• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

yok nan ne kızıyım sana tırstınmıııı:roflol::roflol::roflol:
tırstım :sinifsinif: mafoldumben
ohhh üstüne sarımsaklı yoğurt üstünede domates soss... nann töbe töbe töbe şişcek biyerlerimiz
neresi kolay nann daha düşünüyosss karar veremiyos bizde

:1shok::1shok: anaaaammmm kız bu qarıyı kim baartıyo böle alla alla şaaapmıyolarmış işte ne üsteliyonuz :kedi: lülülülülülülülülülülülülülülülülülü gulüm kk da seni bu günün kurbanı seçmişler belli bu gün sana sardı millet dimekkii
sarımsaklı yogutmu offff cokacimcoook

e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafadulden

benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyy

gaz verme nan :mymeka: nehıre

e hadi bi höööyyttt de bakiim nasıl kaççaklar delikafadulden

benim herüf o ismi istemiyyy anam ne önerdiysem istemiyy bi arda ya he dedi şincikte ondan vazgeçmiyyyyy

son on dakkadır bana sardıran birini gördünmü bu höytttttttttttttt bile yettii:roflol::roflol:

tırstım :sinifsinif: mafoldumben

sarımsaklı yogutmu offff cokacimcoook

gaz verme nan :mymeka: nehıre
tısrt tabiii öldürürüm haaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

nan nereye çekti yaa oğlan fitbolcu olsun deyü öle yaptım anaam şu karıların diline düçceene kör kuyuya düş daa iyi beee :dilcikar:

aklıma o geldi nedem yaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

aklın ona çalışıyor demek ki kuzum:roflol::roflol:

nannn kartanesi hani sen listeye benim oğluşum olacağını yazacaktın haniiiii:oklava:söylede ben ypam bariii

anaa unutmuşum gıı emme ben çıkıyom şimdi yapan biri yapsın annatsın veya ben yarın yaparun byeee

Back
X