2009 Kasm Anneleri

ya öylemi sen korkmadınmı peki gittinmi doktora
ya endişelendim tabe ama zaten 1 hafta vardı dr. kontrolüme o yüzden gitmedim kontrole gittiğimizde de herşey normaldi zaten canım rahat ol ama içini rahatlatmak için sağlık ocağına bi uğra :nazar:a.s.

kızlar benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ya.şimdi 100lük yapılcak.varmı sizden yüksek çıkan.ayyyyyyyy ailede olunca yüksek çıkıyomuş ama ne bilem işte.doktor ya diyet ya da insülin dedi offfff

kızlar benim şeker yüklemesi yüksek çıktı ya.şimdi 100lük yapılcak.varmı sizden yüksek çıkan.ayyyyyyyy ailede olunca yüksek çıkıyomuş ama ne bilem işte.doktor ya diyet ya da insülin dedi offfff

buda benden korkmaaa bajımmkac cıktı salı bende 1oo yapacam

cippsss yiyommm çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
ne çatlayacam ewde war ama ben yemiyom istemem cips neyyn midemi yakar bakarsın
bak bu saat oldu sabah kahwaltısıylan duruyom bu gidişle ebru şallının rekorunu ben kıracam haaaaa
çaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh

bbböööğğğğ şimcik kusacam haaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bıkmıştır adam şey görmekten benceeeeeeeeeeee:roflol::roflol:
belkide ondan evlenmiyordur:roflol::roflol:
çaturtu bende gazoz höpürtediyom yanında da ceviz içi yiğyom cokacimcoook lülülülülülü lülülülülülü patlaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhh
ohh bende şimdi köfte yapacağım kocişime yanınada ayran yapam baricokacimcoook

korkma canım diyetle yoluna giriyormuşa.skontrole gittiğimde bi kadının öleydi diyet verildi

Back
X