hahahhah :roflol::roflol: hakkat kim koyuyomuşş gıııııııııı
kartanesi koyuyomuş (testeren satır)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahahhah :roflol::roflol: hakkat kim koyuyomuşş gıııııııııı
ge ne işim olacak gece dedim ya apışaram ağrıo uyutmadı beni anca uyandım kahvaltı yaptım geldümmm
merak etme kocişini görünce ne ağrı kalır ne bişee kaydirigubbakcemile3
cehennemde yanacaksınıssssssssss:roflol::roflol:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
eee ama şimdiden sallanmaya başlamış oraları dün akşam mehmet ali birand amcam söledi iskenderunda deprem bekleniyo ama tusunamide olabülü o yüzden tedbir almak lazım demi ama sarsıntısı istanbuluda gelebülümüş ben birand amcamın yalancısıyım:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
yok anacım yanlış istihbarat o muhtemel itekin evidir bizde bebeden beri tııkkkkkkkkkkk yok dedik yaa anacım :umursamaz:
anacım bebişten beri adamın yüzünü mü gördün? e artık bugün acısı çıkar :kedi:
kartanesi koyuyomuş (testeren satır)
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
anacım bebişten beri adamın yüzünü mü gördün? e artık bugün acısı çıkar :kedi:
gı yok yasakk bizee yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk anam illa yatağa sokacak bizi karuya bakk yaffffffffffff:roflol::roflol:
ayyyy çok acıktım yaaaaaa cokacimcoook evde ekmek bilem yok bee cokacimcoook
ayyyy çok acıktım yaaaaaa cokacimcoook evde ekmek bilem yok bee cokacimcoook
gı yok yasakk bizee yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk anam illa yatağa sokacak bizi karuya bakk yaffffffffffff:roflol::roflol:
hee kafaya koydum bu akşam sizi gelin güwey edecem :dance:
delüüüü yasakk lan yoksa senden izinmi alacam yapıveririm giderrr :roflol::roflol::roflol:
başka bişe bulamamışmı anam :roflol::roflol:
haydiiiii haydiiii haydiiiii kız sırtına wura wura atalım seni yatağaaaaaa
nan niye yasak? sen son zamanlarda doktoruna sordun mu ki? bizimde ilk başlarda yasaktı ama şincik serbest.
başka bişe bulamamışmı anam :roflol::roflol:
hadi nan çocugum düşer öle vurursan :roflol::roflol::roflol:
kııız gaddar tubiiş nasıl gidem nan su sıcakta bakkala nan benn gebertcenmi sen beniiiklava:
özgeem cnm bakkala gidemiyom dedim baksana sana gelsem tubiş şimdi eyicene delürür :roflol:
ayyy makarna yapam barii
kızlar ben çıkıyom dün arkadaşıma gidecektim gidememiştim misafiriwardı az önce aradı beni hadi kalk gel deyo telefonları açmıyom kimse gelmesi diye sen gel diyo ben çıkıyom akşama görüşürüz öpüldünüz özgecim sanada kolay gelsin ee işin zor bu sıcak ta hemide pöööfffffbari klimanın yanında pışpışlanın taaaammı :roflol::roflol:
kızlar ben çıkıyom dün arkadaşıma gidecektim gidememiştim misafiriwardı az önce aradı beni hadi kalk gel deyo telefonları açmıyom kimse gelmesi diye sen gel diyo ben çıkıyom akşama görüşürüz öpüldünüz özgecim sanada kolay gelsin ee işin zor bu sıcak ta hemide pöööfffffbari klimanın yanında pışpışlanın taaaammı :roflol::roflol:
kııız gaddar tubiiş nasıl gidem nan su sıcakta bakkala nan benn gebertcenmi sen beniiiklava:
özgeem cnm bakkala gidemiyom dedim baksana sana gelsem tubiş şimdi eyicene delürür :roflol:
ayyy makarna yapam barii
edoş valla 2 gün canım yoğurt çekti gidemedim markete bilionmu dün anca aldım seni anlıom onun için.. gelde şu tuba karusu çaaaaaaaaaaaaattttttttttttt diye yarılsın hasetinden laelaelaelaelae