hoşgeldin mureda
hoşşşbuldum canımm
karular dalmış çeneye kim gelmiş hiiiiçççç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin mureda
:roflol::roflol::roflol:
aşkımmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızım kim gı:uhm:
oy oyyyyyyyyy EGE'mle anası gelmişşşşşşşşşş a.s.
naber len memişşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
hoşşşbuldum canımm
karular dalmış çeneye kim gelmiş hiiiiçççç
yaa salı gunu çekilişten sora allanı seven benim özelime mesaj atsın ben kime hediye alcaksam sölesin neden derseniz gerzek işyerinde takip edemiyom ya kaçururun he hacı bana bi el atın temem miiiiiiiiiiiii delikafadulden
bu arada neden o kaaa geç yaaa teeeeeee ağustosun sonu yuhhh bari kasım da gönderek de doğum hediyesi olsun naniknanik
krispi danası hep senin yuzunden demi nannnnnnnnnnnnnn :mymeka:
kız edooooşşş nerdesin sen yaaaa yoksa serin sulardamıydın nan
nolsun nann mirasımın vaarisisin nan sen beniim :roflol: ne alemde seninkilerrr :roflol: uçuş devam ediyomuuu :roflol:
ayyyyy benim demi nan EGE nin annesiiii zemuszemus
offf uçuşki ne uçuş bi kaşıniyki sorma hala mı buyuyo olum bunnarrrrr kafamçokkarıştı nereye sığdırcamı şaşırdım haa ağır geliy sanki 3 tane çocuk taşıyommmm :roflol:
seni en iyi ben anlarım naaan mafoldumben ben yıllardır taşıyom zaten bu yüküü mafoldumben
kıızz kaşınıyosa çatlıcak demektir,bebe yağı sür memişleredeee bak beni dinle haaa
kızımın adaşııııııııııııı oglum bu listede 13 kişi var 1 kişiye daha ihtiyaç var nan kaydirigubbakcemile3
yedin mamaları demi afiyet olsun bacım yarasın paşayaa.sa.syok nan kocamın kollarındadım dermişimm :roflol: komsudadık kıı yemekteee
kızımın adaşııııııııııııı oglum bu listede 13 kişi var 1 kişiye daha ihtiyaç var nan kaydirigubbakcemile3
yauw uyuz mu oldum acep her bi yanlarım kaşıniyyyyyyyyyyyyy hırt hırt yolasım geliyy haa sırtım bacaklarım kolum belim bıkınım her biyanım oralarda çatlamıyo ya kardişim yok yok ben kesin bitlendim pirelendim yada uyus oldum :roflol:
mureda zengüün ya 2 kişiye yollayacakkk:roflol::roflol::roflol:
kız gebelik alerjisi olmasın başka topicten arkadaşta oldu harıl harıl kaşındı kaç ay kızcaaz