüü naber naptın nann ben yokkenee opuyorumnanaktan
kezban mı hahahahhaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yok şukifeee koysun naniknanik
kocandan sıra bize geldümü gıııı :kedi: hoşgeldümmm
dimek akşam gelcek hee bizde sen yoksun diye günahını aldıydın nan zemuszemus
oooooooooooo bizim sütçi geldi teşrif ettiler hanfendü nerdesin kız bu saate kadar :jeyyar:
ay deprem olmuş kız iskenderunda 10.10 şiddetinde :roflol::roflol::roflol:
az daha ew başınıza yıkılmadı inşallah :roflol::roflol:
yoksam yanlış alarmmı artçı depremmi hani kocan geldimi deyom anlarsın yaa :roflol::roflol:
çıtırtı nan valla sensiz topicin hep bi yanı eksik kalıyo (boğaz kısmı:roflol:) aplaaaaaa gitme beee oktay usta gibi karusun ha bire bi tarif bi malzeme ismi sayıp duruyon sen gidince boşlukta hissediom kendümüüüüüüüüüü delikafadulden
hee bencede doğurabilü gıı tecrübeli karılarr erken doğurmak içün bişi yapılabiliyomuu?gıı nereymiş oralar de hele ramazan bayramında gelcem ben o zaman hafiften kışlıklar da çıkmış olur ordan alırız gari
anneme söliyem de gitsin alsın
senin elti senden önce doğurabülü gııı demedi demee :roflol:
al nan noolcakk bak kızdırmayın beni sankim çok elimizde beaa ben hamile kaldığımdan eri iştahım azaldı tatlı ağzıma sürmem yağlı yiyemem gazlı içecek içmem her akşam 40-45 dk yürürüm emme gene de 3 kg aldım e daha ne yapamm yaneekarı daha yeni gelmiş gezmekten bi dahaki gezmenin planını bile şimdiden yapmış gezgin karııı zemuszemus
yapma kıızzz ağlatma bizi :gitme: :gitme: :gitme:
yaa senin resmini gördüm ben zateen çıtı pıtı bi hatunsun. biraz kilo alman sana bişey etmez ama ben zaten çiçkoyum :çok üzgünüm: kilo almamam lazım yoksam top gibin olcam delikafadulden
elif koy elif iyidirbiraz daha olumsuz tepki gelirse koyabülürün zira çok inat bi kişiliğim vardır hem nesteren bi kerem ooo :dilcikar:
elif koycadık ya heryerde elif olunca vazgeçsek mi dedim soora ekşi sözlükte elife bi baktım yorumlara bayıldım bilmiyom gari başka isim yokki :çok üzgünüm:
kara bahtım kör talihimmafoldumbenniye olmuyo yaaa herkeşe yaptımdııı :çok üzgünüm:
ben orada oturuyom nan ebiş deel
gel bajımm görüşürk tabe ne demek zaten kartenesiynen yimmee gidiyok biz arada sırada gel seni de götüreknan angaralılar ağustosta izne ayrılacam kısmetse belki ağustosun ikinci haftası ankaraya ablamın yanına gelürün o zaman bi ayar çeker görüşürük ne dersünüz :jeyyar:
nie ole sölüyon cicimm nesteren bence olabilü nan bi romanda vardı bu isim hangisiydi CADIARZUCADIARZU buldum nan sarmaşık güllerii hatta filmi bilem var...nesteren ne nan kartanesi manyak mısın nesin allah belanı vermiye he yeni gördüm daha :roflol:
adamım yaaa aklından geçirdiğine bile inanamıyom haaaaaaa o nası bi isim beeeeeeeeee kezban koy daha ii (ulan adı kezban olan yok demi naniknanik)
cehennemde yanacaksınıssssssssss:roflol::roflol:
hadi nan senin popondaolmustur o deprem ynlış alarm gece gelecek adam :roflol::roflol:
eee ama şimdiden sallanmaya başlamış oraları dün akşam mehmet ali birand amcam söledi iskenderunda deprem bekleniyo ama tusunamide olabülü o yüzden tedbir almak lazım demi ama sarsıntısı istanbuluda gelebülümüş ben birand amcamın yalancısıyım:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allan manyakları ben yemeeee çıkıyomm bu arada öğlen saati yine gece ekibi kalmış burda yazılar +18 e dönmeye başladı haaa krispi nehir ve tubi hadi allah sonunu hayr ede bi yemek yiyemde gelem döktüğünüz incileri okuyam delikafadulden
alamadık nehirim yaav odayı,kociş akşamaca toplantıdaydı yaavv benneyaptımki
en kısa zamanda gene gidilecek yaniii
yok anacım yanlış istihbarat o muhtemel itekin evidir bizde bebeden beri tııkkkkkkkkkkk yok dedik yaa anacım :umursamaz:
hayırlısı olsun bajım alınır yahuu...
kim testeren koyuyomuş bebesinin adını :roflol::roflol::roflol:
sadece testeren değel iki isim( testeren satır ) nasıl güzel demi ama