• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

ayyy şimdi o doğru düzgün yemekte yememiştir şöle bi ziyafet sofrası hazırla bakıyım:lepi:

ya bajım doğru dionda ne yapam hem mutfak ateş gibi hem midem bulanıo yemek kokusundan hemde ayakta zor duruom ne yapam ben bu adamaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hıh belli oldu senin nie bukaaa şiştiğin bajım bu sıcakta yağlı yağlı yenrmi nan oooo ıyyyyyyyy biz kışın zor yiyozzzdelikafaduldendelikafadulden

o zaman bacummmmmmmm sen herifine bir nehir oturma ver :roflol: :roflol:
yada nehir külbastı delikafadulden

hıh belli oldu senin nie bukaaa şiştiğin bajım bu sıcakta yağlı yağlı yenrmi nan oooo ıyyyyyyyy biz kışın zor yiyozzzdelikafaduldendelikafadulden

he nan ben kızarmayı cok severım lülülülülülü cokacimcoook nolcak sıcaksa klımanın karsısında yiyin :roflol:

walla benim canım söle buz gibi zeytinyaglı bol limonlu dolma istedi
ayyy benimde dün aşağıdaki komşum yapıp getirmiş oturdum hepciğini yedimcokacimcoook
he nan ben kızarmayı cok severım lülülülülülü cokacimcoook nolcak sıcaksa klımanın karsısında yiyin :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

yok kuzum ziyafet sofrası dedik kızartma bugün yemek yapacak halim yok yemeği:roflol:
fırında patetesle karışık köfte yap aklıma gelen bu walla benim kociş bayılır buna

yanınada pilav cacık yada salata ama adamı bu kadar şişirirse kocası yerınden kalkamaaz gııı agırlık çöker nehirin hayaller suya düser sonramm :roflol: delikafadulden :roflol: delikafadulden delikafadulden

yanınada pilav cacık yada salata ama adamı bu kadar şişirirse kocası yerınden kalkamaaz gııı agırlık çöker nehirin hayaller suya düser sonramm :roflol: delikafadulden :roflol: delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kuzum senin kocişte hiçbir ismi beyenmiyor valla ben enes olacak dedim tamam olsun dedi başkada irşey dememişti.bunda da ensar dedik ortak kararımız.bi kıs ismine bu kadar uğraştınız ya erkek olsaydı ne yapardınız:mymeka:
hadi ordan nan erkek ismi kolay :mymeka:

7. aymı nettın gııı benım doktor 22 hafta bıtımınde gıt yapcak erken mı acep :1shok:
ben yokken kaynattınız gene demı üffffffffffffff benımde müsterılerım vardı merak edıyom n ekonustunuzu okusam yine musterı gelır yazaman size naniknanik

kız senin dediğin ayrıntılı ultrason. ben ona salı günü gircem. benim bahsettiğim 4 boyutlu hani oluyo ya bebeği net görüyon. yanii biraz keyfii hatıra olsun diye yaptırcam onu

benım doktorum 3 yapmadı zaten 2 ve 4 yapcam dedi 3 cok yanıltıyorisk çıkıyo sonra su alınmaya gıdılıyor hiç bır cıkmıyor 4 dah agelısmıs bır test dedı su almakda ıyı deıl düşüe bıle neden alabılıyor demısdı belkı o yüzden fazla bekletmıyordur benım 2 de güzel cıkmıstı :nazar: amannn cok özledım bebegımı fotosu var cok tatlı am abı turlu buraya ekleyemedım ya sorun mu var ne anlamadım :dilcikar:

nan yine karuşturdun heee :roflol:

o da ben gelince geçer demiştir kesin:roflol::roflol::roflol:

kuzum ben geçtim o haftalardan ama hiç böle birşey olmamıştı senin başka birşeyden ağrıyordur:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
beeeeennnn gellllddddiiiiiiimmmmmmmm sonunda:lepi:geçmişin derinliklerinden ancak çıkarabildim kafamı

bak itekte öle bişey olmamıştır dimekki senin derdin başkaaaa :jeyyar:

yok anacım onlar yasaklıymış bişey etmiceklermiş sositososito heee tabi canım bizde yedük laelaelaelaelae

nan manyaklarrrrrrrrrrrrrrr BıZ SEVıŞMıOZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ay kızlar yemeklerden bahsetmişiniz karnım acıktı vallaha
bide bişi sorcam sizde yanıyomusunuz ben alev alev yanıyorum kızlar ya fenalık geçircem sıcaklardan ayaklarım sanki ateşin içindeler sabahlarıda göğüslerim alev topu gibi valla ne yapacağımı şaşırdım ya

ay kızlar yemeklerden bahsetmişiniz karnım acıktı vallaha
bide bişi sorcam sizde yanıyomusunuz ben alev alev yanıyorum kızlar ya fenalık geçircem sıcaklardan ayaklarım sanki ateşin içindeler sabahlarıda göğüslerim alev topu gibi valla ne yapacağımı şaşırdım ya

EWE GİİDİNCE Bİ KOVA SU İÇİNEDE TUZ AT AYAKLARINI SOK İÇİNE HEM ŞİŞİN HEM YANMASI GECERRRopuyorumnanaktan

walla benim canım söle buz gibi zeytinyaglı bol limonlu dolma istedi
nan nasıl annatıyo yaa canımı çektirdii
kız senin dediğin ayrıntılı ultrason. ben ona salı günü gircem. benim bahsettiğim 4 boyutlu hani oluyo ya bebeği net görüyon. yanii biraz keyfii hatıra olsun diye yaptırcam onu

ya tubiş ben şimcik ayrıntılıya girdim bi noktadan sonra bişeylere bastı renkli oldu o ultrason
ama eşi kapatıyomuymuş neymiş yüzünü net seçemedik
şimdi bu 4 boyutlumuydu deel miydi yaaa :sinifsinif:
başka hastaneden 4 boyutlu için randevu aldımdı gitmedim gerçi sonra da o başkaysa ona gidem hatıra olsun gıı

Back
X