2009 Kasm Anneleri

he nan allah razı olsun ondan o gelcek diye temizlik yaptım yoksam b.k götürüyodu ewii :roflol: :roflol: :roflol:

kız ne ziyafetii :umursamaz: bi dadluylan ziyafet mi olur. yimeklerini kendi getircekler. ne getircekler sölemiyim biyeriniz şişmesin. ben bi çorba yapcam bi salata o kaa cokacimcoook
ni getirecekler cokacimcoook cokacimcoook

yokk gı evim temizzz zaten ne uğrascammmmm her dakka şimdiye kadaa yaptım yeterr:roflol:

hee nehir ununu elemiş eleğini asmış tecrüceli kadun o buyrunnnnnnnnn

nan koltukta uyumuşşş sığmıommmmmmmmmm denedim yoksaaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:çık üstüne kıs:roflol::roflol:
selam kızlar ben geldim buse uyandı diye çıktım sonra onu yedirdim markete gittik meywe aldık geldik

şimdi sen onların hepsini yemişsindir ha hacıı:jeyyar:

kıs git yanına sende kıvrıl yat adam kaç gündür yok yanında tadını çıkar :asigim:

yasaklı nan onlar sewişmiyolarmışş şimdi adamı tahrik etmesin :roflol:

nan koltukta uyumuşşş sığmıommmmmmmmmm denedim yoksaaaaaaaaaaaa:kedi::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam sakın heeee ezersin adamı delikafadulden

selam kızlar ben geldim buse uyandı diye çıktım sonra onu yedirdim markete gittik meywe aldık geldik

hoşgeldin beaa a.s.

BEBELERE HEDİYE ÇEKİLİŞİ KATILIM KURALLARI

HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )

BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR (arkadaşlar krispi arkadaşımızın ricası üzerine hediye kargolama tarihi 20 ağustosa çekilecektir bi itirazı olan yoktur umarım )

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba

GERİSİ SİZE KALMISSS:olmaz:

kornet sarmıyo heralde artık:roflol:

yaaa buzluktaki kornetler tam bitiyodu baktım yine doldurmuş adam korkuyo gecenin bi yarısı isterim diye dedim ona orda öle hazırda duruken canım istemiyo olmayınca gecenin bi yerısı seni göndermek daha zewkli dedim yok dedi ben doldurayımda sen ister ye ister yeme:roflol::roflol:

Back
X