- 25 Mart 2009
- 4.652
- 6
- 116
hahah dermi der valla ben ona bi hnım bulacam everecem adamı :roflol::roflol:
uyanık gacı seni senin bir dahaki bebeye bedava baktıracan demiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah dermi der valla ben ona bi hnım bulacam everecem adamı :roflol::roflol:
uyanık gacı seni senin bir dahaki bebeye bedava baktıracan demiiiiii:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
hahah yok gıı ben burda bile olmam bidaki bebeye tayinimiz cıkar gideriz maksat adam yalnız kalmasın :kedi:
hahah yok gıı ben burda bile olmam bidaki bebeye tayinimiz cıkar gideriz maksat adam yalnız kalmasın :kedi:
kıs hiç belli olmaz belki bi daha pıtlatırsın:roflol:
ya endişelendim tabe ama zaten 1 hafta vardı dr. kontrolüme o yüzden gitmedim kontrole gittiğimizde de herşey normaldi zaten canım rahat ol ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi uğraya öylemi sen korkmadınmı peki gittinmi doktora
pıtlatacam bacım tabii ama burda değilllll bu az ele avuca gelsin rabbim izin verrse arayı fzla acmayacam :roflol:
selam gacılar ben geldim
ne kaynatıyonuz bakem bensiz hıııııhhh:jeyyar:
he kız abuu adamcazın işide zor :roflol: :roflol: :roflol:
cippsss yiyommm çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
bıkmıştır adam şey görmekten benceeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
çaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
kızlar benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ya.şimdi 100lük yapılcak.varmı sizden yüksek çıkan.ayyyyyyyy ailede olunca yüksek çıkıyomuş ama ne bilem işte.doktor ya diyet ya da insülin dedi offfff
bende de light kolaaaaaaaaaa varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol:
ne çatlayacam ewde war ama ben yemiyom istemem cips neyyn midemi yakar bakarsıncippsss yiyommm çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
çaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
belkide ondan evlenmiyordur:roflol::roflol:bıkmıştır adam şey görmekten benceeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
ohh bende şimdi köfte yapacağım kocişime yanınada ayran yapam baricokacimcoookçaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
kızlar benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ya.şimdi 100lük yapılcak.varmı sizden yüksek çıkan.ayyyyyyyy ailede olunca yüksek çıkıyomuş ama ne bilem işte.doktor ya diyet ya da insülin dedi offfff
buda benden korkmaaa bajımmkac cıktı salı bende 1oo yapacam