2009 Kasm Anneleri

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

:roflol::roflol:yok gıı bıraktım emzirmeyi 7,5 ay emzirdim işte.

canım muredam gel seninle şöle bi özelden görüşek bakıyım:jeyyar:

ahanda bir vaka daha ne yapıyormuşuz hanımlar spiral taktırmıyormuşuz.hem ben korkuyom ondan yaaa:çok üzgünüm:
ben de yaptırmam ondan
bir tane daha var ama en risklı am abiz öle korunduk anladın sen onu ahanda heçç bır zaman kaçmadı bız ıstemedıkden sona :kedi:

bizden korkulur vallaaaaaaaa :roflol: :roflol: yollamayık tabii
ben de onu diyom gıı risk abidesi diyee
öbür yöntem ne gııı walla en mantıklısı iğne gibi geliyor bana CADIARZU
işte canlizin kullandığı
bi daha düşünmüyosan iğne iyi de düşünüyosan iğne yaptırma demişti benim dr.um
nan kartanesi nereler kayboluyon senn? ben acıktım hacıı sen de acıktın mı?
ben ceviz üzüm atıştırıp duruyom yoksa acıktım ben dee
hani şu en riskli olanı mı:uhm:bravo len becerikliymişsinizvereliniortak:roflol:

:sm_cool: :sm_cool:

nan 5 senedir ne ilaç nede başka bi yöntem doğal yollan korunduk bizzz 2 sene marifetmiii:kedi:
a.s :roflol: :roflol: heyyt yavrım beee dıle kolay 5 seneeeee :teytey:
cesaretli gacılar siziii:jeyyar:şimdi ben kendimi riske atamam diyecem atmadında ne oldun diyecekler en iyisi ben susam:roflol::roflol::roflol:

bence de sus yoksa sımdıye 3 lerdin bebeleri :lepi:

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERıSı SıZE KALMISSS:olmaz:

:roflol:laelaelaelaelae
heee laaa öyle bi kontrol etmişimkiiii bırakınca bile 1 sene korudu nan :roflol: :roflol:

yok gı hesapla 9 kasım 2004 te evlendik kontorolü bıraktık hemen 3ncü ayında gelüverdüüüüüüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

godomannn hemen anladın valla zeküü kadunn senii bizde öle devam laa bu karular bide kendılerı korunuyo acı cekıyolar igna yaptırıp :roflol: :roflol:

aynennnn :jeyyar: :jeyyar:
kısım kocişe güvendimde ne oldu bundan sonra güvenmem onaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
nan 5 senedir ne ilaç nede başka bi yöntem doğal yollan korunduk bizzz 2 sene marifetmiii:kedi:
vereliniortak
ben de yaptırmam ondan

ben de onu diyom gıı risk abidesi diyee

işte canlizin kullandığı
bi daha düşünmüyosan iğne iyi de düşünüyosan iğne yaptırma demişti benim dr.um

ben ceviz üzüm atıştırıp duruyom yoksa acıktım ben dee

:sm_cool: :sm_cool:
walla ben bi daha düşünmediğim için en mantıklısı iğne geliyor.hap desem bu 2 çocukla unuturum ben onu bekaydirigubbakcemile3
heee laaa öyle bi kontrol etmişimkiiii bırakınca bile 1 sene korudu nan :roflol: :roflol:

wayyyyy beee:1shok::roflol:

ben azcık uzanm bırazdan yogunum randevularım var sıcakdan gelemıyolar aksamda 9:30 10kadar burdaoluyom napam

Back
X