2009 Kasm Anneleri

aboooow ne uyanık gacısın sen gııı unutmamış hatta topik bile açmıştı demiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:

hee hangiçatlak dı o yaww :roflol: :roflol: hem belkım isimbulamamıstır da hedıye gönderırı bıze yoksa zengın karuu muydu bu gıı nehirde topık başı oda olabılır :lepi:

:teselli: :teselli: bende gelem çatal getir enes banada bebemm hadiii teyzesii zemuszemus

bende ballıyım gıı gediyom evde yımek hazır kaynana sag olsun salıgüününede sıparıs verdım patates salatası ıstedım salıgun eltım ızınlıbebege bakmıyo kaynanam ban abakacak salıları :roflol: :roflol: :roflol:

sen sus zaten ballıların en önde gidenisin:oklava:anm şöle bi kaynanamız olmadı beee hamileyken bile canının çektiği birşey olursa söyle bile demedi ne varsa anamda var walla:gitme:

sen sus zaten ballıların en önde gidenisin:oklava:anm şöle bi kaynanamız olmadı beee hamileyken bile canının çektiği birşey olursa söyle bile demedi ne varsa anamda var walla:gitme:
hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafadulden
hayır o ismi ben söylemiştim:oklava::roflol:

hangiismi bacımm ne oldugunu biliyon mu da :roflol: :roflol:

:teselli: :teselli: bende gelem çatal getir enes banada bebemm hadiii teyzesii zemuszemus

bende ballıyım gıı gediyom evde yımek hazır kaynana sag olsun salıgüününede sıparıs verdım patates salatası ıstedım salıgun eltım ızınlıbebege bakmıyo kaynanam ban abakacak salıları :roflol: :roflol: :roflol:
nannn sen doğurunca ona da bakcak mı kaynanan ???

TEYZELER BUDA CANLİZ KARISININ BEBİŞİ MAŞALLAHHHHHHHHH :nazar::nazar::nazar:

ylzzz.png
[/URL][/IMG]

kız hanı sen isim bulan ahediye gönderecedın bacım noldu ben sölemiştim asrını nirde kaldı hediyem :mymeka: :mymeka: neyse bebegımkıyle bır gönderi verın bi zahmet alkisalkisalkis

hadi nan nerde asrın demiştin tpicte yazıomu:olmaz:

hee yaaa allah razı olsun kayanana karusundan bu dükkanıda o almısdı gı bana beni az sefiyon nan bu garı çaktım sincükk delikafadulden

hangiismi bacımm ne oldugunu biliyon mu da :roflol: :roflol:
yok dediği ilk isim benim dediğim isimdir haaa:jeyyar:
TEYZELER BUDA CANLİZ KARISININ BEBİŞİ MAŞALLAHHHHHHHHH :nazar::nazar::nazar:

ylzzz.png
[/URL][/IMG]
oyyyy maş.kocaman tosun olmuş yaww
ben diyecektim valla:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:aynen walla neyse bozuntuya vermeyim popişide aynı anasına benziyor:roflol:

Back
X