2009 Kasm Anneleri

kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı

eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beee :oklava:

neyse ben ewimi toparlayacam şimcik çıkayım gelürüm
sakın bu seferde ewimi hergün topluyom deyüüü nazae etmeyin beni haaaaa kusura bakmayında ben böle oturamiiim sakın sakın döferim haaaaaaaaaaaaaaaaaa:oklava:

hayret nan yerleştircem demedin bu sefer yaaa şaşırdım kafamçokkarıştı
kolay gelsin bacıım

kızlarrrrrrrrrrrr hediyeleşces yaaa hadi kuraları çekelim yaaa hediye almak istiyom hemenn dün alışveriş merkezine gittim akşam chiccoya baktım manyak şeyler vardı yaaaa delürdüm resmennnnnnnnnnn toyikide oyuncaklar falan çokkkkkkkk tatlıydııııııııııııııııı

nan o hediyeleşmek işi erteleniyo nan ben geldikten sonra yapcez nan hbarın yokmu senin ben gelmeden hediyeleşmek neynnn yok küserim bak :oklava::oklava::oklava:

bak bakım kızz ekledim avatardaki resmii

Eklentiler

• $avatar106091_2.gif
    $avatar106091_2.gif
    17,6 KB · Görüntüleme: 13
hayret nan yerleştircem demedin bu sefer yaaa şaşırdım kafamçokkarıştı
kolay gelsin bacıım

anam ha yerleştirmek ha toparlamak ikiside aynı kapıya çıkıyo nan delürtme beni zati nefes alamıyom sıcaktan-tatlicadiarzu-

nan ben karıştırılacak karımıyım nannn :oklava: eda deyiver banaa karıştırma :oklava:
am abacım oda senin ismine bek bi yakın gııı onun adıda ada mı acaba :lepi: tamam eda dıyek bari sana bu kadar benzerlik olur haaa laelaelaelaelae

eee daha herkes duymadıki yaavv, 10 kişi felan varmış katılan bu kadar kişiyiiz nan 10 kişilenmi çekiliş yapcaz ayıp beee :oklava:

h ee azdaha beklıyek kızlara ayıp olur:umursamaz:

eklentı ekle dıyom resım seçıyorum yükle diyorum olmuyoooooooooooooooooooooooooooooooooo delürdüm yaaaaaaaa 2 tane yükle var gözat yazanın karşısındakıne basıyoruz demı bacım

hee canımgözatın karşısındakine bas,aşağıda bekleyiniz yazıyo o gidene kadar bekliyon demi nan,hemen yolla deme yani bekle biraz..
bu arada evet kızz Murada nında adı adaymış kocasının adıda murat :roflol: bu kadar olur demii

kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim

hee canımgözatın karşısındakine bas,aşağıda bekleyiniz yazıyo o gidene kadar bekliyon demi nan,hemen yolla deme yani bekle biraz..
bu arada evet kızz Murada nında adı adaymış kocasının adıda murat :roflol: bu kadar olur demii
ana ne kadar tesadüf lülülülülülü

kızlar naber.ben geldim.nasılsınız bakalım.şimdi biraz işim var birazdan gelcem.bakayım herkes nasıl dedim

hoşgeldın gıı dilmuhhhhhh

Back
X