• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

edoş valla 2 gün canım yoğurt çekti gidemedim markete bilionmu dün anca aldım seni anlıom onun için.. gelde şu tuba karusu çaaaaaaaaaaaaattttttttttttt diye yarılsın hasetinden laelaelaelaelae

allahtan bize yoğurtçu getiriyo yoğutu haa kaydirigubbakcemile3
ayy valla geberirim yaa sıcakta bakkala felan gidemem :umursamaz: emme gelem sana barriiii atlarım arabayaa en fazlaa 24 saatte sendeyim demiii :roflol: aclıktan gebermezsem tabii :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kız ne makarnası daha kahvaltu etmeden :sinifsinif: hem makarna yeme bakıyım çocuğa faydası yokk :olmaz: git yararlı şeyler ye bakıyım:mymeka:

anam ne çatlıcam o mıçını kaldırıp ekmek almaya gitmiyoo sana mı gelcek :roflol: gerçi gezmek olunca mureda için işler değişir a.s

kıskaaaaannnç tubişş kıskannç tubiiş :roflol: sen gidemiyon diye kıskanma laannn :roflol:
ayy kocişte muğlaya gitti nan olsaydı o getirirdi :sinifsinif: arayıp eccük ağlasam gelir amaa yazık yaaav:roflol:

allahtan bize yoğurtçu getiriyo yoğutu haa kaydirigubbakcemile3
ayy valla geberirim yaa sıcakta bakkala felan gidemem :umursamaz: emme gelem sana barriiii atlarım arabayaa en fazlaa 24 saatte sendeyim demiii :roflol: aclıktan gebermezsem tabii :roflol:

yanına al yolluk bişeler anca gelirsin yiye yiye:roflol:

kıskaaaaannnç tubişş kıskannç tubiiş :roflol: sen gidemiyon diye kıskanma laannn :roflol:
ayy kocişte muğlaya gitti nan olsaydı o getirirdi :sinifsinif: arayıp eccük ağlasam gelir amaa yazık yaaav:roflol:

nan adamı rahat bırak şimdi ben kocama ağladım apışaram ağrıo 2 gündür dieee:roflol::roflol::roflol:

ayy aradım kocişi valla amaaa bodruma geçiyomuş adamcağız yaavv mafoldumben istersen diyo elemanlarlan yollayım diyoo :roflol: yok artık dediim yaavv :roflol:

ayy aradım kocişi valla amaaa bodruma geçiyomuş adamcağız yaavv mafoldumben istersen diyo elemanlarlan yollayım diyoo :roflol: yok artık dediim yaavv :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ii ağlayamadın demekki yoksa kendisi gelirdi:roflol::roflol::roflol:

kızlar dışarısı acaip sıcak ya yemek yemeğe gidip geldim fenalaştım gitmicem bundan sonra yemeğe felan ya ayyyy bu sıcakta hiç çekilmiyo zaten yemekhane felan

kızlar dışarısı acaip sıcak ya yemek yemeğe gidip geldim fenalaştım gitmicem bundan sonra yemeğe felan ya ayyyy bu sıcakta hiç çekilmiyo zaten yemekhane felan

valla dikkat et hafif ye bayılıcak gibi oluom bende bugün hava çooookk fenaaaa:gitme:

heee analdım canımcıım,benimde annede babada ankaralı sekerim ben izmirde doğmuşum iştee.
dikmen-öveçler huzur mahallesinde bizim ev bütün akrabalar felan ordalar canıımm
anaa huzur mah. yakın bize nan
ay nolsun anacımmmmmmmmmmmm bende nolur iş güç yorgunluktan kelli bide başıma mide yanması başladı nan siz ne alemdesiniz sabah 08:30 da bi kahvaltı ediom ahan öğlen oldu bi gram iştahımda yok midem de daha hazmetmiş deel yediğimde iki damla bişi yane ama zorlan gidip iki çıt öğlen yemeği yicam da nereye yicam bilmiom öff mide yanmaları artmasa bari şimdi çekiliyoda :sinifsinif:
ben de hiç yemek yemedim öğlen yağlıydı yaa bi çorba yoğurt salata o kaa
kız koyma o ismi sakın :olmaz: bak sonra ilerde çok dalga geçerler kızınla. bende sefiyom öle güzel anlamlı değişik isimleri ama kulağada biraz hoş gelsin dimi ama a.s bak elif olabülüü şevval olabülüü zeynep olabülüü bunlarda güzel isimler bide belis diye bi isim war oda aşkın ilk meyvesi anlamına geliyomuş. değişik isim arıyosan belis nasıl :lepi:
hee ben de geçen bi arkadaşın arkadaşında duydum o ismi hoşuma gitti koyabülürün
nan angaralılar ağustosta izne ayrılacam kısmetse belki ağustosun ikinci haftası ankaraya ablamın yanına gelürün o zaman bi ayar çeker görüşürük ne dersünüz :jeyyar:
anaaa gel gıı süpper olur hee
nesteren ne nan kartanesi manyak mısın nesin allah belanı vermiye he yeni gördüm daha :roflol:
adamım yaaa aklından geçirdiğine bile inanamıyom haaaaaaa o nası bi isim beeeeeeeeee kezban koy daha ii (ulan adı kezban olan yok demi naniknanik)
:roflol: :roflol: :roflol:
anam sen daha yeni gelmedin mi yine nereye gidiyoonn kaydirigubbakcemile4
daha karpuz yiceedikk cokacimcoook
benim kız çok gezenti olcek teyzesi daha şimdiden başladı gezmeye :sm_cool:

valla canım burda ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayız bu sıcakta neler yiyoruz bir bilsenn aç kalmamak adına yiyoruz işte napalım kadderrr utansınnn :sinifsinif: :sinifsinif:

evde hazırlasan tatlım orya götürsen daha ii olur allah yardım etsin bu halle bu sıcakta çalışmak çok zor:Saruboceq:

kardanasııııııııııııııııııııı sen de eğitim ayağına ii geziyon haaa bi şöyle eğitilemedik yauwwwwwwwwww mıçtığımın yerinde ömrümü çürütceklerrrrrrrr töbeeeeeeeeeeeeeeeeeee hamile hamile ağzımı bozduriylerrrrrrrrrr laelaelaelaelae
eğitim şart kuzum sengözlerimebaksanab
şukufeeeeeeeee valla nesterenden güzel :roflol:

len cancannn sen artıkın şu avatarını değiştirsen deyom pipiş gelcek bırakta o avatarları kız anaları koysun :sm_cool: senin kızın olmicak işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee oğlan avatarı bul kendineeeeeeeeeeeeeeeee naniknanik
:dilcikar: :dilcikar:
gel bajımm görüşürk tabe ne demek zaten kartenesiynen yimmee gidiyok biz arada sırada gel seni de götürek
nie ole sölüyon cicimm nesteren bence olabilü nan bi romanda vardı bu isim hangisiydi CADIARZUCADIARZU buldum nan sarmaşık güllerii hatta filmi bilem var...
evet eveet işte buuuu vereliniortak
nesteren bi cariyenin adımış gıı acıklı bi aşk hikayesi var

valla canım burda ne yemek çıkarsa onu yemek zorundayız bu sıcakta neler yiyoruz bir bilsenn aç kalmamak adına yiyoruz işte napalım kadderrr utansınnn :sinifsinif: :sinifsinif:

off sorma ben de heçbişey yiyemedim yemekler yağlı yağlı
allahtan sınırsız salata ve yoğurt var onnarnan besleniyom cokacimcoook

kartanem yakınmı naaan huzur mah. anamgiller orda şimdik opuyorumnanaktan bende gelmeyi düşünüyom emme bakalım.
yakın gıı sen de gel cerin de gelsin bi buluşak iyi olmamıı
ı ıh beğenmedim valla bajım ha testeren ha nesteren :umursamaz:

bakalım kamuoyu yoklaması yapıyom biraz daha beğenmeyen çıkarsa kesin koycam :roflol: farklılık adına kafamçokkarıştı

Back
X