2009 Kasm Anneleri

oooooooooo sende hediyemin üstüne yattın 40 takla attırıyon ınsan akalsın arkadaş ıstemıyom vazcaydım naniknanik :roflol: :roflol:

hadi nan serseri inceliom topici dalga gecme benle okaa ugrastım ben resimlerinle bide dalga gecion benlekaydirigubbakcemile

canım sen hiç kafana takma yaa ilk bebek yaa biraz evham var üzerinde.bende ilkte böyleydim hrşeyi kafaya takardım.eğer birşey olmuş olsa tabii allah korusun kanaman falanda olur ya da ağrı.bu haftalarda normal bunlar ben 2-3 gün bile h,ssetmediğimi hatırlarım.içini ferh tut ama yinede içinde birşey kalmaması için git sağlık ocağına dinlesinlera.s

Sağol canım evham evet başka bir sıkıntım yok şükür sağlık ocağı çok pis dedimya orda ultrason olduğunu sanmıyorum sevkte almadım okuldan olmassa acilden girerim hastaneme bir kere pıt yaptı galiba:1rolleyes:

ne kaynatıyonuss yine çatlak gacılar. ayy bugün ewimi temizledim dadlumu yaptım oturuyom akşama kaynanamgiller gelecekk zemuszemus

itek nan popişi nerde gıı ben göremedım :1shok:
sen göremezsin ben gördüm tecrübeli anneyim yaaa o yüzden:roflol::roflol:
ne kaynatıyonuss yine çatlak gacılar. ayy bugün ewimi temizledim dadlumu yaptım oturuyom akşama kaynanamgiller gelecekk zemuszemus

heee anlaşıldı temizliğin ve tatlının nedeni:jeyyar::roflol:

Sağol canım evham evet başka bir sıkıntım yok şükür sağlık ocağı çok pis dedimya orda ultrason olduğunu sanmıyorum sevkte almadım okuldan olmassa acilden girerim hastaneme bir kere pıt yaptı galiba:1rolleyes:

daha çok pıtpıtlar yapacak annesi:1hug:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/285895-ogluma-isim-ariyorum.html

yalancıı canliz tüm sayfaları gezdim topicte yok öle bi yazıııııııııııı
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şaka ettim di ben :kedi:
sen göremezsin ben gördüm tecrübeli anneyim yaaa o yüzden:roflol::roflol:

kaynanaya ziyafet varr ohhh

evler kaynanadan kaynanaya temizlik görmeye başladı onlarda gelmese temizlik yapacak yok:roflol::roflol::roflol:

ay ben valla hiç yapmıom halıları yıkatmaya verdim zaten sıcak burda yazın halları kaldırıoz koltuklarada carsaf serdimmm arada balkonları yıkıoom okaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

he nan allah razı olsun ondan o gelcek diye temizlik yaptım yoksam b.k götürüyodu ewii :roflol: :roflol: :roflol:

kaynanaya ziyafet varr ohhh

kız ne ziyafetii :umursamaz: bi dadluylan ziyafet mi olur. yimeklerini kendi getircekler. ne getircekler sölemiyim biyeriniz şişmesin. ben bi çorba yapcam bi salata o kaa cokacimcoook

evler kaynanadan kaynanaya temizlik görmeye başladı onlarda gelmese temizlik yapacak yok:roflol::roflol::roflol:

he nan :roflol:

ay ben valla hiç yapmıom halıları yıkatmaya verdim zaten sıcak burda yazın halları kaldırıoz koltuklarada carsaf serdimmm arada balkonları yıkıoom okaaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:

anam bu nehiriver bendende b.klu çıktı :roflol:

walla benim evde geçen ay temizlikçinin temizlediğiyle duruyor arada evi süpürüp siliyom o kaaa ha birde lavaboları cifliyorum hergün zaten onlar uzun bi zamanımı alıyorkafamçokkarıştı
he nan allah razı olsun ondan o gelcek diye temizlik yaptım yoksam b.k götürüyodu ewii :roflol: :roflol: :roflol:

kız ne ziyafetii :umursamaz: bi dadluylan ziyafet mi olur. yimeklerini kendi getircekler. ne getircekler sölemiyim biyeriniz şişmesin. ben bi çorba yapcam bi salata o kaa cokacimcoook

ohhh sende canlizden aşağı sayılmazsın valla benim bebiş ilk değil yaa ilgilenen yok benle tabii anneciğim dışındazemuszemus

Back
X