canım bazen sandviç falan yapıyorum ama süreklide sandviç yenmiyo artık idare ediyoruz işte :sinifsinif:
valla kolay gesin ne diyimkiii zorrr:çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bazen sandviç falan yapıyorum ama süreklide sandviç yenmiyo artık idare ediyoruz işte :sinifsinif:
yakın gıı sen de gel cerin de gelsin bi buluşak iyi olmamıı
bakalım kamuoyu yoklaması yapıyom biraz daha beğenmeyen çıkarsa kesin koycam :roflol: farklılık adına kafamçokkarıştı
olmamı kııı gelirsen haberdar ederim zatiii.
sen okudunmu izmirdeki mağazayı sonra tarife edemde unutma dedimdiii..
kızlaaarr yaaa beğenmiş kimin yapın nannn yoosam nesteren koycak çocuun adını gııııııııııııı bu karı çok inat bi görsenizzzyakın gıı sen de gel cerin de gelsin bi buluşak iyi olmamıı
bakalım kamuoyu yoklaması yapıyom biraz daha beğenmeyen çıkarsa kesin koycam :roflol: farklılık adına kafamçokkarıştı
selam güzelceler :)a.s.
selam kasım anaları nassınız bakem
ben uğramasam kimse beni arayıp sormuyo :dilcikar:
doktor bize erkek demişti meğer kız mış kaydirigubbakcemile3
sizdede böle olan var mı
doktor yanıldı sinir oldum doktorumu değiştirsem mi :uhm:
suluhana gitmicez miiikartanesi nan nere gidecüükk yarın yimeee ve ne yiyecüüükk ? şincikten düşünek te yarın öle kalakalmayalım dimi ama cicişş
ayy ben de onu koymak ister gibi oldum bilmiyom valla anlamınıya kızlar BELİS isminin anlamı ne demek bilen varmı
nette birkaç yerde aşkın ilk meyvesi olarak okudum doğrumu acaba
sizdede böle olan var mı
:roflol: :roflol: :roflol:kızlaaarr yaaa beğenmiş kimin yapın nannn yoosam nesteren koycak çocuun adını gııııııııııııı bu karı çok inat bi görsenizzz
hayır bence olabilü kötü diil emme gene de elif daha güsell :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
sizdede böle olan var mı
banada bi doktor kız gibi duruo dedi ama ben hiç inanmadım kimseyede sölemedim adım gibi emindim allah bilio ya oğlum olacagına çünkü hamile kalmadan bir ay önce rüyamda bana müjdelenmişti oğlum bliodum ölede oldu hayırlı evlatlar olsunlar kız erkek farketmesssssssssss