2009 Kasm Anneleri

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERıSı SıZE KALMISSS:olmaz:

kızlarrrr sizler nasıl besleniyorsunuz çok merak ediyorum yaaaa
ben sanki hep eksik kalıyormuşum gibi geliyor bana...
hemen bi topik açacam oraya hergün düzenli olarak neler yediğinizi yazın olurmu
bende ona göre çeki düzen veririm artık kendime...

yok kuzum yaa merak etme bebişin eksik kalmaz o senden alır ama sen vitaminsiz kalırsın dikkat et

kızlar ben geldim vandayım.baya yerleştim sayılır ince işler kaldı.depresyondayım bu arada.geldiğimde ilk bir hafta ağladım çok zor ya istanbuldan sonra çok.ben istanbulu sevmediğimi sanıyodum ama çok seviyomuşum yaaaa.burda nasıl zaman geçer hiç bilmiyorum.ay herşeye ağlar oldum çok zor durumdayım.kociş bugün işe başladı.onuda evden uzak bi yere verdiler geceli gündüzlü.offfffffffffff offfffffffffffffffff çok kötüyüm kızlar sormayın gitsinmafoldumben

üzülme beem alışırsınnnnn bende hep yalnızım yasadığımız yeri biz güzelleştiririz biliosun bebiş gelsin hiç sıkıntın kalmasssopuyorumnanaktan

kızlar ben geldim vandayım.baya yerleştim sayılır ince işler kaldı.depresyondayım bu arada.geldiğimde ilk bir hafta ağladım çok zor ya istanbuldan sonra çok.ben istanbulu sevmediğimi sanıyodum ama çok seviyomuşum yaaaa.burda nasıl zaman geçer hiç bilmiyorum.ay herşeye ağlar oldum çok zor durumdayım.kociş bugün işe başladı.onuda evden uzak bi yere verdiler geceli gündüzlü.offfffffffffff offfffffffffffffffff çok kötüyüm kızlar sormayın gitsinmafoldumben

oyyyy kuzum canını hiç sıkma olur mu oralarada alışırsın eeeee görümceni ne yaptınız:uhm:

bi o topic eksikti onuda açıwer gari :roflol::roflol:

ben buseyi yedirip uyutacam namaz kılacam gelirim baaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy
benim arkamdan dedikodu yapabülüsünüz nasılsa okunuyo:roflol::roflol::roflol:

ayy canım yaa üzme kendini alışırsın zamanla. hele bi bebişin gelsin hayırlısıyla o zaman daha iyi olcak senin için. bu arada görümcen geldi mi sizinle asıl merak ettğimiz o kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrrrrrrrrrrr öğlen tatilinde WENİCE'ye gittim ayy mannak oldum geldimmm % 70 indirim varrrrrrrrrrr çok güselllerrrrrrrrrrrrrr tavsiye ederunnnnnnnnnnn yeğenime (6 aylık) 1 penye şort ve tshirt bide kanvas şort aldım 3'ü 16 lira ve çokkkkkkkk tatlıııı bakmanızı tavsiye ederunnn yakınınızda falan var iseeeeee
anaaa burda varmı ki ondaan ay vakit de yok gııı gitsemm
bizd kartanesi ile yemekteydik ayıptır sölemesi şinci gelebildim nan hatun sankim oğlan doğuracak gibi popo felan yok sivri bi göbüş var onu da anlarsan yanee bence bide erkek ismi hazırlıyak ne olur ne olmaz demii
ayy kız olsun gıı opuyorumnanaktan
hee kıııı o zaman kesin testere koyar bu delü gacıı :roflol:
yok o zaman matkap koyarun :roflol:
hah geldi topic mannağı gacı koş aç hemen eksik kalma
ben de günde kaç kere wcye gidiyonuz diye topic açcam gıı benim sürekli gidesim geliyo daa

kıız ağlamaaa bebiş gelsin onla vakit geçip gider yaaa orayı da seversin zamanla

nekaaaaaaaaaaaaaaaaa zekiiiiiiiiiiiiiiiokunuoo diooooooooooooooo:roflol::roflol::roflol:

allah kabuletsin:Saruboceq:

bak özelden yaparız dedikodunu okuyamazsında:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

nan krispi sen sakın gitme elifsunun topicine ne yediğini yazsan topicte yer kalmaz gıı zemuszemus

ayy ben de ebişimnen yimek yedim özlemişim nan ebişiii pek güzel oldu vallaaa lülülülülülü

heee tecrübe kazandın yaniiii:jeyyar:
bence ilk doğum daha kolaydır psikolojik açıdan.çünkü ne yaşayacağını bilmiyorsun karampole gidiyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman nedek korkunun ecele faydası yok bi şekilde çıkacak ordan çıksın sağ salim de gerisi boşşşşa.s

canım yaaa üzzülmee ne olurrrr
zamanla oraya da alışırsın daha çok yeni olduğun için
böyle geliyor sana ama doğduğun değil doyduğun yer demişler
herşey yoluna girecek inşallah zamanla...

üzülme beem alışırsınnnnn bende hep yalnızım yasadığımız yeri biz güzelleştiririz biliosun bebiş gelsin hiç sıkıntın kalmasssopuyorumnanaktan

inşallah ya bende bebişi bekliyom işte gelsin diyom herşey güzel olacak ama elimde değil olmuyo ya

oyyyy kuzum canını hiç sıkma olur mu oralarada alışırsın eeeee görümceni ne yaptınız:uhm:

yok bacım gelmedi görümcem kaynanamla barışmışlar
ayy canım yaa üzme kendini alışırsın zamanla. hele bi bebişin gelsin hayırlısıyla o zaman daha iyi olcak senin için. bu arada görümcen geldi mi sizinle asıl merak ettğimiz o kaydirigubbakcemile3

yok kız gelmedi görümcem amaaaaaaaaaan ne bilem işte çok zor ya yalnız buralarda kalmak offffffff
anaaa burda varmı ki ondaan ay vakit de yok gııı gitsemm

ayy kız olsun gıı opuyorumnanaktan

yok o zaman matkap koyarun :roflol:

hah geldi topic mannağı gacı koş aç hemen eksik kalma
ben de günde kaç kere wcye gidiyonuz diye topic açcam gıı benim sürekli gidesim geliyo daa

kıız ağlamaaa bebiş gelsin onla vakit geçip gider yaaa orayı da seversin zamanla

inşallah bacım ama 4 yıl nasıl geçer hiç bilemiyom.

geçenlerde doktora gittim ayyyyyyyyy bu kadar bilgisiz bi doktor olabilirmi aman allahıııım.çok sinirlendim.bebişime nasıl baktı anlamadım.ayyyyyyyyy çok gıcık oldum ve hala bi doktor bulamadım kafama göre.

kızlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa bebeğim kıpırdandıkça onu okadar cok görmek kollarımın arasında hissetmek kokusunu içime çekmek babasıyla aramıza yatırıp sevmeyiii okaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok istiyoruzki anlatamammmmm zaman biran önce gecsin ekim kasım gelsin bebelerimiz sağ salim kollarımıza gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım yaaa üzzülmee ne olurrrr
zamanla oraya da alışırsın daha çok yeni olduğun için
böyle geliyor sana ama doğduğun değil doyduğun yer demişler
herşey yoluna girecek inşallah zamanla...

ah canım inşallah ya.ama çok zor geliyo nasıl alışcam bilmiyorum.sabırsızlıkla lojmanın çıkmasını bekleyecez artık.en azından ordakiler genç kafa dengi olur diye ümit ediyorum.ne bilem allahım herşeyin hayırlısını versin

Ya kıslar benim bebiş sabahtan beridir tekeme atmadı ya çok canım sıkkın bişey olmamıştır demisenağlama

kıs korkma allah seni 20 haftalık bebiş günde 60 ila 85 arası hareket edermiş bununda cok azını anne hissdermiş şimdi tutarsız onun hareketleri sanırım 25nci haftadan itibaren dikkat etmek gerekio hareketlerine rahat ol bacımmm opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa bebeğim kıpırdandıkça onu okadar cok görmek kollarımın arasında hissetmek kokusunu içime çekmek babasıyla aramıza yatırıp sevmeyiii okaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok istiyoruzki anlatamammmmm zaman biran önce gecsin ekim kasım gelsin bebelerimiz sağ salim kollarımıza gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kıs şunun şurasında ne kaldı sağlıcakla alırsın kucağınazemuszemus

Back
X