2009 Kasm Anneleri

sus kıı delüüüü nerde bende o kaaa paraaa baksana oğluşumun bi odası bilem yoookkmafoldumben

krispiimmm sağol nan yarasın oğluşumaaaaa
nolcek nan son model araban war satıwer nan :roflol::roflol:
neyse ben gidiyom kimse beni sallamadı

aaaaaaa kız yazdım ya bacı neynn böle yapisin bak alırım façanı aşağı nan konuş

kaşınıyom oğlum gelin bütün topic bi el atsın falla razıyım ohh hırt hırt kaşıyın hayrınızaaa delikafadulden

mureda nan sana ben çıkarsam hediyemi sen alma tamam mı kocan alsın eniştenin eli pek bi açık fallaaaaaaa :jeyyar: :roflol::roflol: o para sınırı falan tanımas yıkar ortalığı :roflol:

hee kıı doğru diyon valla,bi bebek arabası alır gariiii :roflol: kııı kim çıkcak valla çok merak ediyom haaaa....çok eli açık adamdır kocişkooommopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayyyy yerim ben onuuu opuyorumnanaktan

hee kıı doğru diyon valla,bi bebek arabası alır gariiii :roflol: kııı kim çıkcak valla çok merak ediyom haaaa....çok eli açık adamdır kocişkooommopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayyyy yerim ben onuuu opuyorumnanaktan

abbbaaooowww kaçın memişin aşkı depreşti laaaaaaaaaa :roflol:

nan +18 grubuna da gelin beni kaşıyın demek fazla iddialı bi istek oldu vazgeçtimmm :roflol: yav kocişe desem gel beni kaşı diye işin boyutu değişecek hahahahaha en iisi susim usul usul kendim kaşınimmm :roflol:

nan +18 grubuna da gelin beni kaşıyın demek fazla iddialı bi istek oldu vazgeçtimmm :roflol: yav kocişe desem gel beni kaşı diye işin boyutu değişecek hahahahaha en iisi susim usul usul kendim kaşınimmm :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ateşe baca laaaazım
kitaba hoca laaaazım
özgeye koca laaaazım
o da bu gece laazım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anam sende başka dörtlük bilmiyon herkese bunu söylüyonn banada bunu sölemiştin olmuyoo ama repertuarı genişletmen lazım çıtırtı gacısı :olmaz:

:roflol:şutarafagitti

krispiye ne lazım
en çok akıl lazım
oda burda kalmamıs
kazıma sormak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bak bu iyiydi işte. çıtırtı gacısı buda sana kapak olsun alkisalkisalkis

yok nan kocamın kollarındadım dermişimm :roflol: komsudadık kıı yemekteee

sende her akşam bi yerdesin hee gezgin karıı kaydirigubbakcemile4

aaaa ekip eksik aamaa nerde benim tombiş tubişim yaaa

yettim yiğitlerim kaydirigubbakcemile4

kaşınıyom oğlum gelin bütün topic bi el atsın falla razıyım ohh hırt hırt kaşıyın hayrınızaaa delikafadulden
kaşırık anam kaşırık sen yeterki istekaydirigubbakcemile3
neyse alınganlık yapmiciim ama saatlerdir burdayım yanee
nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sende :oklava::oklava:
pireli karuuuuuuuuuuuuu kacınnnnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

nan bu karununmu ewi dağınıktı temizlik neynn yapamıyodu hee benmi yanlış hatırlıyom nan bu karudan hediyede alınmaz nan oda pireli çıkar aman aman almiiimmmm
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

nan daha geleli yarım saat olmadı ne bisaati be dal konunun içine ne bekliyon sende :oklava::oklava:

nan bu karununmu ewi dağınıktı temizlik neynn yapamıyodu hee benmi yanlış hatırlıyom nan bu karudan hediyede alınmaz nan oda pireli çıkar aman aman almiiimmmm

:roflol::roflol::roflol: ohaaaaaaaaaaaaa nerden nereyeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

allaaam yaa bu laz karusu beni gülmekten öldürcek nnaaannn :roflol: :roflol:

Back
X