Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ben geldim..ama bittim yaa yemek yaptım banyo yaptım evi şöyle toparladım ama pilim bitmiş gibi..nan işte oldugumda daha sık giriyordum ..evde işler çok gözüme batıyor br ütü var ki dag gibi gözüm yemiyor....dün 4 boyutlu gördük sıpamızı bir ara uyuyordu sonra rahat durmadı resmini çekemedik ama doktorumuz profili anneye benziyor dedi.ayy net görmek biraz büyükken çok farlı bir duygu duygulandım ayaklarını yüzüne dogru getiriyor eliyle tutuyor oynuyor agzını açıp açıp kapadı su mu içiyordu bilmiyorum ama son zamanlarda bebişim acaba nasıl demeye başlamıştım tedirginlik vardı.bugün asıl doktorumuza aylık kontrole gidecez ...eee sizden ne var ne yok...karakızım ne ballısın sen gerçi bende işte iken taşınma işi yapılmıştı ama sadece taşınma olmuştu sonra ben akşamalrı hep yerleştirdim gerçi kayınvalidem geldi hep yardım etti sagolsun ben işteyken kendi halletti bir çok yeri..ama o zman gebe degildim 7 ay önce idi..
ohh ne güsel kııı falla ben çeyizlerim taşınınca bile herşeyi kendi başıma yaptım nannn
canım allah razı olsun bızımkıler yapıyo herşeyimi
maviii hoşgeldin kuzuuumm naberr??
geliyim yawyuummm :jeyyar: gerçi bana gerek kalmadan akşam gelir iyileştiri senii :jeyyar:gel nan iyleştir hadi göremmmmmmmmmmmmmmmklava:
geliyim yawyuummm :jeyyar: gerçi bana gerek kalmadan akşam gelir iyileştiri senii :jeyyar:
azmışşşşşşşşşşşşşşşşş zapukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım apış aralarına ağrılar giren ben değilim sensin kaydirigubbakcemile3 anladın sen onu kaydirigubbakcemile3
ben uzanıyom nan birazzz,pc açık haaa opuyorumnanaktan
eee tuba sende bu lafını unutma parayla değil ya sırayla görcez senide ben oldum 24haftayı dolduruom aha sende gelecen bu zamana başlayacak ağrıların görcem seniiiiiiiiiiiiiiii elimeee düşersin inşalahh ozaman hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççççççççç şansınnnnnnnnnnnnnnn yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzemuszemuszemuszemus
ben uzanıyom nan birazzz,pc açık haaa opuyorumnanaktan
kıss ben deli miyim ağrıdan ölsem daha söyler miyim hiç kaydirigubbakcemile3
git anacım git uzan yat zaten ya geziyon ya yiyon yada yatıyonn zemuszemus
anaam çektirin valla birer vesikalık :roflol: buzdolabina yapıştırdım ben habire bakıyom oğluşuma :roflol:
karakız evet gördüm ilk defa bu kadar net gördüm nasıl mutlu oldum..bugünde doktor teyzemiz bize bilgiler verecek asıl doktorumuza gidiyoruz çünkü karmplarımı söyleyecem..
anaaa ben onu unuttum naan mirmirmirmirkartanesi nnoollduu cicimm bizim ticker gaalba olmıycakk boşver cicimmm bugün yarın int. olayını çözcez inşallah ben hallederim o zaman inşallah
benim öyle resmim yok ama yaaaa :sinifsinif: :sinifsinif:
ben erkenden ayrıntılı ultrason yaptırdığım için ikinci defa gerek yok dedi dr o yüzden yaptırmadım ama merak ediyorum acaba nasıl diye
karakızım zaten lkendi doktorum tekrar git demedi bir kez ayrıntılı ultrason istedi oda 2 ahfta önce idi ama eşimin arkadaşının annesi kadın dogumcuymuş yeni ultrason aleti almış 4 boyutlu da bakıyormuş renkli falan cdye görüntüde alıyormuş..cd olsun elimizde 4 boyutlu görelim diye istedik gittik biz ...