yazıyo tabiii görmün nann kafamçokkarıştı hediyemin üztüne yapma :1shok: :mymeka:
hani nan link at bakem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazıyo tabiii görmün nann kafamçokkarıştı hediyemin üztüne yapma :1shok: :mymeka:
hani nan link at bakemlmaz:
oooooooooo sende hediyemin üstüne yattın 40 takla attırıyon ınsan akalsın arkadaş ıstemıyom vazcaydım naniknanik :roflol: :roflol:
canım sen hiç kafana takma yaa ilk bebek yaa biraz evham var üzerinde.bende ilkte böyleydim hrşeyi kafaya takardım.eğer birşey olmuş olsa tabii allah korusun kanaman falanda olur ya da ağrı.bu haftalarda normal bunlar ben 2-3 gün bile h,ssetmediğimi hatırlarım.içini ferh tut ama yinede içinde birşey kalmaması için git sağlık ocağına dinlesinlera.s
hadi nan serseri inceliom topici dalga gecme benle okaa ugrastım ben resimlerinle bide dalga gecion benlekaydirigubbakcemile
sen göremezsin ben gördüm tecrübeli anneyim yaaa o yüzden:roflol::roflol:itek nan popişi nerde gıı ben göremedım :1shok:
ne kaynatıyonuss yine çatlak gacılar. ayy bugün ewimi temizledim dadlumu yaptım oturuyom akşama kaynanamgiller gelecekk zemuszemus
Sağol canım evham evet başka bir sıkıntım yok şükür sağlık ocağı çok pis dedimya orda ultrason olduğunu sanmıyorum sevkte almadım okuldan olmassa acilden girerim hastaneme bir kere pıt yaptı galiba:1rolleyes:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şaka ettim di ben :kedi:http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/285895-ogluma-isim-ariyorum.html
yalancıı canliz tüm sayfaları gezdim topicte yok öle bi yazıııııııııııı
sen göremezsin ben gördüm tecrübeli anneyim yaaa o yüzden:roflol::roflol:
heee anlaşıldı temizliğin ve tatlının nedeni:jeyyar::roflol:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şaka ettim di ben :kedi:
kaynanaya ziyafet varr ohhh
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şaka ettim di ben :kedi:
evler kaynanadan kaynanaya temizlik görmeye başladı onlarda gelmese temizlik yapacak yok:roflol::roflol::roflol:
heee anlaşıldı temizliğin ve tatlının nedeni:jeyyar::roflol:
evler kaynanadan kaynanaya temizlik görmeye başladı onlarda gelmese temizlik yapacak yok:roflol::roflol::roflol:
ay ben valla hiç yapmıom halıları yıkatmaya verdim zaten sıcak burda yazın halları kaldırıoz koltuklarada carsaf serdimmm arada balkonları yıkıoom okaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
he nan :roflol:
anam bu nehiriver bendende b.klu çıktı :roflol:
walla benim evde geçen ay temizlikçinin temizlediğiyle duruyor arada evi süpürüp siliyom o kaaa ha birde lavaboları cifliyorum hergün zaten onlar uzun bi zamanımı alıyorkafamçokkarıştıay ben valla hiç yapmıom halıları yıkatmaya verdim zaten sıcak burda yazın halları kaldırıoz koltuklarada carsaf serdimmm arada balkonları yıkıoom okaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:
he nan allah razı olsun ondan o gelcek diye temizlik yaptım yoksam b.k götürüyodu ewii :roflol: :roflol: :roflol:
kız ne ziyafetii :umursamaz: bi dadluylan ziyafet mi olur. yimeklerini kendi getircekler. ne getircekler sölemiyim biyeriniz şişmesin. ben bi çorba yapcam bi salata o kaa cokacimcoook
yokk gı evim temizzz zaten ne uğrascammmmm her dakka şimdiye kadaa yaptım yeterr:roflol:
yokk gı evim temizzz zaten ne uğrascammmmm her dakka şimdiye kadaa yaptım yeterr:roflol:
anacım zaten 24 saat kapı pencere açık. ew temiz kalır mı? yap yap nereye kadar dimi ama yerimseniben